Xerox 3025v_bı Workcentre Wi-fi Yazıcı-tarayıcı-fotokopi Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı

6.999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
10 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL6.999 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.450 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.759,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.809,74 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Xerox 3025v_bı Workcentre Wi-fi Yazıcı-tarayıcı-fotokopi Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalite Teknoloji Satıcı Ünvanı: DOKU BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KIRTASİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309065261200001 Vergi Kimlik Numarası: 3090652612
    Bu ürün Kalite Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • XEROX WORKCENTRE 3025 YAZICI

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xerox Workcentre 3025V_BI Yazıcı-Fotoğraf Tarayıcı-Wİ-Fİ

Üstün nitelikleri sayesinde dikkat çeken Xerox Workcentre 3025V_BI yazıc-fot.-tarayı Wi-Fi Y-31523, sahip olduğu geniş işlem yelpazesi ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Lazer baskı teknolojisi kullanan ve mono yazdırma yapan Xerox Workcentre 3025V_BI, ofis işlerine sağladığı katkı ile tercih edilir ve beklentileri karşılar. Mono kopyalama teknolojisine de sahip olan ürün, çıkarttığı kopyalarda 600x600 DPI çözünürlük sunar. Ev ve ofis işlerinde desteklediği Linux, Mac, Windows ve server çalışma sistemleriyle kolaylık sağlar. Sahip olduğu onlarca sertifika ve uygunluk bildirimleriyle güven veren ürün, ilk kopyayı 10 saniyede çıkarabilir. Siyah baskı kartuşu rengi bulunan Xerox Workcentre, 8 bit çıktı rengi derinliğine sahiptir. Bir adet kağıt tepsisi bulunan üründe kağıt girişi bu tepsi üzerinden yapılır.

  • Renkli tarama imkanı
  • USB giriş noktası
  • Wi-Fi bağlantısı

Avantajlı Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı Özellikleri

Avantajlı Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı Özellikleri

Mono baskısı ve lazer teknolojisiyle ofis ve ev çalışmalarının vazgeçilmezi olan Xerox 3025V_BI, müşterilere renkli tarama özelliği de sunar. 150 kağıt girişi ve 100 kağıt çıkışı kapasitesi bulunan yazıcı, 40 adetlik haznesi bulunan bir otomatik belge besleyicisini bünyesinde barındırır. Mavi ve beyaz renkte olan ürün, sahip olduğu LCD özellikteki dahili ekranıyla kullanım kolaylığı sunar. Wi-Fi ağ bağlantısına sahip olan cihaz, WPA2 güvenlik algoritmasını kullanır. IPv4 ve IPv6 network protokollerini destekler. SNMPv3 yönetim protokolünü de destekleyen ürün, Apple AirPrint ve Xerox PrintBack mobil baskı teknolojileri ile uyumlu çalışabilme özelliğine sahiptir. 128 MB dahili hafızaya ve 600 MHz işlemci hızına sahip olan Xerox Workcentre 3025V_BI yazıc-fot.-tarayı Wi-Fi Y-31523 kullananlar tarafından beğenilen özelliklere sahiptir. Müşteri yorumlarını da inceleyerek ürünün kullanım şekli ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Teknolojik Xerox Workcentre 3025V_BI Yazıc-Fot.-Tarayı

Teknolojik Xerox Workcentre 3025V_BI Yazıc-Fot.-Tarayı

1200X1200 DPI maksimum tarama çözünürlüğü sunan yazıcı, ADF tarayıcı özelliğiyle öne çıkar. JPG ve TIF resim formatlarını ve PDF belge formatını destekler. Xerox Workcentre 3025V_BI toner de müşterilere tam dolu olarak ulaştırılır. Tek ebat olarak üretilen yazıcı, aylık 15.000 A4 sayfa yazdırma imkanı sunar. Çok işlevli ve renkli lazer yazıcı, 20 ppm yazdırma hızına sahiptir. Siyah A4 olarak ilk sayfa çıkışı ise 10 saniye içerisinde gerçekleşir. Ortalama çalışmada 313 W enerji tüketimi bulunan ürün, 50-60 Hz AC girdi frekansına sahiptir. Etkin güç tüketimi 37 W olmakla birlikte AC girdi voltajı 110-240V olarak görülür. 7,5 kg ağırlığa sahip olan Xerox Workcentre 3025V_BI yazıc-fot.-tarayı Wi-Fi Y-31523 yorumlarıyla da öne çıkar. Sunduğu bu avantajlar, yazıcıyı dikkat çeken bir konuma taşır.

Xerox Workcentre 3025V_BI Yazıc-Fot.-Tarayı Wi-Fi Fiyatları

Xerox Workcentre 3025V_BI Yazıc-Fot.-Tarayı Wi-Fi Fiyatları

RoHS ve Energy Star sürdürülebilirlik sertifikalarına sahip olan Xerox Workcentre 3025V_BI yazıc-fot.-tarayı Wi-Fi Y-31523 fiyatlarıyla da müşterileri memnun edebilir. %20-%80 nem aralığında çalıştırılması uygun görülen ürün hem ofis hem de ev kullanımı için sunduğu imkanlar sayesinde müşteriler tarafından ilgi görür. Birçok sistem üzerinden çalıştırılabilir olması ile dikkat çeker. USB 2.0 bağlantı noktası bulunan yazıcı, ofisler için yeterliliği ve ileri seviyedeki sistem özellikleriyle beklenen performansı karşılayan, kullananları memnun eden bir konumda bulunur. Avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken cihazın alt kısmında sunulan müşteri yorumları ile farklı fikirleri de öğrenebilirsiniz. Xerox Workcentre 3025V_BI yazıcıyı yeni edinen müşterilerin deneyimlerini okuyabilir ve ürün özelliklerini detaylı inceleyebilirsiniz. Fiziki ve sistemsel özellikleri ile dikkat çeken ürünü uygun fiyatlar ve diğer avantajlarla birlikte Trendyol’dan satın alabilirsiniz.