WOZLO Rj45 Konnektör 100 Adet Network Cat5 Cat6 Jak Jack Ethernet Uç

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WOZLO Rj45 Konnektör 100 Adet Network Cat5 Cat6 Jak Jack Ethernet Uç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vigorbilisim Satıcı Ünvanı: VİGOR BİLİŞİM DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925103427100001 Vergi Kimlik Numarası: 9251034271
    Bu ürün vigorbilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RJ-45 konnektör veri aktarımı konusunda akla ilk gelen girişler arasında yer alır.
  • Ethernet girişi olarak da tanımlanan konnektör yüksek performansla veri aktarımı yapar.
  • Ethernet kablo ucu kolay sökülüp takılabilen yapısı ile kullanım kolaylığı sunar. Sağlam ve kaliteli üretim malzemeleri konnektör uzun kullanım ömrüne sahiptir.
  • Teknolojik cihazların birbirine bağlanarak veri akışı sağlamasına olanak tanır.
  • Cat 6 uç desteği olan tüm cihazlara bağlanır. Hız, güvenilirlik ve sınırsız bağlantısı ile ön plana çıkar.
  • Wozlo RJ45 konnektör 100’lü şekilde iletileceğinden dolayı ev tipi kullanımlarda birçok proje ve işlem için olanak sağlar.
  • Konnektörler bilgisayarlar, tabletler, telefonlar, pano ve veri merkezi gibi alanlarda kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

WOZLO Rj45 Konnektör 100 Adet Network Cat5 Cat6 Jak Jack Ethernet Uç

Wozlo Rj45 konnektör 100 adet veri aktarımı dendiğinde akla ilk gelen girişlerden birisidir. Aynı zamanda ethernet girişi olarak da tanımlanabilir. Genel anlamda bilgisayar, switchler ve routerlar da dahil cihazlara bağlanmayı sağlayan standart bir iletişim protokolü olarak nitelendirilebilir. Tam bir performans ürünü olması bakımından öne çıkan bu ürün, kullanım alanına göre boyutlarında değişiklik gösterebilir.

 
  • Kolay sökülüp takılabilir yapı
  • Sağlam ve kaliteli üretim
  • 100 adet

Wozlo Rj45 Konnektör 100 Adet Ethernet Uç Özellikleri

Wozlo Rj45 Konnektör 100 Adet Ethernet Uç Özellikleri

Bu ürün, teknolojik cihazların birbirlerine bağlanmasına imkan sağlayarak aralarında gelişecek veri alışverişini sağlar. Bu bağlantı iki şekilde sağlanır; kablolu ve kablosuzdur. İki bağlantı şeklinin de avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Kablolu bağlantılar yerden tasarruf açısından, kolay bağlantı açısından ve özellikle düşük verilerde hızlı aktarım açısından avantajlı iken büyük verileri aktarmada, aynı anda çok fazla veriyi farklı kanallara aktarmada sorun yaşayabilir. Kablolu bağlantılarda ise hız, güvenilirlik ve aynı anda istenilen kadar farklı cihaza bağlantı sağlanabilir. Kablolu bağlantılarda farklı şekillerde bağlantı sağlanabilir. Bu, giriş çıkışlara göre değişkenlik gösterir. Ethernet kabloları, teknolojik her alanda her daim kullanılan en yaygın veri kablolarıdır. Üzerinde sarı noktalar olan Wozlo Rj45 konnektör 100 adet network cat5 cat6 jak jack ethernet uç, kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Teknolojinin imkan verdiği her noktada kullanılırlar.

 

Wozlo Rj45 Konnektör Ethernet Uç Kullanımı

Wozlo Rj45 Konnektör 100 Adet Ethernet Uç Özellikleri

Yerel ağ bağlantıları olan LAN teknolojilerinde, bu teknolojinin bir üst modeli olan ve işletmelerin büyük bölge ağları olan WAN teknolojilerinde, bunun haricinde bilgisayar, pano, ofis ve veri merkezi gibi yerlerde kullanılabilirler. Genel olarak bilgi alışverişini ufak konumlarda sağlarlar. Hızlı ve pratik takıp çıkarma özelliği sayesinde bu ufak cihaz, en çok kullanılan veri kablolarından birisi olmuştur. Rj-45 konnektör özellikleri arasında sert plastikten üretilmiş olması bulunur. Sert plastikten üretilen ürünün arka kısmı uyumlu kablolara takılmak için elverişli üretilmiştir. Gerekli çalışmalardan sonra ethernet kabloya takılarak bir ethernet kablosu üretilmiş olur. Ethernet satın alımlarının yanında kablo gelmemektedir. Bunun ek olarak temin edilmesi gerekir. Kabloyu temin ettikten sonra ucunun açılması ve ethernet ucuna arkadan bağlanması gerekmektedir. Bağlantı sorunu olmazsa ve düzgün bir şekilde kablo ethernete bağlanırsa sorunsuz şekilde çalışacak olan ethernet, kullanıcıyı memnun edecektir.

 

Wozlo Rj45 Konnektör Ethernet Uç Fiyatları

Wozlo Rj45 Konnektör Ethernet Uç Fiyatları

Teknoloji, her geçen gün ilerlemektedir. Gelişen teknolojiyle birlikte teknolojinin getirdiği bazı gereksinimler ve sorunlar ortaya çıkmaktadır. Büyüyen iş yerleri, gelişen teknolojik aletler ve iş yerlerinin akıllı cihazlara olan bağımlılığı bu gereksinimlerin nedenleri arasında en başta gelmektedir. Bu ürünün farklı kullanım alanlarında çözüm sunan özellikleri ile ön planda olduğu görülür. Wozlo Rj45 konnektör 100 adet yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında geniş bilgi edinmek mümkündür. Wozlo Rj45 konnektör 100 adet fiyat genel olarak markanın özel stratejisine göre belirlenir. Ayrıca ürün özellikleri, boyutları gibi seçenekler de fiyat bilgisini etkiler. Kullanım avantajı ile dayanıklı malzemelerden üretilmiş olması ürünün uzun süreli kullanılmasını sağlar. Ürün özellikleri ve fiyatı hakkında tüm detaylar Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü inceleyebilir ve sonrasında hemen sipariş oluşturabilirsiniz.