Xolo WaxVac Vakumlu Kulak Temizleme Aleti Pilli Ear Cleaner

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xolo WaxVac Vakumlu Kulak Temizleme Aleti Pilli Ear Cleaner

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Vakumlu Kulak Temizleme Aleti: WaxVac Sağlıklı Kulak Temizliği Kulak Temizleme İşlemi Kısa ve Eğlenceli bir Hale Dönüşecek Kulak Temizliği hiç bu kadar zahmetsiz olmamıştıVakumlu Kulak Temizleme Aleti: WaxVac ile Sağlıklı Kulak Temizliği hiç bu kadar sağlıklı, kolay ve zahmetsizce olmamıştı. Kulak temizliği günlük hayatımızda pek çoğumuzun pek önemsemediği, üzerine düşmediği sağlık durumlarından biridir. Duyma ve denge işlemlerinin sorunsuz bir şekilde sürdürebilmemiz için şüphesiz kulaklarımıza ve kulak sağlığımıza iyi bakmamız gerekmektedir. İşte bu noktada kulak bakımımızı herhangi bir sağlık kuruluşuna gitmeksizin yapabilmeniz için Vakumlu Kulak Temizleme Aleti tam size göre.Geleneksel kulak temizlik yöntemi olan kulak çubukları kulağın dış yüzünde yer alan kirleri çıkartabilir, kulak içi kirlere müdahale edememektedir. Kulak çubuklarının yanlış kullanımı durumunda kulak zarımıza zarar verme ihtimalimiz kat kat artmaktadır. Kulak çubukları temizlik esnasında kulaktaki kir ve birikintileri kulağın içine doğru itmekte olup kullanımıda bir o kadar risklidir. WaxVac Vakumlu Kulak Temizleme Cihazı, yumuşak silikon temizlik başlıkları ve vakum yapısı ile kulağınızdaki tüm kirleri ve pislikleri bir kaç saniye içinde çekerek temizler. Şunu unutmayalım ki zamanla farkında olmadan kulak içimiz kir ile dolar, bu kir iştme güçlüklerine neden olur.WaxVac Vakumlu Kulak Temizleme Aleti ni ilk kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren kulağınızdaki tüm kiri güvenli bir şekilde temizlemiş olmanın rahatlığını yaşayabileceksiniz. Kulak temizleme cihazını tüm aile için kullanabilirsiniz.Ürün Özellikleri:Kullanımı çok pratiktir.Farklı başlıkları ile birden fazla kişinin kullanmasını mümkün kılar.2 adet AA Kalem Pil ile çalışmaktadır.Ürün Ölçüsü:10,5cm x 12cmFırça Uzunluğu:2cm x 5cmPaket İçeriği:1 Adet Vakumlu Kulak Temizleme Cihazı WaxVac8 Adet Renkli Cihaz Başlığı1 Adet Temizleme FırçasıNot: Piller paket içeriğine dahil değildir.1 Adet sipariş vermeniz durumunda 1 Adet "Vakumlu Kulak Temizleme Aleti" gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver