Fibaks Kordon Kayış Silikon Xiaomi Mi Watch Lite Uyumlu Lila

Çok Al, Az Öde!
1 x  185,45 TL
%10 indirim
4 x  166,91 TL
667,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Kordon Kayış Silikon Xiaomi Mi Watch Lite Uyumlu Lila

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fibaks Xiaomi akıllı bileklik kordonu, yumuşak silikondan üretilmiştir. Bu sayede her bileğe uyumludur.
  • Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite kordon akıllı saat bileklik Xiaomi Mi Watch Lite cihazı ile uyumludur. Lila rengiyle şık görünüm sunar.
  • Fibaks Xiaomi akıllı bileklik kordonu cihazı kişisel hale getirir. Tasarımı kompakt yapıdadır.
  • Xiaomi akıllı saat kordon üretiminde silikon kayış kullanılır. Üzerinde bulunan deliklerden dolayı kolayca bilek ölçüsüne göre ayarlanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Materyal Silikon
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Silikon Akıllı Saat Bileklik Kordonu

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kordonu, uygun dijital cihazlarla birlikte kullanabileceğiniz kaliteli ve sağlam bir kayıştır. Göz alıcı lila rengiyle canlı kişiliğinizi çevrenize yansıtmanızı sağlayan ürün, pratik bir kullanım vadeder. Modern çizgiler barındırır. Ürünün yapımında materyal olarak yumuşak silikondan faydalanılmıştır. Bu malzeme, son derece uzun ömürlüdür. Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila kordon, bileğinizdeki cihazı kişiselleştirmenin muhteşem bir yoludur. Rahat bir kullanım vadeden kordon, üzerinde bulunan delikler sayesinde kolayca bilek ölçüsüne göre ayarlanabilir. Konforlu bir kullanım olanağı sunan ürün, bileğinize tam uyum sağlar. Bu şık aksesuarı tarzınızı dışa vurmak için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Renk: Lila
  • Üretim Materyali Yumuşak Silikon
  • Uyumluluk: Xiaomi Mi Watch Lite

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Silikon Kayış Kordonun Özellikleri

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Silikon Kayış Kordonun Özellikleri

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kordonu, titizlikle dizayn edilmiş bir aksesuardır. Ürünü Xiaomi tarafından üretilmiş olan Mi Watch Lite akıllı saatle sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Yapı açısından incelendiğinde kordonun esnek ve hafif olduğu görülür. Kompakt özellikleriyle öne çıkan kayış, bileğinizi ne az ne de çok sıkar. Her bileğe tam uyum sağlayan ürün, kaliteli materyali sayesinde kullanım sırasında problem yaşamanızı engeller. Kullanıcıların rahat bir deneyim yaşayabilmesi için ürünün üzerinde pek çok delik bulunur. Böylece bileğiniz için gerekli ayarlamayı pratik biçimde yapabilirsiniz. Dikkat çekici rengi ve sportif tasarımının yanı sıra Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı bileklik kordon, su geçirmez yapısıyla da adından sıkça söz ettirir. Akıllı cihazınızın çok daha estetik bir görünüme sahip olmasını sağlar.

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat Bilekliği Kullanışlı mı?

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat Bilekliği Kullanışlı mı?

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kordonu son derece fonksiyonel bir aksesuardır. Kayış, esnek ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Bu yapı sayesinde ürün, oldukça kolay bir şekilde bileğinizin şeklini alır ve rahatsızlık vermez. Ayar deliklerinden sizin bilek ölçünüze uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bu, bileğinizde herhangi bir ağırlık hissetmeden ürünü kullanmanızı mümkün kılar. Ürün, oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kayışının her iki yanında da özel bir alan vardır. Bu alana saatin yan taraflarında bulunan dişleri geçirerek cihazı kordona kolayca monte edebilirsiniz. Montajı pratik olan ürünün kullanımı da son derece rahattır. Bu aksesuar, yumuşak silikondan imal edildiği için kolayca temizlenir. Kordonu nemli bezle silerek kısa sürede hijyen sağlayabilirsiniz.

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Kordon Kaliteli midir?

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite Kordon Kaliteli midir?

Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kordonu, son derece kaliteli ve sağlam bir aksesuardır. Ürün, dayanıklılığını üretim aşamasında kullanılmış olan yumuşak silikona borçludur. Bu kaliteli materyal, güneş ışınları gibi yıpratıcı dış faktörlerden kolayca etkilenmeme özelliğine sahiptir. Bu sayede ürün, uzun süre boyunca ilk günkü kalitesini yansıtmaya devam eder. Silikon materyal, kullanıcısına üst düzey bir direnç vadeder. Su geçirmeme özelliği ile öne çıkan Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kordonu, neredeyse tüm kullanıcılarının gözdesi olmayı başarır. Xiaomi Mi Watch Lite cihazınızı kişiselleştirmenizi sağlayacak olan ürün, farklı ve özgün görünmenize de imkân tanır. Kaliteli yapısı ve modern görünümü ile öne çıkan kordon, uzun süre boyunca kullanabileceğiniz bir aksesuardır. Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saatiniz için estetik ve donanımlı bir kayış arıyorsanız Fibaks'ın bu ürününü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Aksesuarla ilgili farklı değerlendirmelerden yararlanmak için Fibaks Xiaomi Mi Watch Lite silikon lila akıllı saat kordonu yorumlarını inceleyebilirsiniz.