4
Oto Bez ve Sünger kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Würth 38x60 Cm Sentetik Güderi Bez Mavi 130 gr

60,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
8.6
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth 38x60 Cm Sentetik Güderi Bez Mavi 130 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASLAN KURUMSAL Satıcı Ünvanı: ASLAN KURUMSAL VANA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0089120292200001 Vergi Kimlik Numarası: 0891202922
    Bu ürün ASLAN KURUMSAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth 38x60 Cm Sentetik Güderi Bez Mavi 130 gr Araçların iç ve dış temizliğinde ( KAporta Camlar Torpido Ve Kokpit) nemli ve kuru olarak kullanılır. Özellikleri: Tüm yüzeylerde mükemmel temizlik sağlar. Hassas yüzeylerde güvenle kullanılır. Çizmez , tüy , hav, leke bırakmaz. Süper Sağlam , emicidir. Son teknoloji kullanılarak üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Würth 4050641457080 Sentetik 38 x 60 cm 130 g Güderi Bez

Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez araç temizliği için kullanılan temizleme, kurutma ve parlatma bezidir. Yıkanan araçların kuruma sonrasında üzerinde kalan lekeleri ve matlığı engelleyen bu bez, aracın parlamasına ve daha temiz görünmesine yardımcı olur. Aracın torpido gözünde veya bagajında rahatlıkla muhafaza edilebilen Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez oldukça minimal boyutlara sahip pratik bir üründür. Hassas yüzeyleri başarıyla temizleyen bez araç içi ya da dışı fark etmeksizin tüm yüzeylerde nemli veya kuru şekilde kullanılabilir. 1945 yılında Almanya’da kurulan Würth araç bakım malzemeleri ve aksesuarları markası tarafından üretilen bu bez oldukça kaliteli ve dayanıklı bir üründür.

  • Tüm yüzeylerde mükemmel temizlik sağlar.
  • Suya ve deterjana karşı dayanıklıdır.
  • Araç temizliği için özel olarak üretilmiştir.

Würth 130 Gr Sentetik Mavi Güderi Bez Ne İşe Yarar?

Würth 130 Gr Sentetik Mavi Güderi Bez Ne İşe Yarar?

Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez araç temizliği için son teknolojide üretilmiş süper emici ve sağlam bir bezdir. Araç içi ve dışında güvenle kullanılabilecek bu bez metal, cam, pürüzsüz ve parlak yüzeylerin temizliği ve kurutulmasında mükemmel sonuçlar elde eder. Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez sentetik dokusu sayesinde araç temizliği esnasında temizlenen aracı çizmez. Aynı zamanda temizlik sonrasında yüzeylerde tüy veya leke bırakmaz. Tüm araç yüzeylerinde nemli ya da kuru şekilde kullanılabilen Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez kaporta, cam, torpido ve kokpit gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir.

Würth 38x69 Cm Sentetik Günderi Mavi Bezin Özellikleri Nelerdir?

Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez sentetik dokuya ve dayanıklı bir yapıya sahip mavi renkli şık bir bezdir. Würth sentetik güderi bez 38 cm en ve 60 cm boya sahip toplam 130 gram ağırlığında katlanabilir üründür. Katlanabilir özelliği sayesinde bez fazla yer kaplamaz ve aracın herhangi bir kısmında rahatlıkla muhafaza edilebilir. Özellikle cam, metal ve plast gibi yüzeylerde kullanılan bez tüm yüzeylerde mükemmel ve hassas temizlik sağlar. Aracın temizlenmesi için deterjanlı, kurutulması ve parlaması için kuru şekilde kullanılabilen Würth sentetik güderi Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez araç yüzeyini çizmez, leke ve toz bırakmaz. Tüm araç sahiplerinin güvenle tercih edebileceği Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez fiyat performans ürünüdür.

Würth Sentetik Mavi Güderi Bez Dayanıklı mıdır?

Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez son derece dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Alman araba aksesuarları ve gereçleri üreticisi Würth, sağlam materyallerden üretilmiş dayanıklı ürünleriyle ünlüdür. Würth’ün sentetik mavi bezi son teknolojilerle üretilmiş süper sağlam bir bezdir. Araç temizliği sırasında Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi bez deterjanlara karşı dayanıklıdır. Son derece uzun ömürlü ürünün kullanım ömrünün kısalmaması için ürünün doğru yıkama talimatlarında temizlenmesi gerekir. Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez yumuşatıcı kullanılmadan 60°C’ye kadar olan sıcaklıkta çamaşır makinesinde yıkanabilir. Yıkama sonrasında bezin açık havada kurutulması önerilir. Aksi takdirde üründe yıpranma, solma, çekme ve özelliğini yitirme gibi durumlar gözlenebilir. Würth güderi sentetik bezi satın almak isteyen kişiler Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla ürünü satın alma işlemlerini tamamlayabilir. Ürünü daha önceden Trendyol’dan satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isteyenler Würth 38×60 cm 130 gr sentetik mavi güderi bez yorum kısmına göz atabilir.