Xolo Sock Slider Çorap Giyme Aparatı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xolo Sock Slider Çorap Giyme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Çorap giyme aparatı sock aid easy on easy off medikal kişisel yardımcınız olan çorap giyme aparatı yüksek kalitede ve kullanımı kolaydır.Tek elle rahat çorap giyme imkanına sahip olursunuz.Aynı şekilde çorap çıkarma işlemi de kolay ve rahattır. Çorap giyme aparatı eğilmeden belinizi bükmeden çoraplarınızı giymenize yardımcı olur.Varis çorabı ve buna benzer basınçlı çorapları giymek zordur. Çorap giyme aparatı ile bu daha kolay ve pratiktir. Kişi eğilmeden ve zorlanmadan çorabını giyebilir ve çıkarabilir. Ölçüleri standarttır. Tüm çorap çeşitlerine uygundur. Ayrıca çorabı yıpratmaz ve yırtmaz. Plastik malzemeden imal edilmiştir. Çok hafiftir ve dayanma mukavemeti yüksektir. Çorap giyme ve çıkarma aparatı bir aradadır. Yalnızca varis çorabı değil diğer tip çoraplar için de kullanılır.
Geri Bildirim Ver