Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı

939 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Voltronx Satıcı Ünvanı: VOLTRONX ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925068631400001 Vergi Kimlik Numarası: 9250686314
    Bu ürün Voltronx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Alışveriş sepetim7/24 tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 11500 - 20000
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
  • Volt 8 - 10 V
Geri Bildirim Ver

Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı VXN4212CN

Dışarıda vakit geçirildiği zaman telefon şarjı daha çabuk bittiğinden taşınabilir şarj cihazlarına ihtiyaç duyulur. Bu sayede kesintisiz bir şekilde telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. Xiaomi 20000 mAh 2C quick charge 3.0 taşınabilir hızlı şarj cihazı ince ve şık tasarımı sayesinde çanta içerisine kolayca taşımanıza imkan sağlar. Priz bulunmayan alanlarda yardımınıza koşan bu cihazların kullanım ömrü ise oldukça önemlidir. Bu ömrü sağlayabilmek için de sağlıklı bir şekilde depolanmaya ihtiyaç duyulur. Xiaomi tarafından üretilen VXN4212CN taşınabilir şarj cihazı uzun ömürlü bir kullanım sunarak 20000 mAh enerjiye sahiptir. İstediğiniz yere götürerek şarj kablolarının açtığı sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Bu sayede çanta içerisinde oluşan karmaşık görüntünün de meydana gelmesini önleyebilirsiniz. Özellikleri ise şöyledir:

  • İnce ve şık tasarım
  • Yüksek enerji
  • Uzun süre kalıcı şarj

İnce ve Şık Tasarımlı Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı

İnce ve Şık Tasarımlı Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı

Taşınabilir şarj cihazlarının çanta içerisinde kolayca muhafaza edilmesi için fazla yer kaplamayan ince bir tasarıma sahip olması oldukça önemlidir. Xiaomi 20000 mAh 2C quick charge 3.0 taşınabilir hızlı şarj cihazı VXN4212CN ince tasarıma sahip olarak çantalarda ağırlık yapmadan taşınabilme imkanı sunar. Bu sayede gidilecek her ortama götürebileceğiniz bir boyutta üretilir. Kullanışlı ve bir o kadar da yararlı olan bu cihaz sayesinde telefonunuzun batarya ömrünü de yüksek oranda korumuş olursunuz. Ergonomik tasarımı sayesinde çantanızın olmadığı alanlarda yanınızda götürerek elinizde rahatlıkla tutabilmeniz için ince olarak üretilir. Çantanızın içerisine kolaylıkla sığdırarak her an yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Bu koruma alanı sayesinde cihazınızın çizilmesini ve bozulmasını önleyebilirsiniz. Xiaomi VXN4212CN ürününü her an her yerde yanınızda taşıyabilir, dilediğiniz her an telefonunuzu şarj edebilirsiniz.

Yüksek Enerjili Xiaomi Quick Charge Taşınabilir Şarj Cihazı

Yüksek Enerjili Xiaomi Quick Charge Taşınabilir Şarj Cihazı

Telefonların şarjlarının bittiği anda kolaylıkla ulaşabilecek bir şarj cihazı bulmak oldukça zordur. Bu sorunu çözebilmek için üretilen powerbank, taşınabilir şarj cihazları olarak bilinir. Bu cihazları istediğiniz her yere götürerek kolay bir şarj deneyimi elde edebilirsiniz. Xiaomi powerbank 20000 mAh 2C quick charge 3.0 hızlı bir dolum imkanı da elde etmenize yardım ederek dakikalar içinde bataryanızın tamamen dolmasını sağlar. Depolama alanı geniş olan bu cihaz, yüksek bir enerji sistemine sahiptir. Ayrıca telefonunuzun batarya ömrünü uzatarak uzun süreli bir kullanım imkanı elde edebilmenize de yardım eder. Bu ürün hakkında aklınıza takılan sorulara çözüm bulabilmek adına mevcut yorumlardan faydalanabilirsiniz. Xiaomi 20000 mAh 2C quick charge 3.0 taşınabilir hızlı şarj cihazı yorumlarını okuyarak ürünle ilgili detaylı bilgiye ve merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.

Kalıcı Şarj İmkanı Sunan Xiaomi VXN4212CN Fiyatları

Kalıcı Şarj İmkanı Sunan Xiaomi VXN4212CN Fiyatları

Taşınabilir şarj aletlerinin batarya ömrünü koruyabilmesi kadar uzun süre kalıcı bir dolum sağlaması da oldukça önemlidir. Xiaomi 20000 mAh 2C quick charge 3.0 powerbank yüksek güce sahip olduğundan batarya sisteminizi koruyarak hızlı ve kalıcı bir dolum sunar. Bu sayede gün boyu cihazınızla olan işlerinizi kolay bir şekilde halledebilmenize olanak tanır. Güçlü bir batarya sistemine sahip olan bu ürün kendi bünyesini de hızlı ve kalıcı bir şekilde doldurarak günlerce telefonunuzu şarj edebilme imkanı sunar. Bu sayede nerede olursanız olun uzun süre aynı cihazla telefonunuzun şarjını doldurabilirsiniz. Ayrıca uygun ve avantajlı bir fiyat kategorisinde satışa sunulur. Xiaomi 20000 mAh 2C quick charge 3.0 taşınabilir hızlı şarj cihazı fiyatlarına Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşarak güvenli bir alışveriş imkanı elde edebilirsiniz.