1
Oto Radyatör Ekipmanları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Würth Radyatör Sızıntı Önleyici Tıkayıcı 300 ml

265 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Radyatör Sızıntı Önleyici Tıkayıcı 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POLATLI OTO AKSESUAR Satıcı Ünvanı: OSMAN POLATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320114837
    Bu ürün POLATLI OTO AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Radyatör Sızıntı Önleyici 300 ml Yeni tip araçlarda bulunan çapraz akışlı soğutma sistemleri için yüksek performanslı sızdırmazlık atkısı Maksimum 0,1 mm‘ye kadar olan sızıntıları önler. Soğutma sistemindeki kir süzgeçlerini etkilemez. Her antifriz değişiminde önlem olarak kullanılabilir Mikro ince sentetik partiküller sayesinde sızdırmazlık etkisi Kullanım alanları: GENLEŞME KABI OLAN ARAÇLARA TAVSİYE EDİLMEZ. Silindir kapağı contalarında, hortum bağlantılarında ve soğutma sistemi parçalarında mikro sızıntıları ve buharlaşma kayıplarını önler. Motor sıcak durumdayken doğrudan soğutma suyu dolaşım sistemine ekleyin. Termostat açılıp kalorifer belirgin şekilde sıcaklık verene kadar motoru en az 10 dakika boyunca çalıştırın. Daha sonra motoru durdurarak soğutma sıvısını tekrar kontrol edin ve gerekirse üzerini tamamlayın. Kutu içeriği 10 litre soğutma sıvısı için yeterlidir. Paket İçeriği: Würth Radyatör Sızıntı Önleyici 300 ml 1 Adet

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Araç Bilgisi ALFA ROMEO 145 1.4L 5MT
  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver

Würth 458400 Radyatör Sızıntı Önleyici 2024 Tarihli 300 ml Tıkayıcı

Isıtma aracı olarak kullanılan radyatör, motorun soğuması için gerekli olan bir parçadır. Würth Radyatör sızıntı önleyici 300 ml, yüksek performanslı bir üründür. Söz konusu sızıntı önleyici, yeni tip araçlarda bulunan soğutma sistemleri ve motor üstünde etkilidir. Radyatör, silindir kapağı ya da motor bloğunda gerçekleşen çeşitli sızıntıları engellemek için kullanılabilir. Kılcal çatlakların üstünü doldurarak yağ ya da su sızdırma ihtimalini sıfıra indirir. Bu ürün, su kaybını ciddi anlamda önler. Bu sayede, soğutucu boruların ve sistem kanallarının sorunsuz çalışmasına olanak tanır. Würth marka güvencesine sahip bu ürün, kolay bir şekilde kullanılabilir. Anlatılan ürünün öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Radyatör sızıntı önleyici
  • Yoğunluğu 1,01 g/cm olan 300 ml içerik
  • Meyve aromalı güzel koku

Würth 300 ml Radyatör Sızıntı Önleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Würth 300 ml Radyatör Sızıntı Önleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Würth Radyatör sızıntı önleyici 300 ml, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanan kişilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Bu ürün, 300 ml içeriğiyle güçlü performans sergiler. Würth Radyatör sızıntı önleyici tıkayıcı 300 ml meyveli kokusuyla ortamın havasını değiştirir. Güzel kokan bu sızıntı önleyici, otomobil, kamyon ya da otobüslerde kullanılabilir. Söz konusu ürünün içeriği, sentetik parçalardan meydana gelir. Mikro düzeyde ince olması sayesinde 0.1 mm çatlakları bile kapatabilir. Tek kutunun içeriği olan 300 ml, 10 lt soğutma suyu için yeterlidir. Yeşil ve mavi renkten oluşan güçlü formül, 9.76 pH değerine sahiptir. 2 sene raf ömrü olan bu ürün içeriği, kaliteli malzemelerden elde edilir. Kimyasal bazlı sızıntı önleyici, etilen ve glokol içerdiği için motor kapalıyken uygulanmalıdır.

Würth Radyatör Sızıntı Önleyici Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Würth Radyatör sızıntı önleyici 300 ml, uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. 24 ay raf ömrü olan bu araç bakım ürünü, oda sıcaklığında saklanabilir. Aracın antifriz bölümünde yaşanan her değişimde, bu ürünün uygulanması mümkündür. Deniz, hava ve kara taşıtlarında kullanılan kapatıcı, tüm çatlakları ortadan kaldırır. Lastik ya da diğer araç parçalarına zarar vermez. Su ve yağın sistemden dışarı çıkmasını engeller. Soğutma ve ısıtma sistemini etkileyen kir oluşumunu azaltır. Dışarıdan radyatörün iç kısmına pis havanın girmesini engeller. Motor sıcakken doğrudan soğutma suyunu eklenerek kullanılabilir. Termostat açılana kadar motoru çalıştırmanız ve 10 dk sonra kapatarak işlemi tamamlamanız mümkün hâle gelir. Kullanım talimatları, marka tarafından yürütülen testler ve deneyimlere dayalı oluşturulur.

Würth 300 ml Radyatör Sızıntı Önleyici Kaliteli midir?

Würth Radyatör sızıntı önleyici tıkayıcı 300 ml, kaliteli yapısı sayesinde otomobil kullanan kişilerin kurtarıcısıdır. Tekne, uçak, tren, motorsiklet ve taksilerde kullanılabilen tıkayıcı, son derece etkilidir. Düzenli kullanıldığında, motorun hasar görmesini engeller. Sızıntıya neden olan hortum bağlantılarında bu üründen faydalanmanız mümkündür. Yanma odasını koruyan bu kremsi sıvı, hızlı bir şekilde yoğunluk kazanır. Böylece, kısa sürede işleminizi tamamlamanıza olanak tanır. Soğutma sistemi kir filtresine sahipse radyatör sızdırmazlık maddesinin kullanılması önerilmez. Her uygulamadan önce, kullanım talimatlarını dikkatli okumak gerekir. Kamyonlarda 1/100 karışım oranı kullanılır. İşlem öncesinde kutuyu sallayarak yüksek verim elde edebilirsiniz. Würth Radyatör sızıntı önleyici 300 ml fiyatı, hemen her bütçeye uygundur. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Würth Radyatör sızıntı önleyici 300 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Hızlı bir şekilde bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.