5
Robot Süpürge kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas

12.949 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.999 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SATÜRN Satıcı Ünvanı: SATÜRN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752090885500001 Vergi Kimlik Numarası: 7520908855
    Bu ürün SATÜRN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mijia Mop Pro Robot Vacuum Cleaner Robot Süpürge ve Paspas

Günümüzde teknolojik gelişmelerle birlikte süpürgeler de yeni bir form kazanır. Bu sayede akıllı telefonlara adapte edilebilen kablosuz robot süpürgeler karşımıza çıkar. Robot süpürgeler telefon uygulamaları ile entegre olarak kendileri için çizilmiş olan haritalar üzerinde evlerin ve ofislerin temizliğini sağlar. Bu cihazlar, insanların kullanımından bağımsız olarak hareket edebilir. Bu nedenle birçok kullanıcı, işte çalışırken veya başka bir ev işiyle meşgul olurken robot süpürgenin kendi kendine evi temizlemesinden oldukça memnundur. Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas günümüzde kullanılan en başarılı robot süpürgeler arasında yer alır. Ürün uzun şarj ömrüne sahiptir. Xiaomi telefon ve akıllı cihaz üretiminin yanı sıra dayanıklı ev aletleri konusunda da başarılı bir performans göstermektedir.

  • Renk: Siyah
  • Güç: 0-250 Watt
  • Ses seviyesi: 31 Dba-40 Dba

Xiaomi Mi Robot Vacuum Robot Süpürgenin Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Robot Süpürgenin Özellikleri Neler?

Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas oldukça geniş özelliklere sahiptir. Ürün kısa sürede şarj olabilir ve şarjı bittikten sonra kendisini yine kısa bir süre içerisinde şarj edebilir. Ortalama şarj olma süresi ise 60 dakikadır. Fakat 120 dakikanın üzerinde de çalışabilir. Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas süpürme ve silme işlemlerini bir arada gerçekleştirir. Özellikle evlerin ve ofis temizliğinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alan ürün süpürme işleminin ardından siler. Bu sayede tam bir temizlik oluşur. Ürün kullanılmadan önce evin haritası çıkarılarak robot süpürgeye ev tanıtılmalıdır. Evin haritasını hafızasına kaydeden ürün tanıdığı her alanı zorlanmadan temizleyebilir. Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas ithalatçı garantili olarak tüketiciye sunulur.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Paspas Kullanışlı mı?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Paspas Kullanışlı mı?

Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner – robot süpürge süpürme işlemlerinin yanı sıra içerisinde bulundurduğu paspas ile silme işlemini de yapar. Ürün üzerinde bulunan paspas son derece kullanışlıdır. Robot süpürge evi süpürdükten sonra iki yönlü bir biçimde siler. Bu özelliği sayesinde daha temiz bir görünüm oluşturur. Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas 2 santimetre boyundaki yükseklikleri dışarıdan herhangi bir müdahale olmadan aşabilir. Ürünün üzerinde bulunan temizlik modları sessiz orta standart ve turbo olmak üzere dörde ayrılır. Turbo yüksek emiş gücü oluşturduğu için özellikle halıların temizliğinde tercih edilir. Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas mop pro yorumları dikkate alındığında birçok kullanıcının üründen memnun olduğu gözlemlenebilir.

Xiaomi Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Kaliteli mi?

Xiaomi Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Kaliteli mi?

Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas son derece kaliteli bir üründür. Tüketicilere sunmuş olduğu evleri tanıyan teknoloji sayesinde süpürme ve temizlik işlemlerini kolay halletmeyi sağlar. Ebatları küçük olan ürün girilmesi zor tüm yerleri temizleyebilir. Turbo modda çalışırken 2100pa çekiş videosundan süpürge en ağır kirleri ve parçaları bile haznesine hapsedebilir. Xiaomi mi robot vacuum mop pro siyah – akıllı robot süpürge 2 yıl garantildir. Oldukça sessiz çalışan ürün neredeyse günlük konuşma ses tonu ile aynı seviyededir. Xiaomi mi robot vacuum mop pro cleaner robot süpürge ve paspas siyah olması sebebiyle toz ve kirleri belli etmez. Bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.