Würth Benzin Enjektör Temizleyici Yeni Nesil Performans Arttırıcı 300 Ml 10 Adet

2.800 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Würth Benzin Enjektör Temizleyici Yeni Nesil Performans Arttırıcı 300 Ml 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AİB GLOBAL Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN BAŞMISIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480251614
    Bu ürün AİB GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth benzin enjektör temizleyici yeni nesil performans arttırıcı 300 ml 10 adet würth benzin enjektör temizleyici kullanım önerileri würth enjektör temizleyici, katalizörlü ve katalizörsüz bütün enjeksiyonlu motorlarda kullanılabiliyor. Enjektör temizleyicinin kapağı çıkarıldıktan sonra kutu içerisinde yer alan sivri uçlu başlığı takıp yakıt deposuna doğrudan boşaltarak kullanılıyor. Würth benzin enjektör temizleyici, yakıt püskürtme sorunu kaynaklı yakıt tüketiminin arttığı durumlarda, kurum, is gibi kalıntılar sebebiyle oluşan arızalarda ve rutin bakımlarda yakıt sistemi temizliğinin en iyi şekilde yapılmasını sağlar. Enjektörlü sistem katkısı yalnızca yeni tip motor (enjeksiyonlu) benzinli araçlar içindir! Yeni nesil würth benzin enjektör temizleyici, pompayı ve enjektörleri temizler. Vanalarda, emme manifoldunda ve yanma odalarındaki birikme oluşumunu önler ve tıknaklığa engel olur. Yakıt püskürtme sorunları nedeniyle yüksek yakıt tüketimi durumunda kullanılır. Enjeksiyon sisteminin ömrünü uzatır. Özellikleri -Yakıt püskürtme sorunları nedeniyle yüksek yakıt tüketimi durumunda kullanılır. Bakımda koruyucu önlem olarak kullanılabilir. Katalızörlü veya katalızörsüz bütün enjeksiyonlu motorlar içindir. Asitli kondens suyunu nötraiize eder. Yakıt sistemini korozyona karşı korur. Enjektör sübabı ve yakıt dağıtıcı çevresindeki ince reçine tortu türündeki kalıntıları yok eder. Enjektör sübaplarının hassas çalışmasına yardımcı olur. Hassas yakıt püskürtme yoluyla yakıt tasarrufu sağlanır. Yakıt deposundan yanma odasına kadar sistemi temizler. Katalizör ve lambda sondasının sorunsuz çalışmasını sağlar. Temizleme özelliği motor testleriyle onaylanmıştır. Korozyon koruma testleri kesternich din 5001 7''ye göre yapılmıştır. Adet: 1 -Miktar: 300 ml kullanım şekli kullanmadan önce würth benzin enjektör temizleyiciyi iyice çalkalayın. Kutu içeriğini benzin deposuna dökün. Benzinden önce dökmeniz tavsiye edilir. 1 kutu temizleyici yaklaşık 50 litre yakıt için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
  • Viskozite 0W-15
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver