Xiaomi Mıjıa 1c Kablosuz El Elektrikli Süpürge - Beyaz

1.910 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mıjıa 1c Kablosuz El Elektrikli Süpürge - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ceptveaks Satıcı Ünvanı: SNB İLETİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT KUYUMCULUK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772069978700013 Vergi Kimlik Numarası: 7720699787
    Bu ürün Ceptveaks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mıjıa 1c Kablosuz El Elektrikli Süpürge - Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Xiaomi MIJIA 1C Kablosuz El Elektrikli Süpürge - Beyaz

Xiaomi MIJIA 1C Kablosuz El Elektrikli Süpürge - Beyaz

Ev temizliğini daha kısa süre içerisinde bitirebilmeniz adına geliştirilen ve birden fazla özelliği ile yenilikçi bir deneyim yaşamanıza yardımcı olan Xiaomi MIJIA 1C akıllı robot süpürge ile 5 aşamalı filtreleme sisteminden tozları 99,9 oranında emebilen güçlü tasarıma aynı anda sahip olabileceksiniz. İkincil kirlenmeyi önleyerek temizliğin uzun soluklu olmasına yardımcı olmayı başaran bu üründe kolay kullanım için dikey bir tasarım sizleri bekliyor olacak. Kolay kullanım imkanı ile size daha pratik çözümler sunan ürün aynı zamanda beyaz rengi ile de şıklık sunmaya devam ediyor.

  • 5 Aşamalı Filtre
  • Sürdürülebilir Yüksek Performans
  • 4 Fonksiyonlu Fırça

Xiaomi MIJIA 1C ile Uzun Süreli Temizlik

Xiaomi MIJIA 1C ile Uzun Süreli Temizlik

Markanın geliştirmiş olduğu bu üründe yer alan en temel özelliklerden biri sürdürülebilir yüksek performans sağlayan motordur. 499W motoru ile mükemmel bir kullanım imkanı sunan bu ürün en küçük toz tanelerini bile zahmetsiz bir şekilde çeker ve havadan ayırarak en iyi şekilde makinenin içine hapseder. Daha verimli bir temizlik deneyimi yaşamak adına toz gibi küçük zerrelerin hava ile temasını en aza indirmek gerekmektedir. Yüksek motoru ve 9 silikonlu yapısı ile tozu havadan ayırarak en iyi şekilde makineye hapsetmeyi başaran bu üründe yüksek emiş gücü de her zeminde etkili bir deneyim yaşamanıza yardımcı oluyor. Elektrik süpürgesinde bulunan yüksek kaliteli motor ve emiş gücü gerek halılarınızda gerekse sert zeminlerde zemine herhangi bir hasar vermeden ya da çizilme sorununa neden olmadan arzu ettiğiniz temizliği yapabilmenizi sağlıyor. Bu haliyle hem temizliği kolaylaştıran hem de yüksek kalitesi ile uzun soluklu bir temizlik imkanı tanıyan ürün aynı zamanda 30 dakikaya dayanan batarya ömrü ile de kesintisiz bir temizlik deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Etkili Toz Giderici Xiaomi MIJIA 1C

Etkili Toz Giderici Xiaomi MIJIA 1C

Pratik kullanım amacıyla dikey olarak tasarlanan bu üründe ikincil toz oluşumu engellenerek temizliğin daha uzun süre kalıcı olması hedeflenmektedir. Toz partiküllerini %99,97 oranında yakalayarak her alanda etkili bir deneyim yaşamanıza yardımcı olan ürün sayesinde alerjik reaksiyona maruz kalmadan yaşam alanlarınızın kalitesini artırabilecek ve daha sağlıklı günler geçirebileceksiniz. Tozu 5 kademeli filtreleme sistemi sayesinde saniyeler içerisinde çekip hapsedebilen üründe yer alan filtre sisteminde farklı kademeler en küçük toz tanelerinin ve mikroskobik maddelerin zahmetsiz bir şekilde temizlenebilmesine imkan tanımaktadır. Aynı zamanda bu filtre sistemi tozların hava yoluyla tekrar ortama yayılmasını engelleyecek güçlü bir dinamiğe sahip olduğundan ikincil kirlenme sorununu da büyük oranda ortadan kaldırıyor ve daha verimli bir deneyimi sizlerin ilgisine sunuluyor. Kablosuz bir şekilde çalışabilen üründe uzun süre size kesintisiz temizlik imkanı tanıyan pil gücü ile 30 dakika boyunca evinizin birden fazla noktasını kablo sorununa maruz kalmadan temizleyebileceksiniz. Kablosuz olması temizliği daha pratik bir hale getirdiği gibi daha rahat hareket etmenize de yardımcı olmaktadır.

Farklı Zeminler için Xiaomi MIJIA 1C Fırçaları

Farklı Zeminler için Xiaomi MIJIA 1C Fırçaları

Her zeminde etkili bir temizlik deneyimi yaşayabilmek ve temizliğin uzun soluklu olabilmesini sağlamak adına geliştirilen alternatif fırça seçenekleri ile sert zeminlerde, halılarınızda ve mobilyalarınızda yüksek emiş gücünün imkanlarını değerlendirebileceksiniz. Geliştirilen fırça seçeneklerinde farklı alanlara uygun tasarımlar bulunduğundan temizliğin daha verimli geçmesi hedefleniyor. Mobilya gibi hassas yapıya sahip olan alanlar için yumuşak uçlu seçenekleri üreten marka ile mobilyalarınızı herhangi bir hasar olmaksızın temizleyebileceksiniz. Halıların diplerinde yer edinmiş toz, kir ve evcil hayvan tüylerini zahmetsiz bir şekilde çekebilmenize imkan tanıyan Xiaomi MIJIA 1C şarjlı süpürge 4 fonksiyonlu fırçası ile en küçük zerreleri temizlerken aynı zamanda kırıntıları ve diğer kirleri de yine gereksiz efor sarf etmeden temizleyebilmenize yardımcı olabilecek şekilde tasarlanmıştır. Çılgın max modu ile en zorlu bölgelerde bile tozdan eser bırakmayan ürün elektrikli fırçası sayesinde şilte ve kumaş gibi alanlarda da yoğun temizliğin avantajlarından yararlanmanıza imkan tanıyor. Xiaomi MIJIA 1c süpürge hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve ürünü temin etmek adına siz de hemen sayfayı inceleyebilir, dilediğiniz seçeneği online alışverişin en çok tercih edilen platformu Trendyol ile kısa sürede satın alabilirsiniz.