Telefon Aksesuarları Mi 9t Kılıf Süper Silikon Ultra Ince Kapak

120 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları Mi 9t Kılıf Süper Silikon Ultra Ince Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NMN GROUP Satıcı Ünvanı: NUMAN KARABIYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5030592099
    Bu ürün NMN GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şeffaf ve pürüzsüz yüzey ile telefonunuza farkli bir görünüm kazandirir - Ultra ince yapılı ve ultra esnek - Mükemmel kalıp, cihazinizla eslesen harika bir dizayn. - cihazinizi çiziklerden, kirden ve darbe ve soktan tamamen korur. - kapagi çikarmadan bütün slotlara(yan tuslar,sarj,kulaklik girisleri vs) erisilebilir. - harika kalibiyla cihaziniza mükemmel uyar. - uzun ömürlüdür, darbelere karsi maximum korur. - kolayca takip çikartilabilir. - ıçeriginde sagliga zararli bir materyal bulunmamaktadir.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Mi 9
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları Mi 9T Kılıf Süper Silikon Ultra İnce Kapak

Telefon aksesuarları Mi 9T kılıf süper silikon ultra ince kapak cep telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlar. Son teknolojiyle üretilen Mi 9T silikon kılıf, telefonunuzu darbelerden korur. Düşme sırasında ekran kırılması, arka kapağın çizilmesi ya da kameranın zarar görmesini engeller. Silikon kılıf, telefonunuz uzun süre ilk görüntüsünü korur. Aynı zamanda cihazın ekran, kamera, arka kapak kısımlarını koruyarak kırılma ya da çizilmelerin önüne geçer. Mi 9T ile uyumlu tasarlanan ürün silikon malzemeden üretilir. Kulaklık ve şarj girişlerini kılıfı çıkarmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Şeffaf silikon olarak tasarlanan ürün cihazınızın model ve rengini belli eder. Sararma yapmayan özelliği sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Ultra ince ve esnek yapısı sayesinde telefonunuzu olduğundan kalın göstermez ve kılıf yokmuş hissini yaşatır.

  • Tam koruma
  • Sararmayı önleyen madde
  • İnce ve esnek yapılı

Mi 9T Kılıf Süper Silikon Ultra İnce Kapak Özellikleri

Mi 9T Kılıf Süper Silikon Ultra İnce Kapak Özellikleri

Telefon aksesuarları Mi 9T süper silikon ultra ince kapak kılıf modeli rahat kullanım, kaliteli yapısı ve sararmaz özelliği ile ön plana çıkar. Şeffaf ve pürüzsüz yüzeyi ile cihaza farklı bir görünüm kazandırır. Ultra esnek ve ince yapısı sayesinde telefonunuzu kullanırken ağırlık yapmaz ve ele tam oturur. Kaymayan silikon özelliği sayesinde rahatça cihazınızı kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. Telefonunuzu kirden, darbeden ve çizilmelerden korur. Bütün slot girişleri ile tam uyumludur. Bu sayede kabı hiç çıkarmadan rahatça kullanabilirsiniz. Sağlam yapısı sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Mi 9T silikon kılıf yüksek kalite ile üretilir ve sağlığa herhangi bir zararı olan madde içermediğinden güvenle kullanılabilir. Silikon kap sayesinde telefon kapağınızın sararma ve çizilmelerin önüne geçebilir, böylece her zaman yeni görünümünü koruyabilirsiniz.

Telefon Aksesuarları Mi 9T Silikon Kılıf Avantajları

Telefon Aksesuarları Mi 9T Silikon Kılıf Avantajları

Telefonunuzun kapağını, ekranını ve kamerasını korumak için tasarlanan Mi 9T silikon kılıf, stilinizi yansıtmanıza yardımcı olur. Telefonu saran tasarımı sayesinde maksimum güvenlik sağlar. Cihaz ekranının kenar ve köşe kısımlarını çevreleyerek düşme sırasında ekranın zarar görmesinin önüne geçer. Ergonomik tasarımı sizlere sunan silikon kılıf, telefonunuzu cebinize ya da çantanıza koyup çıkarırken rahatlık sağlar. Pürüzsüz silikon özelliği sayesinde kıyafetlere veya ele yapışma gibi durumunların yaşanmasının önüne geçer. Ele oturan tasarımıyla kolay tutuş özelliği cihazın düşmesini engeller. Çarpma, düşme, çizilme ihtimali engellenir ve cihaz uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. Ultra ince silikon kılıfı yoğun telefon kullanımında el terlemesinden dolayı kayma ve düşmelerin önüne geçmenizi sağlar. Telefon aksesuarları mi 9T kılıf süper silikon ultra ince kapak kullananlar kaliteli yapısı ve tasarımından memnun olurlar.

Mi 9T Kılıf Süper Silikon Ultra İnce Kapak Fiyatı ve Yorumları

Mi 9T Kılıf Süper Silikon Ultra İnce Kapak Fiyatı ve Yorumları

Telefon aksesuarları Mi 9T kılıf süper silikon ultra ince kapak fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Hayatınızı kolaylaştıran silikon kılıf, sararmaz yapısı sayesinde telefonunuzun kirli görünmesini engeller. Sürekli kılıf değiştirmenin önüne geçer ve uzun süre aynı ürünü kullanma imkanı sağlar. Gün içerisinde sık kullanılan cihazların darbe alma ihtimali yüksektir. Ultra ince ve esnek olan silikon kılıf maksimum koruma sayesinde bunun önüne geçer. Mi 9T telefon kılıfı ile kaliteyi hissedebilirsiniz. Şeffaf görüntüsü sayesinde telefonunuzun model ve rengini belli eder. Ekranı saran tasarımı sayesinde cihazınızın hem ön hem de arka kısmını koruyabilirsiniz. Telefon aksesuarları mi 9T kılıf süper silikon ultra ince kapak yorum bölümünü okuyarak ürünü kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Telefonunuza maksimum koruma sağlayan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla alabilirsiniz.