1
Araç İçi Kameralar kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

70MAİ 1s Araç Kamerası Global Versiyon

2.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

70MAİ 1s Araç Kamerası Global Versiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PROBIKER Satıcı Ünvanı: İBRAHİM İŞLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820555541
    Bu ürün PROBIKER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi 70maı 1s, 70maı ilk versiyonunda kullanılan sony ımx323 lens yerine gece çekimlerinde daha iyi görüntü elde etmenizi sağlayacak olan sony ımx307 lensi kullanmaya başlamıştır. Sahip olduğu uygulaması üzerinden ya da uygulama bağlantısının olmadığı zamanlarda sesli olarak kontrol edilebilmektedir sırasında anlık fotoğraf görüntüsünü kaydetme imkânı sunuyor. Wifi desteği ile akıllı telefonlarınıza bağlantısını gerçekleştirebilirsiniz. Içerisinde bulunan g-Sensör ile istenmeyen kaza durumlarında kayıtlarınızı güvenli bir bölüme taşıması sayesinde ihtiyacınız olduğunda görüntüleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. 64gb'a kadar sd kart desteği ve 240mah lityum bataryası ile uzun sürüş kayıtları yapabilirsiniz. Kayıt döngüsü özelliği sayesinde hafızası dolsa bile eski kayıtları silerek kayıt döngüsüne devam etme özelliğine sahiptir. 1080p 30fps kayıt yapabilen 70maı 130 derece görüş açısına sahiptir. Farklı yapıdaki silindirik tasarımı ile kullanışlılığı sizlere sunuyor, kayıt altına aldığınız görüntüleri herhangi bir kaza durumunda kullanabilirsinizürün global versiyondur ingilizcedir.Özelliklergiriş: 5v / 1.5agörüntü sensörü: Cmosbağlantı: Wi - Fi 802.11 a/b/g/nfonksiyonlar: G-Sensör, kayıt döngüsü, wifidepolama: 64gb'a kadar micro sd kart desteğibatarya 240mah li-Pogörüş açısı: 130 derecediyafram: F2.2video çözünürlüğü:1080p 30fps full hdgüç kablo uzunluğu: 3 mtpaket içeriği1 x xiaomi 70maı 1s araç kamerası1 x araç şarj cihazı1 x 3 mt micro usb şarj kablosukullanım kılavuzuxiaomi 70mai 1s akıllı araç kamerası suya ve toza karşı dayanıklı mıdır?Xiaomi 70mai'nin suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunmamaktadır.Xiaomi 70mai 1s akıllı araç kamerası ile gece sürüşlerimde de kayıt yapabilir miyim?Xiaomi 70mai akıllı araç kamerası özel işlemcisi ve sony ımx307 f/2.2 sensörü ile gece sürüşlerinizde de mükemmel kalitede kayıt yapar. Gece gündüz farketmeksizin üstün performans ile kayıt imkanı sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kamera Hafıza Yok
  • Kamera Özellikleri GPS
  • Kamera Çözünürlük 1080P
  • Ekran Boyut (inç) 5.8 inç
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerası Akıllı Araç İçi 130° Geniş Açı Lens 1080p Fiyatı - Trendyol

Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası, arabanızda yolu kayıt altına almak için kullanabileceğiniz bir cihazdır. 130 derece görüş açısına sahip olan ürünü gece ya da gündüz fark etmeksizin kullanabilirsiniz. Wi-Fi desteğiyle cihazı telefonunuza bağlayarak özel uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz. İnternet bağlantısının olmadığı durumlarda alete sesli komut da verebilirsiniz. 240 mAh lityum bataryaya sahip olan Xiaomi 70Mai araç içi kamera ile son uzun yolculuklarda bile rahatlıkla sürüş kayıtları yapabilirsiniz. Tam 64 GB’a kadar hâricî hafıza kartı desteğinden yararlanabilme imkânı sunan kamera, kayıt döngüsü özelliğine de sahiptir. Böylece hafızanız dolsa bile kamera, eski görüntüleri silerek kendine yeni bir kayıt için yer açar. Ürün zengin özellikleriyle neredeyse tüm kullanıcılardan tarafından oldukça beğenilir.

  • Görüntü Kalitesi: 1080p Xiaomi Araç İçi Kamera 70Mai
  • Fonksiyonlar: G-Sensör, Kayıt Döngüsü Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerası
  • Lens: Sony IMX307 Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerası

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerasının Kullanım Alanları Nelerdir?

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerasının Kullanım Alanları Nelerdir?

Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası global versiyon, trafiği kayıt altına almanıza yarayan kaliteli bir cihazdır. Ürünü aracınızda görüş alanınızı kapatmayacak bir yere yerleştirebilirsiniz. Otomobilinizin güvenliğini sağlamak için kullanılan kameranın yüksek pil ömrü sayesinde uzun yolculuklarda sürekli olarak kayıt yapabilirsiniz. G-Sensör özelliği ile olası bir kaza anında ürün, kayıtları özel ve güvenli bir bölüme taşır. Böylece ihtiyaç duyulduğunda kayıtlara kolay bir şekilde erişebilirsiniz. 70Mai 1S araç kamerası, trafiğe çıktığınızda yaşayabileceğiniz herhangi bir olumsuz durumu somut bir delil olarak saklama imkânı sunar. Bu sayede aracınızda oluşabilecek hasarlara karşı sigortaya sunabileceğiniz kanıtlar elde edersiniz. Bunun haricinde hırsızlık gibi durumlarda da otomobilinizi güvence altına alan gereç, size avantaj sağlayabilir. Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası her araçta kullanılabilir.

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerası Suya ve Toza Karşı Dayanıklı mı?

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerası Suya ve Toza Karşı Dayanıklı mı?

Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası global versiyon mt00754 toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikası bulunmamaktadır. Bu nedenle cihazın su ve yoğun toz darbelerine karşı dayanıklı olduğu söylenemez. Araç içi kameranın ömrünü uzatmak için su ve tozdan uzak tutmanız tavsiye edilir. Ürünün temizliğini aksatmayarak toz oluşumunun önüne geçebilirsiniz. Gerecin bakımı hususunda dikkat etmeniz gereken noktalar bulunur. Suya dayanıklılığı bulunmadığı için temizliği kuru bir bez yardımıyla yapmanız önerilir. Böylece cihazın çalışmasında ya da kullanımında herhangi bir problem yaşamazsınız. Her ne kadar suya ve toza dayanıklılığı bulunmasa da Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası, sahip olduğu donanımlı teknik özellikler ile bu pürüzü kolaylıkla kapatmayı başarır. Olumsuz dış etkenlerden muhafaza ettiğiniz sürece cihazı uzun süre boyunca ilk günkü performansında kullanmaya devam edebilirsiniz.

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerasının Gece Kullanımı Nasıl?

Xiaomi 70Mai 1S Araç Kamerasının Gece Kullanımı Nasıl?

Xiaomi 70Mai 1S araç kamerasının öne çıkan özellikleri arasında yüksek gece görüş kalitesi bulunur. Akıllı araç kamerasının özel işlemcisi, kaliteli bir gece görüş imkânı için özenle tasarlanır. Lens konusunda da kameranın üretiminde ilk versiyonundan daha farklı bir lens kullanılır. Bunun temel sebebi gece çekimlerinde daha iyi görüntü elde etmektir. Sony IMX307 F/2.2 lens kullanılan Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası, özel işlemciyle birleştiğinde etkileyici bir performans sunar. Tüm bu özellikler sayesinde gece sürüşlerinizde de net, akıcı ve kaliteli kayıtlar elde edersiniz. Gece kullanımı konusunda son derece başarılı bir performans gösteren cihaz, bu özelliğiyle hemen hemen bütün kullanıcıların takdirini kazanır. Otomobilinizin güvenliğini sağlamak için araç içi kameraları araştırıyorsanız Xiaomi 70Mai 1S araç kamerasını inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Xiaomi 70Mai 1S araç kamerası global versiyon yorumlarını okuyabilirsiniz. Ardından, ürünü Trendyol avantajlarıyla birkaç tıkla satın alabilirsiniz.