Würth Radyatör Sızıntı Önleyici 300 ml

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Würth Radyatör Sızıntı Önleyici 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aslan Civata Satıcı Ünvanı: AHMET DELİASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2730541706
    Bu ürün Aslan Civata tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Radyatör Sızıntı Önleyici 300 ML Yeni tip araçlarda bulunan çapraz akışlı soğutma sistemleri ve filtresiz soğutma sistemine sahip tüm motor tipleri için yüksek performanslı radyatör sızdırmazlık katkısıdır. Su kaybını önleyerek soğutma sisteminin sorunsuz çalışmasını sağlar. Bunu kılcal çatlaklara karşı sızdırmazlık sağlayarak gerçekleştirir. Würth güvencesiyle üretilen radyatör sızıntı önleyici, mikro düzeyde ince, sentetik parçacıkları sayesinde, kir filtrelerini etkilenmeden maksimum 0,1 mm'ye varan sızıntıları kapatır ve önler. Tek bir kutunun içeriği 20 litre soğutma sıvısı için yeterlidir. Aracınızda antifrizinizi her değiştirildiğinde koruyucu kullanmanız tavsiye edilir. Özellikleri Araç soğutma sistemleri için yüksek performanslı sızdırmazlık katkısıdır. Kılcal çatlaklara karşı korur, sızdırmazlık sağlar. Soğutma sistemini oluşturan malzemelerle uyumludur. Motor hasarlarından korur. Lastik ve plastik parçalara zarar vermez. Kullanım Şekli Aracınızın motoru sıcak konumdayken doğrudan soğutma suyuna ekleyin. Soğutma sıvısı genleşme tankına doğru akıyorsa yalnızca genleşme tankına ekleyin. Termostat açılana kadar motoru 10 dakika çalıştırın. Sonra da motoru kapatın, soğutma suyunun seviyesini kontrol edin ve gerekirse tamamlayın. Kullanım talimatları, yürüttüğümüz testlere ve deneyimimize dayanmaktadır
  • her uygulamadan önce kendi testlerinizi yapın. Çok sayıda uygulamadan ve depolama ve işleme koşulundan dolayı belirli bir uygulama sonucu için sorumluluk kabul etmeyiz. Ürünlerimizin kalitesinin sürekliliğini garanti ederiz. Kutu içeriği 20 Litre soğutma sıvısı için yeterlidir.
Geri Bildirim Ver