Fibaks Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Armor Deri Görünümlü Sağlam Silikon

124 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  124 TL
%10 indirim
4 x  111,60 TL
446,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Armor Deri Görünümlü Sağlam Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mi 11 Ultra Kılıf Rugan Armor Deri Görünümlü Uzun Ömürlü Silikon

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Mi 11 Ultra
  • Renk Siyah
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Fibaks Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Armor Deri Görünümlü Sağlam Silikon Kılıf

Telefon kullanımında kılıfın, son derece büyük bir yeri vardır. Fibaks Xiaomi Mi 11 Ultra uyumlu kılıf kamera korumalı Armor deri görünümlü sağlam silikon kılıf, kaliteli yapısı ile dikkat çeker. Bu seçeneği, Xiaomi Mi 11 Ultra modeline uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Dokusu ve görünümü ile ilgi çekici modeli alırken cihaza uygun olması da önemlidir. Bu model, herhangi bir darbe esnasında korumakla görevlidir. Kaliteli yapı, ürün tutumunu kolaylaştırıp sağlamlığını artırır. Uzun ömürlü ve hoş görünümlü bir kap, telefonunuzu güzel gösterir. Bu model ile Rugan Armor deri görünümünde dizayn edilir. Bu malzeme; uzun süre kullanabileceğiniz ve kolayca takıp çıkarabileceğiniz kaliteli bir materyaldir. Güzel bir görünümü anında yakalayabilir renk uyumunu bulabilirsiniz. Hem şık hem de koruyucu ürünü sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

  • Kamera korumalı
  • Armor deri görünümü
  • Uzun ömürlü ve sağlam

Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Özellikleri

Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Özellikleri

Xiaomi Mi 11 Ultra uyumlu kılıf kamera korumalı, cihazlar için önemli bir ihtiyaçtır. Telefonunuza uyumlu kılıf silikon malzemedir. Ayrıca oldukça sağlam yapıdadır. Uzun ömürlü kullanıma sahip ürün, rugan ve armor deri görünümlüdür. Uzun ömürlü kullanıma uygun malzemesi, telefonunuzun modeline de uyumludur. Model, telefonunuzun arka kapak için özel tasarımlıdır. Dokunduğunuz zaman hafiflik katan ürün, oldukça şık ve silikon malzeme yumuşaklığındadır. Bu model; kırılma tehlikesi yaratan düşme ve çarpma gibi anlar için koruyucudur. Xiaomi Mi 11 Ultra telefon modeli için kullanılabilir. Telefon tutumunu kolaylaştıran kaliteli kap, ayrıca kameranıza da avantaj sağlar. Deri görünüme sahip olan model, hoş detaylarıyla dikkat çeker. Darbelerin dışında telefonunuzun suyla temas etmesini önler. Dilediğiniz an takıp çıkarabileceğiniz ve uzun ömürlü kullanabileceğiniz sağlam bir üründür. Dokunduğunuzda keyif veren bu telefon kılıfını satın alabilirsiniz.

Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Avantajları

Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Avantajları

Xiaomi 11 Ultra kılıf, aynı model telefonlar ile uyumludur. Son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun ömürlü kullanım vadeder. Silikon malzemeden yapılan bu seçeneği, uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz. Bu model, telefonları darbeden ve suya temastan tam anlamıyla korur. Bu seçenek, hem telefonunuzun arka kısmı hem de kamerası üst düzey koruma sağlar. Deri görünümü sevenlerin sıkça tercih ettiği ürünü, cihazınıza kolayca çıkarıp takabilirsiniz. Telefonunuzun arkasını deri görünümle özelleştirebilirsiniz. Telefon tutumunu kolaylaştıran ürün oldukça sağlamdır. İdeal hafiflikteki ürünü kolayca temizleyebilirsiniz. Arka kapağa uyumlu modelin rengi siyah renklidir. Yumuşak tutumlu ve darbeye dayanıklı silikon malzemeden yapılan bu seçeneği güven içinde satın alabilirsiniz. Telefon kameranızı koruyarak kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Telefonunuzu silikon malzemeli bu ürünle güzelleştirip uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz.

Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Telefon Kılıfı Yorumları ve Fiyatları

Xiaomi Mi 11 Ultra Uyumlu Telefon Kılıfı Yorumları ve Fiyatları

Fibaks Xiaomi Mi 11 ultra uyumlu kılıf kamera korumalı Armor deri görünümlü sağlam silikon kılıf yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Telefonuyla sıkça vakit geçirenlerin güvenle tercih ettiği bir üründür. Arka kapağa takılan ve Xiaomi Mi 11 ultra telefon modeline uygun bir seçenektir. Silikon malzemeli ürün, armor deri görünümündedir. Darbelere karşı telefonlarınızı korur. Aynı zamanda suya karşı da dayanıklıdır. Ürünü rahatça temizleyip dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Fibaks Xiaomi Mi 11 Ultra uyumlu kılıf kamera korumalı Armor deri görünümlü sağlam silikon kılıf fiyat aralıkları, farklı bütçelere hitap eder. Trendyol ile ürünü avantajlı ve bütçe dostu fiyatlara satın alabilirsiniz. Telefonunuza sağlam ve tasarım deri görünümü verebilirsiniz. Dilerseniz temizliğini de yaparak yepyeni bir görünüm verebilirsiniz. Sevdiklerinize kaliteli tasarıma sahip bu seçeneği, hediye alternatifi olarak da seçebilirsiniz.