2
Lastik Bakım Ürünleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası

1.909 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.900 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.469,05 TL1.939 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURCO Satıcı Ünvanı: SAMET TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8710771389
    Bu ürün TURCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Depolama sıcaklığı:-10 ° C-45 ° C· Ürün boyutu: 124x71x45.3mm (hava borusu olmadan)· Ürün modeli: MJCQ01QJ· Şarj arayüzü: mikro-usb· Enflasyon basınç aralığı: 0.2-10.3bar/3-150psi· Şarj parametreleri: 5V-2A· Pil kapasitesi: 2000 mAh (14.8Wh)· Sensör doğruluğu: ± 2psi· Çalışma gürültüsü: 1 metreden 80db'den az gürültü· Çalışma nemi: şarj 0 ° C-45 ° C, deşarj-10 ° C-45 ° C· Trakeal boyutu: trakeal çekme uzunluğu 180mm, meme dahil (iplik olmadan) adaptörü· Şarj süresi: 3 saatten azPaket İçeriği: Şişme hazine x1, fransız hava memesi adaptörü x1, gaz iğne x1, şarj kablosu x1, saklama çantası x1, manuel
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası Mj02Pmp Fiyatı - Trendyol

Hava pompası, lastik şişirmenin kolay ve pratik yollarından bir tanesidir. Ürünün taşınabilir modelleri ise ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdadır. Beklenmeyen durumlarda sönen lastiklerinizi kolayca şişirerek yolda kalmanıza engel olur. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası, beklentilerinizi karşılar. Ürün, 3 – 150 PSI arası kullanım kapasitesine sahiptir. Şık ve zarif tasarımı ile kullanıcıya ergonomik çözümler sunar. Çantanızda taşıyabileceğiniz lastik pompasını dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası, dijital lastik basıncı algılama özelliğine sahiptir. Lastiğin mevcut hava basıncını ölçerek ihtiyaç duyduğu kadarını tamamlar. Şişirme sürecini hızlı ve pratik şekilde sonuçlandırır.

  • Kullanım Kapasitesi: 0.2 - 10.3 Bar (3 - 150 PSI) Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası
  • Batarya: 2000 mAh Lityum Batarya Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası
  • Malzemeler: ABS, Metal, Silikon ve PVC Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompasının Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompasının Özellikleri Neler?

Xiaomi Mijia taşınabilir şarjlı kompresör hava pompası, lastiğin inmesinden korkmadan seyahat etmenize imkân tanır. Markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilen cihaz, çeşitli teknik özelliklerle donatılır. Kullanıcılar için kolaylık sunan her özellik, beklentileri fazlasıyla karşılar. Herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymayan cihazı çantada ya da araçta taşıyabilirsiniz. Seyahat esnasında inen tekerlekleri hızla doldurabilir, yolunuza devam edebilirsiniz. Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası MJ02PMP, LED aydınlatmalı ekrana sahiptir. Ekran üzerinde yer alan değerler, basıncı kontrol etmenize yardımcı olur. LED aydınlatma sayesinde görüşün yetersiz olduğu alanlarda kullanım kolaylığı sunar. Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası, kişiselleştirilebilen yapısıyla da göz doldurur. Ekran üzerinden dilediğiniz basıncı ayarlayabilir, lastiklerinizi kolayca şişirebilirsiniz. Cihaz, lastikleri istediğiniz miktarda şişirdikten sonra otomatik olarak durur.

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompasının Kullanım Alanları Neler?

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompasının Kullanım Alanları Neler?

Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası, farklı kullanım alanlarına sahiptir. Bu özelliği sayesinde kullanıcılara çeşitlilik sunar. Pompayı araç lastiğinin yanı sıra futbol/voleybol topu, pilates topu, bisiklet lastiği ya da şişme yatağı şişirmek için de kullanabilirsiniz. Ürün hem iç hem de dış mekânlarda beklentilerinizi karşılar. Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompasının paket içeriği de bu özelliklere göre donatılır. Aksesuarları kullanarak dilediğiniz ürünleri kolayca şişirebilirsiniz. Paket içerisinde birer adet bisiklet pompası, fransız hava memesi adaptörü ve gaz iğnesi bulunur. Şarj kablosu ile gönderilen cihazın saklama çantası da mevcuttur. Özel olarak geliştirilen çanta sayesinde ürünü dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Pompayı kullanmadan önce kullanım kılavuzuna göz atabilir, şişirme sürecini rahatça tamamlayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompasının Şarj Süresi Nasıl?

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompasının Şarj Süresi Nasıl?

Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası, özel olarak geliştirilmiş bataryası sayesinde uzun süreli kullanım imkânı sunar. 2000 mAh lityum batarya, şişirme sürecini başarılı bir şekilde tamamlar. Ürünü Micro USB kablo ile kolayca şarj ederek bir sonraki kullanım için hazır hâle getirebilirsiniz. Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompasının 1 metre mesafedeki ses şiddeti 80 desibelden azdır. Kullanıcıyı ve çevreyi rahatsız etmeyen sesi ile rahat bir kullanım imkânı sunar. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, lastik ve top şişirme sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Xiaomi Mi taşınabilir şarjlı kompresör lastik hava pompası yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Online alışveriş platformu, günlük hayatta kolaylık sunan binlerce ürüne sahiptir. İhtiyaç duyduğunuz ürünleri sepete ekleyebilir, dilediğiniz anda satın alabilirsiniz.