1
Akıllı Kamera kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Xiaomi Mijia Home 360° 1080P IP Güvenlik Kamerası

2.849,05 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mijia Home 360° 1080P IP Güvenlik Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DYDS Satıcı Ünvanı: DYDS TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323132563200001 Vergi Kimlik Numarası: 3231325632
    Bu ürün DYDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mijia Home IP kamera, 1080p Full HD çözünürlükte görüntü kaydı yapabilme özelliği sunar.
  • Yatay eksende tam 360 derece dönen Mi kamera, geniş bir alanı izlemeye olanak tanır.
  • Gece görüşü yeteneği sayesinde düşük ışık koşullarında bile net ve keskin görüntüler elde eden Xiaomi 360 kamera, gece boyunca evinizi veya ofisinizi gözetlemenizi kolaylaştırır.
  • Xiaomi kamera 360, hareket algılama teknolojisi ile hareketi tespit eder ve alarmı çalar.
  • 2.4 GHz Wi-Fi ağlarına bağlanabilen Xiaomi güvenlik kamerası, cihazın kolayca ev ağına entegre edilmesini sağlar.
  • Mijia Home Xiaomi IP kamera, micro SD kart kullanarak video kayıtlarını saklama olanağı sunar. Maksimum desteklenen depolama kapasitesi 64 GB'dır.
  • Mi kamera 360, 720p ila 1080p arasında farklı çözünürlük seçenekleri verir.
  • Lensi F2.6mm odak uzaklığına ve 112 derece görüş açısına sahip olan Xiaomi Mijia Smart Home 360, geniş bir alanı kapsayarak daha fazla ayrıntıyı yakalamanıza olanak tanır.
  • 5V/1A güç kaynağı ile çalışan kablosuz IP kamera, düşük güç tüketimi sayesinde enerji verimliliği sağlar.
  • Xiaomi Mi Home güvenlik kamerası 360 derece 1080p cihazın ağırlığı 230 gramdır.
  • Boyutları 110 x 64 x 93 MM olan 360 derece dönebilen kamera, farklı alanlarda kullanım için uygundur.
  • Xiaomi Mijia Home 360, özel olarak tasarlanmış sessiz motor sayesinde döner.
  • Dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilen gece görüşlü ampul kamera, uzun ömürlü kullanıma sahiptir.
  • H.265 video sıkıştırma teknolojisi kullanan Xiaomi Mijia akıllı Wi-Fi IP kamera, daha fazla video kaydını daha az depolama alanıyla saklamanıza olanak tanır.
  • Akıllı ev kamerası, -10°C ila 50°C arasındaki sıcaklıklarda sorunsuz çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Gece Görüşü var
  • Kamera Çözünürlük 1080P
  • Güç Kaynağı AC Adaptör
  • Kullanım Yeri İç Mekan
  • Ses Çıkışı Yok
  • Hareket Algılama Var
Geri Bildirim Ver

Xiaomi 360 kamera 1080p

Xiaomi 360 Kamera ile Her Açıdan Kamera Kontrolü Sizde

Güvenlik kamerası sistemleri bugünlerde sokakta, iş yerlerinde, dükkânlarda olduğu kadar evlerimizde de olası bir tehdit durumunda önceden önlem alabilmek adına aranan teknolojilerden biri olmaya başlamıştır. Xiaomi, akıllı telefondan kişisel bakım aletlerine geniş ürün skalasıyla fiyat performansta adını hep ilk sıraya yazdırmayı başardığı gibi konu kamera sistemlerine geldiğinde de kullanıcının acaba hangi marka benim için en idealdir gibi soru işaretlerini gideriyor. Xiaomi kamera ile internet hattına bağlayarak cihazı kontrol edip, ortamı izleyebilir ve dinleyebilirsiniz. Xiaomi kamera özellikleri kullanıcının bir ev kamerasından beklentilerini karşılayacak şekilde çeşitlidir. Cihaz, interkom yani karşılıklı görüşme/çift aktarım özelliğine sahiptir. Bu sayede sesi dinleyebildiğiniz gibi izlediğiniz ortama kendi sesinizi de gönderebilirsiniz. Güvenlik kamerası 360 derece dönebilen bir motor yapısına sahiptir. Tablet, telefon, bilgisayarla cihazınızı sağa sola döndürebilir veya aşağı yukarı yönde görüş açısını düzenleyebilirsiniz. Cihazın üzerinde hareket algılayıcı mevcuttur. Bu hareket algılayıcı sayesinde, herhangi bir hareket anında cep telefonunuza veya tabletinize uyarı bildirimi geliyor. Bu esnada 10 saniyelik görüntü kaydı otomatik olarak bulut sistemi üzerine yüklenebilir. Bildirimler sayesinde evinizde veya ofisinizde olan biten her şeyden anında haberdar olabilmeniz mümkün hale geliyor. Bildirim özelliği, olası bir tehlike durumunda oldukça önleyici bir özelliktir. Güvenlik amacı ile kullanıldığı gibi ebeveyn kontrolü için de rahatlıkla bebek kamerası olarak kullanılabilir. Cihazın malzeme yapısının sağlamlığını elinize aldığınız zaman hissedebiliyorsunuz. Tercihinize göre paket içerisinden çıkan sabitleme aparatı sayesinde duvara ya da tavana monte ederek de kullanabilirsiniz. Tavanda kullanmak isteyenler için ürünün ters kurulumu da mümkündür. Ürünün 230 gr ağırlığı da bu konuda kullanıcısına avantaj sağlamaktadır. Sabitlemede kullanacağınız 2 vida ve 2 düvel ürünün paket içeriğinde mevcuttur. Cihazın içerisinden çıkan 2 metrelik USB ile tavanda veya duvarda kullansanız da şarj konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Yine de yeterli olmazsa takviye edilebilir. CMOS sensöre sahip kamera 110 derecelik görüş açısına sahip olmasıyla odanın bir köşesine yerleştirildiğinde veya tavana sabitlendiğinde tüm odayı görebilmek mümkündür. CMOS sensör diğer sensörlerin aksine enerjinin az tüketimi için de tercih edilir.

Olası Tehlike Durumunda Önceden Önlem

Xiaomi 360 kamera 1080p ile 1080p Full HD ve 720p HD çözünürlüklerinde, MPEG4 formatında görüntü aktarıp kaydedebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanında kamera gece görüş özelliğine de sahiptir. Gece görüş özelliğinin kalitesiyle fiyat performansta adından söz ettirmeyi başarmıştır. Xiaomi kamera gece modu için 8 adet 940 mm LED taşıyor ve 9 metreye kadar kaliteli bir gece görüşü sunuyor. Kamerada bulunan F2.1 diyafram açıklığı gece kullanım esnasında daha fazla ışık alımına izin verirken, 8 LED 940nm kızılötesi aydınlatıcı görünürlüğü artırır. Ayrıca düşük ışıkta dahi tamamen renkli bir görünüm sağlayabilmektedir. Xiaomi 360 kamera kurulumu herkes tarafından yapılabilecek şekilde oldukça basittir. IOS veya Android üzerinden Mi Home uygulamasını indirin. Mi Home mobil uygulaması IOS7.0 ya da Android 4.0 üzeri işletim sistemine sahip olan tüm mobil cihazlar ile uyumludur. Uygulamayı indirdikten sonra açılış ekranından kameranızı seçin. Ardından kameranızın bağlı kalacağı kablosuz ağın bilgilerini girmek gerekiyor. Kameranın ağ konusunda menzil mesafesi de yüksektir. 100 metreye kadar sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Kameranızın çalışır durumda olduğunu cihazın üzerinde yer alan LED göstergesinden anlayabilirsiniz. Kameranın üzerinde durum bildirim için bulunan LED ışığın sarı yanması cihazın çalıştığını gösteriyor. Mi home uygulaması sayesinde rahatlıkla kameranın kayıt ayarlarını ve kalitesini ayarlayabilir, aşağı yukarı yönde 96 derecelik hareketini gerçekleştirebilirsiniz veya hareket motorunu yönlendirerek kameranın sağ-sol düzleminde 360 derece hareket etmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz kamera üzerine MicroSD kart yerleştirerek görüntüleri kaydedip daha sonra da izleyebilirsiniz. Videoları izlerken hızını 2x / 4x / 16x hızında ileri alarak izleyebilirsiniz. 64 GB a kadar dâhili dış hafızaya sahiptir. Özellikle bu konu evinde çocuğunu bakıcı emanetine bırakan anne babalar için önem taşımaktadır. Örneğin 16 GB hafıza ile 48 saat depolayabiliyor. Dilerseniz görüntüleri alıp saklayabilirsiniz. Cihaz hafıza kalmadığı zaman otomatik olarak ilk hatıraları siliyor. Böylece her anı depolamaya devam ediyor. Siz evde yokken çocuğunuzun güvenliğinden emin olabilirsiniz. Kendi sesinizi kısıp sadece karşıyı dinleyebilirsiniz. Kendi sesinizi kapattığınızda bebeğinizin uykusunu bölmemiş olursunuz. Akşam eve geldiğinizde çocuğunuzun bakıcı ile geçmiş bir gününü hızlandırarak 20 30 dakikada izleyebilirsiniz. Görüntüleri depolamasıyla ileriye bir hatıra da bırakabilirsiniz. Tamamen yeni video kodlama teknolojisi sayesinde daha akıcı akışa izin verir ve detaylardan ödün vermeden bant genişliğini azaltır. H.265 kodlaması, H.264 kodlamanın yarısını kullanırken aynı piksel sayısını ve bit hızını videolarınızda koruyabilir.

Xiaomi 360 Kamera Sayesinde Bir Telefonla Evinize Her An Ulaşım

Xiaomi 360 Kamera Sayesinde Bir Telefonla Evinize Her An Ulaşım

Ses konusundaki performansı ile bebek telsizi olarak da kullanılabilen bu ürün ile siz işteyken çocuklarınızla, evinizde bulunan yardımcınızla da kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. Kamerayı Mİ hesabı olan başka kişilerle de paylaşabilirsiniz. Burada da kontrol sizde, paylaşım yaptığınız diğer kişiye tam denetim verebildiğiniz gibi sadece görüntüleme de sunabilirsiniz. Anne baba ayrı yerlerden çocuğunu takip edebilir. İş yerinizin güvenliği için kurduysanız bu sayede ekranı iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Evinizde evcil hayvanlarınız varsa da takip için size ideal hizmeti sunar. Ayrıca ihtiyaç halinde Xiaomi kamera zoom özelliği de mevcuttur. Xiaomi MiJia Home Kamera PTZ kontrol desteği sayesinde pan, tilt ve zoom şeklinde üç eksenli olarak hareket ettirerek farklı açılar elde edebilirsiniz. Pan, PNR kameranın kendi ekseni etrafında sağa sola çevrilme hareketidir. Tilt ise yukarı ya da aşağı çevrilmesiyle yapılır. Bu dönüşler esnasında oldukça sessiz bir deneyim sunar. Ürünün çalışması esnasında da sessiz moda sahip oluşuyla ihtiyacınız olan sessizliği sağlayacaktır. Kameranın görünümü oldukça şık sade ve estetiktir. Boyutlarının küçük olması ev içerisinde kaba bir kamera duruşunu engellediği gibi aynı zamanda kullanımda da kullanıcısına kolaylık sağlar. Beyaz bir çerçeve/gövde ve siyah lens yuvası ile sunulan Mi Home kameranın arka tarafında hoparlör yer alırken, alt kısımlara doğru Micro USB kablo bağlantı noktasının yer aldığını görüyoruz. Bunun yanında kameranın üzerinde gerektiğinde kullanılması için bir de resetleme tuşu bulunmaktadır. Kamerayı sabitleyerek kullanmayı tercih etmeyenler için ayakları kaymayı ve çizilmeyi engellemek için dört adet kauçukla kaplanmıştır. Ayrıca kamera darbeye dayanıklı tasarlanmıştır. Cihaz dilerseniz önceden belirlediğiniz saatlerde otomatik olarak kapanabiliyor. Bunun için uyku moduna almanız yeterlidir. Örneğin evinize geldiğiniz zaman kameraya ihtiyacınız yoksa kamera uyku moduna geçiyor. Böylece enerji tasarrufu sağlamış oluyorsunuz. Tüm teknolojik ürünler de olduğu gibi kameranızı alırken de bilindik bir markadan alışveriş yapmak olası hasar durumlarında ürünün daha uzun süreli kullanımı için önem taşır. Xiaomi 4 kamera modeline bugün hem Türkiye’de hem dünyada memnun müşterileriyle adından söz ettiren Xiaomi güvencesiyle sahip olabilirsiniz. Evinizin veya iş yerinizin güvenliğinden bir telefon eşliğiyle emin olmak artık Xiaomi’nin sunduğu uygun fiyatlarla mümkün olmaktadır. Trendyol üzerinden diğer kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini değerlendirebilir ve satın alabilirsiniz.