4
Yağmur Kaydırıcılar kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey 150 ml

77,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
84,65 TL
Kurumsal Fatura
94,25 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAB E SHOP Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830134873
    Bu ürün FAB E SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WÜRTH YAĞMUR KAYDIRICI SPREY 150 ml 80 Km/h Ve Üzeri Hızlarda Yağmur Damlalarının Cama Tutulmasını Önler Rüzgarla Kaymasını Sağlar Kirlerin Damlaların Tutunmasını Önleyerek Net Bir Görüş Sağlar Ve Sürüş Güvenliğini Artırır. Ön İşlem Ve Kullanım Şekline Bağlı Olarak 4-6 Hafta Etki Süresi Vardır Kullanım Şekli Uygulama Yapılacak Cam Yüzeyini Tamamen Temizleyin Yüzey Tozsuz Ve Yağsız Olmasına Dikkat Edin Camın Dış Yüzeyine Yağmur Kaydırıcı Sprey Püskürtün Ve Sünger Yardımı İle Camın Yüzeyinde Boşluk Kalmayacak Şekilde Dağıtın 5 Dakika Bekledikten Sonra Mikrofiber Bir Bez İle Yüzey Parlayana Kadar Silin İyi Sonuç Alabilmek İçin Uygulama Yapıldığı Gün Su Ve Yağmur Görmesin İyi Sonuç Almanız İçin Bu İşlemi Tekralayınız. Alevlenir Sıvı Ve Buhar Ciddi Göz Tahrişine Yol Açar Teması Halinde Bol Su İle Durulayınız Tıbbi Yardım Alın
Geri Bildirim Ver

Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey 170 ml

Yağışlı havalarda araç kullanmak oldukça zor olan bir eylemdir. Görüş alanını iyice kısan yağmur, görülmesi gereken yerleri görmeyi de engeller. Bu sebeple büyük kazalar en çok yağmurlu zamanlarda gerçekleşir. Yağış olan günlerde, sürücülerin önlerini görmemeleri ve aniden çıkan engelleri fark etmemeleri büyük sorun yaratır. Bu gibi durumlarda yağmur koruyucu ve yağmur kaydırıcı gibi ürünleri kullanmak doğru bir seçim olabilir. Bu sayede görüş düzeltilebilir, yağmurlu, karlı yollarda çok daha rahat ve güvenli bir şekilde ilerlenebilir. Bu tehlikeli durumlarda sürücülerin yardımına koşan ürünlerden birisi de Würth Yağmur Kaydırıcı 170 ml’dir. Bu sprey, size yağmurlu havalarda yardım edebilecek kullanışlı bir üründür. Yağışlı havaların yarattığı büyük riskleri düşürmekte size büyük yardımı dokunur.

  • Uzun süreli kullanım avantajı
  • Uzun süreli etki
  • Geniş ve rahat görüş imkanı

Daha Etkin Görüş İçin Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey

Daha Etkin Görüş İçin Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey

Yağışlı hava, dışarıda normal yürürken dahi kişiyi etkileyen ve önünü görmemesini sağlayan etmenlerdendir. Bu durum araç içinde daha riskli haller barındırır. Önünüzü göremediğiniz ve sileceklerin yeterli çalışmadığı durumlarda kaza yapma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Würth Yağmur Kaydırıcı, yağışlı havaların yarattığı olası riskleri engellemek için özel olarak formüle edilen bir üründür. Sprey formatında olan bu ürün sayesinde kötü hava koşullarında araç kullanırken daha net bir görüş açısı elde edebilirsiniz. Ürün, camlara gelen su damlalarının kayarak akıp gitmesini sağlar. Böylece su damlaları yapışmaz ve görüş alanını daraltmaz. Würth Yağmur Kaydırıcı sprey formuyla sadece ön camlar için değil aynalar ve arka camlarda da kullanılabilir. Aynalarda olan görüş darlığı problemi büyük sorunlara yol açabilir. Würth markasının güvencesiyle yağışlı havalarda güvenli bir şekilde araç kullanabilirsiniz.

Würth Yağmur Kaydırıcı Nasıl Kullanılır?

Würth Yağmur Kaydırıcı Nasıl Kullanılır?

Würth su kaydırıcı, kullanımı oldukça pratik olan ürünlerden birisidir. Daha önce ürünü deneyimlemeyen müşteriler Würth yağmur kaydırıcı nasıl kullanılır sorusunu düşünebilir. Kullanımı oldukça basit olan bu ürünü hızlı bir şekilde aktif hale getirebilirsiniz. İlk olarak arabanızın camlarını tamamiyle silmeli ve temizlemelisiniz. Hiçbir leke kalmamalı ve camlarınız kuru olmalı. Temiz bir bez ile silmeniz yeterlidir ancak kuru olmasına özen göstermeniz gerekir. Daha sonra Würth Yağmur Kaydırıcı sprey 170 ml ‘yi tüm cama eşit miktarda sıkarak püskürtebilirsiniz. Ürünü çok fazla sıkmanıza gerek yoktur. Cam yüzeyine dağılmış olması yeterlidir. Daha sonra kuru bir bez yardımı ile cam tekrar kuruyana kadar silmeniz gerekir. Ürün, kullanıldığı cam üzerinde uzun süreli etkiye sahiptir. Tasarruflu bir kullanım sağlar. Daha güvenli sürüşler için haftada birkaç kez tekrarlayabilirsiniz.

Würth Yağmur Kaydırıcı 170 ml Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Würth Yağmur Kaydırıcı 170 ml Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Würth yağmur su kaydırıcı ile sürüş keyfiniz daha güvenli olacaktır. Ürün, yağmurun direkt camın üstünden rüzgar ile kayıp gitmesini sağlayacak şekilde formülizedir. Yağmurda su damlaları cama yapışmaz ve böylece sürekli silecek kullanımına dahi gerek kalmaz. Ürün birçok konuda hem enerjiden hem de zamandan tasarruf sağlar. Sadece araba değil motor camlarında da rahatça kullanılabilir. Hatta motor kaskının camında da kullanabilirsiniz. Böylece görüş alanınızın gayet temiz ve net görünümlü olmasını sağlar. Würth Yağmur Kaydırıcı yorumları ürünün ne kadar iyi ve kaliteli olduğunu gözler önüne serer. Sadece yağmurların değil kirlerin de camlara tutunmasını engelleyen ürün, size uzun süreli temiz cam kullanma fırsatını sunar. Würth Yağmur Kaydırıcı 170 ml fiyat olarak oldukça uygun ve hesaplı biçimde satılan bir üründür. Kampanyalarda çoklu alarak stok yapabilirsiniz.