Würth Araç Içi Tazeleme Spreyi Quıck Fresh 100 ml Koku Bombası

250 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Würth Araç Içi Tazeleme Spreyi Quıck Fresh 100 ml Koku Bombası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜRÜN TİCARET REFİK KILIÇ Satıcı Ünvanı: REFİK KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6499918703600013 Vergi Kimlik Numarası: 5520033663
    Bu ürün GÜRÜN TİCARET REFİK KILIÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Araç İçi Tazeleme Spreyi Quıck Fresh 100 Ml Koku Bombası Ürün: Würth Araç İçi Tazeleme Spreyi - 100ml Würth’ün yeni nesil KENA® bionics formüllü Araç İçi Tazeleme Spreyi, klima tesisatına bağlı havalandırma kanallarında ve araç iç mekanında bakteri ve mantarlar nedeniyle oluşan rahatsız edici kokuları güvenli şekilde yok eder. İçeriğindeki antibakteriyel gümüş iyonları kokuların yeniden oluşmasını engellerken, aynı zamanda alerjik reaksiyonlara karşı da koruma sağlar. Ürün, uzun süre kalıcı tazelik kokusu verir. Tesisatta ve araç içinde herhangi bir demonte işlemi gerektirmeyen ürün, her araç tipinde aynı şekilde uygulanır. Küçük ambalajlı ve kullanışlıdır. Würth Araç İçi Tazeleme spreyi AOX ve silikon içermez, su bazlıdır. Uygulama Talimatları: 100 ml aerosol kutuda sunulan ürünün kullanım şekli son derece kolaydır. Kullanmadan önce kutu iyice çalkalanır. Aracın kliması kapatılıp, havalandırma iç sirkülasyon konumuna getirilir. Fan en soğuk ayarda ve maksimum seviyede çalıştırılır. Sprey kutusu araç içinde merkezi bir noktaya yerleştirildikten sonra püskürtme düğmesine basılır. Kutu içeriği birkaç saniye içinde kendi kendine tamamen boşalır. Uygulama sırasında yaklaşık 10 dk. kapılar kapalı tutulur. İşlem tamamlandıktan sonra araç içi iyice havalandırılır. Ambalaj: Ürün 100ml'lik orijinal aerosol ambalajındadır.
Geri Bildirim Ver