Xolo Sedan Araçlara Özel Oto Brandası Su Gecirmez Miflonlu Araba Branda 4 Mevsim Koruma

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xolo Sedan Araçlara Özel Oto Brandası Su Gecirmez Miflonlu Araba Branda 4 Mevsim Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aracınızı dört mevsim koruma altına almak elinizde.
  • Özel Branda Kumaşından Üretilmiştir , Sağlam ve ergonomik dizaynı sayesinde aracınızı korurken doğanın yıpratıcı etkilerine de teslim olmaz.
  • Aracınızın boyasına zarar vermez. Dış tarafı özel Peva ile lamine edilmiştir, İç bölgesi Miflon ile kaplanmıştır. Yazın sıcak ve kuru havalarda aracınızın boyasına zarar vermez.
  • Aracınızın torpidosunun güneşten solmasını engeller.
  • Hırsızlığa karşı caydırıcıdır.
  • Su ve Toz geçirmez ,-40 ile +60 derece arasında sorunsuz kullanılabilir.
  • Aracınızı toz, polen, kuş pisliği vb. gibi dış etkenlerden korur. Hava ve polen filtrelerinin dahi ömrünü uzatır.
  • Ön ve arka tampon altlarına denk gelen lastikleri sayesinde aracı sıkıca sarar.
  • Özel bağlantı delikleri sayesinde rüzgarlı ve fırtınalı havalarda brandanın uçmasını engeller.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver

Xolo Su Geçirmez Miflonlu 4 Mevsim Koruma Sedan Araçlara Özel Oto Araba Brandası Çeşitleri Trendyol'da!

Xolo oto brandası özel yapısı sayesinde aracı dış ortamların olumsuz etkilerine karşı korur. Kullanım alanı oldukça geniş olan ürün, kaliteli olması sayesinde araç sahiplerinin güvenini kazanır. Ürünün dayanıklı yapıya sahip olması her araç sahibi için kullanımı cazip hale getirir. Bu sayede araç hem olumsuz hava koşullarına hem de çizik ve aşınma gibi deformelere karşı korunur. Özel kumaştan üretilen oto branda, sedan araçlara uygundur. Söz konusu ürünün sağlam yapısı dört mevsim yüksek güvenlik olanağı sunar. Xolo sedan araçlara özel oto brandası sağlamlığı ile adından söz ettirir. Aracı koruyan ergonomik dizayn, iç kısma su ve toz girmesini engeller.

  • Her mevsim kullanıma uygundur.
  • Araç boyasına zarar vermeyen kumaş yapısına sahiptir.
  • - 40 ve 60 derece sıcaklıklarda bile güvenle kullanılır.

Xolo Sedan Araçlara Özel Oto Brandasının Özellikleri Nelerdir?

Xolo Sedan Araçlara Özel Oto Brandasının Özellikleri Nelerdir?

Aracınızın dış kısmında renk solması, tozlanma ve çizilme gibi problemleri önlemek için kaliteli bir branda kullanmalısınız. Xolo sedan araçlara özel oto brandası size bu kaliteyi sağlar. Ürün, su geçirmez yapıya sahiptir. Bu yapı, yağışlardan aracın iç ve dış kısmının olumsuz etkilenmesini önler. Ürünün su geçirmez olmasının bir diğer avantajı da renk değişikliklerini engellemesidir. Yağmur suyunun aracın boyasını soldurmasına izin vermeyen yapı, güvenilirliği ile adından söz ettirir. Ürünün dış kısmında peva malzeme kullanılır. Peva, yüksek kalite ortaya koyan dayanıklı bir malzemedir. İç kısımda kullanılan miflon ise tekstil sektöründe de sıklıkla tercih edilir. İç ve dış kısımda kullanılan malzeme kalitesi aracın ömrünü uzatan kullanışlı bir yapıya sahiptir. Xolo su geçirmez sedan oto brandası sayesinde aklınız aracınızda kalmaz.

Xolo Sedan Araçlara Özel Oto Brandası Kullanışlı mıdır?

Xolo su geçirmez oto brandası kullanışlı bir üründür. Aracın estetik formunu ilk günkü gibi koruyabilmek için kullanılması oldukça gereklidir. Ürün sadece aracın dış boyasını korumakla kalmayıp torpido bölümünde de işlevsellik ortaya koyar. Torpidonun güneşten solmasını engelleyerek matlaşma probleminin önüne geçer. Ayrıca hava ve polen filtrelerinin çeşitli sebeplerle tıkanmasını engelleyerek kullanım ömrünü uzatır. Ürünün kaliteli kumaşı, fırtınalı havalardan etkilenmez ve rüzgâr nedeniyle uçmaz. Tasarım ve kumaş yapısındaki kalitesiyle beğeni kazanan Xolo sedan araçlara özel oto brandası oldukça portatiftir. Ürünün takılıp çıkarılmasının kolay olması kullanım esnasında işlevsellik ortaya koyar. Branda, katlanarak saklanabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede araç içinde fazla yer kaplamadan muhafaza edilebilir. Oto branda kullanımının araç için herhangi bir zararı yoktur.

Xolo Sedan Araçlara Özel Oto Brandası Nasıl Kullanılır?

Xolo su geçirmez oto brandası kolayca kullanıma hazır hale gelir. Aracın tüm kısımlarını sıkıca sararak güvenli kullanım olanağı ortaya koyar. Ürünü kullanmadan önce aracın temizlenmiş ve kuru hale getirilmiş olması gerekir. Arabanız tamamen kurumadan kesinlikle brandayı sermemelisiniz. Eğer araç yeni boyandıysa branda serilmeden önce üzerinden 3 ay geçmelidir. Aksi takdirde boyada kalkma ve silinme durumu meydana gelebilir. Ürün yağışlı havalarda dikkatli kullanılmalıdır. Brandayı kapatmadan önce aracın kuru olması oldukça önemlidir. Araç ıslandığı takdirde branda takılmamalıdır. Bu detaylara dikkat ettiğiniz takdirde arabanızın boya kalitesini uzun yıllar koruyabilirsiniz. Branda sık kullanılırsa 3; 4 ayda bir yıkanmalıdır. Düzenli olarak yıkanması ürünün kullanım ömrünü de uzatır. Xolo sedan oto brandası yorum bölümüne göz atarak, diğer kullanıcıların ürün hakkındaki deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Hemen Trendyol'dan siparişinizi vererek bu kaliteli brandaya sahip olabilirsiniz.