Xerox 3025v_bı Fotokopi Tarayıcı Wi-fi Mono Tam Dolu Plucopy Tonerli Laser Yazıcı

7.351,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xerox 3025v_bı Fotokopi Tarayıcı Wi-fi Mono Tam Dolu Plucopy Tonerli Laser Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitmeyen Kartuş Satıcı Ünvanı: BİTMEYEN KARTUŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178072393900010 Vergi Kimlik Numarası: 1780723939
    Bu ürün Bitmeyen Kartuş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3025v_bı Fotokopi Tarayıcı Wi-fi Mono Tam Dolu Plucopy Tonerli Laser Yazıcı

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xerox 3025V_Bı Fotokopi Tarayıcı Wi-Fi Mono Tam Dolu Plucopy Tonerli Laser Yazıcı

İnsanların yazdırma, fotokopi çekme ve tarama için kullandıkları yazıcılar, hayatı kolaylaştıran ürünlerden biridir. Xerox 3025V_BI fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono tam dolu Plucopy tonerli laser yazıcı 8681987575433, benzersiz özellikleriyle ön plana çıkar. Gelişmiş bir teknoloji kullanılarak dizayn edilen ürün, oldukça kısa süre içerisinde birçok işlem yapmanıza imkan tanır. Mükemmel bir memnuniyet elde edeceğiniz cihaz sayesinde siyah beyaz işlemleri kolayca yapabilirsiniz. İster ofis ya da iş yerlerinde isterseniz de ev ortamında tercih edebileceğiniz Xerox 3025V_BI fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono tam dolu Plucopy tonerli laser yazıcı ile tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. İdeal ebatları ve kolay kullanım avantajıyla fark yaratan bu cihaz aracılığıyla eşsiz bir kullanım tecrübesi elde edebilirsiniz.

  • Wi-Fi bağlantısı
  • Fotokopi, tarama, faks ve yazdırma
  • Dayanıklı ve kaliteli tasarım

Xerox 3025V_BI Tonerli Laser Yazıcı Özellikleri

Xerox 3025V_BI Tonerli Laser Yazıcı Özellikleri

Yüksek üretkenlik sunan Xerox 3025V_Bİ, farklı türlerden tarama, yazdırma ve fotokopi çekme işlemleri için harika bir seçenektir. Tümleşik Wi-Fi bağlantısına sahip olan teknoloji harikası tasarım, birçok işlem yapabilme özelliğine sahiptir. Bireysel olarak ya da küçük ofislerde kullanabileceğiniz ürün siyah beyaz baskılama yapar. Cihazda yer alan USB girişi, tablet ya da telefondan aktarım yaparak çıktı almanıza imkan tanır. Yüksek baskı kalitesine sahip olan ürün, dokümanlarınızda renk kayması, bulanıklık veya mürekkep bulaşması gibi sorunlara neden olmaz. 120 sayfa kağıt giriş ve 120 sayfa kağıt çıkış kapasitesine sahip olan cihaz, hızlı ve pratik bir şekilde sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Renkli tarama özelliği, net ve gerçekçi sonuçlar almanızı sağlar. Çok fonksiyonlu olmasıyla dikkat çeken Xerox 3025V_Bİ fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono laser yazıcı, hayatınızı kolaylaştırmak için iyi bir seçenek olabilir.

Yüksek Kaliteli Xerox 3025V_BI Fotokopi Tarayıcı

Yüksek Kaliteli Xerox 3025V_BI Fotokopi Tarayıcı

Lazer baskı teknolojisine sahip olan ürün, kısa sürede hızlı bir sonuç almanızı mümkün kılar. Xerox 3025V_BI fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono tam dolu Plucopy tonerli laser yazıcı kullananlar, mükemmel bir kullanım deneyimi yaşar. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden dizayn edilen tasarım, oldukça sessiz çalışır. Maksimum verim elde edeceğiniz ürün, minimum seviyede enerji tüketir. Bu sayede uzun vadede tasarruf etmenize olanak tanır. Kısa sürede yüksek miktarda fotokopi çekme, renkli tarama yapma ve yazdırma işlemleri sunan tasarım, vazgeçilmez ekipmanlarınızdan biri olmayı başarır. Yüksek kaliteye ve konfora ulaşacağınız ürün, görsel açıdan da son derece şık ve zarif bir duruş sergiler. Minimalist görünümüyle dikkat çeken cihaz, çok yönlü kullanım avantajı arayanların beklentilerini karşılayan benzersiz bir tasarımdır. Siz de ürünü satın alarak belgelerinizi kolayca yazdırabilir, tarayabilir ya da çoğaltabilirsiniz.

Bütçe Dostu Xerox Tonerli Laser Yazıcı Fiyatları

Bütçe Dostu Xerox Tonerli Laser Yazıcı Fiyatları

Xerox 3025V_BI fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono tam dolu Plucopy tonerli laser yazıcı fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Yüksek performans elde ederken düşük ücretler ödeyeceğiniz bu ileri teknoloji ve tasarım harikası cihaz, bütçenizi sarsmaz. Xerox Wi-Fi yazıcı aynı anda birçok işlemi yapma özelliği sayesinde ekstra masraflardan kurtulmanızı sağlar. Ayrıca her bütçeye hitap ettiğinden dolayı herkesin ulaşabileceği fiyatlara sahiptir. Wi-Fi bağlantısı ya da USB kablosu aracılığıyla dilediğiniz belgeleri kağıda dökebileceğiniz ürün, üst düzey bir memnuniyet kazanmanızı sağlar. Eşsiz özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan hesaplı fiyat seçeneğiyle sahip olabilirsiniz. Deneyimli müşteriler tarafından yapılan Xerox 3025V_BI fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono tam dolu Plucopy tonerli laser yazıcı yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyerek ürünün işlevi hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.