Xrades Siyah 90x40 cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad

279,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xrades Siyah 90x40 cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Xrades Satıcı Ünvanı: SIRTMAÇ ÇELİK KAPI,TEKSTİL,İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206009294600019 Vergi Kimlik Numarası: 2060092946
    Bu ürün Xrades tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel dokuma ile işlenen gaming mouse pad üzerindeki baskı kalitesi sayesinde uzun ömürlü bir yapıya sahiptir.
  • Mouse pad XXL boyutu sayesinde geniş masalarda yerini alır. Oyun oynama esnasında kullanılan malzeme geniş çaplı senaryolara sahip olan oyunlarda hareket özgürlüğünü mümkün kılar.
  • Xrades 90x40 ölçülerine sahiptir. Mouse ekipmanının masa ile temasını geniş ölçüsü sayesinde keserek zemini düzleştirir.
  • Xrades mouse pad 90x40 kaymaz zemine sahiptir. Masa üzerinde hareket etmemesi mouse kontrolü üzerinde sağlanan hakimiyeti artırır.
  • Xrades 90x40 mousepad yıkanabilir olması yönü ile temizlik sağlar. Kir, toz, leke gibi unsurlar yıkama esnasında ortadan kalkar.
  • Mousepad oldukça pürüzsüz olan zemini sayesinde konfor sunar. Farenin hareketinin hassas, doğru ve pürüzsüz olmasına olanak sunan bu zemin el bölgesinin rahat etmesini sağlar.
  • Büyük boyutlu malzeme hareketleri kısıtlamaması yönü ile parmak, el ve bilek bölgelerinin sağlığını korur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kullanım Amacı Oyun
Geri Bildirim Ver

Xrades Siyah 90x40 Cm XXL Gaming Oyuncu Mouse Pad

Bilgisayar kullananların ihtiyaç duyduğu mouse padlerin dayanıklı ve kullanışlı malzemelerden üretilmesi oldukça önemlidir. Kas ve iskelet sistemini koruyabilmek için kolların sağlıklı bir şekilde hareket ettirilmesi gerekir. Parmak sağlığını destekleyebilmek ve ellerin koordinatlarını düzenleyebilmek için iskelet sistemine uygun mouse padler tercih edilmelidir. Xrades siyah 90x40 cm XXL gaming oyuncu mouse pad MP00060 oyun sırasında etkili bir verim alabilmenize yardım ederek el ve parmak sağlığının korunmasında oldukça etkilidir. Pürüzsüz ve yumuşak yüzeyi sayesinde farelerin kolay ve hızlı bir şekilde hareket etmesini de sağladığından sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Kirlenme ve lekelenmelere karşı özel bir sistemle üretilerek kolay bir temizlenme yapısına sahiptir. Siz de oyun esnasında hızlı bir kullanım amaçlıyorsanız bu ürüne sahip olabilirsiniz.

  • Hızlı kaydırma komutları
  • Kolay temizlenen yüzey
  • Pürüzsüz yapı

Hızlı Kaydırma Komutu Sağlayan Xrades Mouse Pad 90x40

Hızlı Kaydırma Komutu Sağlayan Xrades Mouse Pad 90x40

Oyuncuların oyun oynarken verim almalarını sağlayan mouse padler, kaydırma komutlarını hızlı bir şekilde gerçekleştirmelidir. Bu komut hem sağlıklı bir oyun deneyimi hem de kesintisiz bir süreç yaşamada oldukça etkilidir. Xrades mouse pad 90x40 ölçülerine sahip olduğu için geniş bir alanda kullanım imkanı tanır. Ayrıca el ve parmak kabiliyetinin güçlenmesinde etkili olarak zorlanmadan hareket etmenizi sağlar. Bununla birlikte masanızda geniş bir kullanım imkanı tanıyarak kaydırma hareketlerinin rahat bir alanda yapılmasında da oldukça etkilidir. Xrades siyah 90x40 cm XXL gaming oyuncu mouse pad MP00060 kullananlar geniş alan imkanı elde ederek oyunlarını profesyonel bir deneyimle sonlandırabilirler. Siz de kaydırma komutlarının hızlı ve kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesini istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Oyun sırasında elde edeceğiniz deneyim sayesinde yüksek başarıya ulaşabilirsiniz.

Xrades Oyuncu Mouse Pad ile Profesyonel Oyun

Xrades Oyuncu Mouse Pad ile Profesyonel Oyun

Oyun esnasında profesyonel bir deneyim elde edebilmek için oyuncu mouse padlerinin önemi oldukça yüksektir. Oyuncuların elde edecekleri verim mouse padler ile mümkün olduğundan genellikle özel olarak üretilir. Ayrıca güzel bir görünüm sağlaması da oyuncular için önemli bir faktördür. Xrades siyah 90x40 cm XXL gaming oyuncu mouse pad özel baskılama modeli sayesinde oyuncuların istediği bir görünüme sahiptir. Kaydırma komutlarını hızlı bir şekilde vererek profesyonel oyun deneyimi yaşamanıza da olanak tanır. Ergonomik bir tasarıma sahip olduğundan hareketlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirerek kol sağlığını da büyük ölçüde koruyabilmenize yardım eder. Ayrıca uygun bir fiyat kategorisinde satışa sunularak oyuncuların gözde ürünleri arasında yer alır. Xrades siyah 90x40 cm XXL gaming oyuncu mouse pad fiyatlarına kolay bir şekilde ulaşarak maksimum güven çerçevesinde sahip olabilirsiniz.

Pürüzsüz Yapıda Üretilen Xrades Oyuncu Mouse Pad Fiyatları

Pürüzsüz Yapıda Üretilen Xrades Oyuncu Mouse Pad Fiyatları

Oyuncuların keyifli bir oyun deneyimi elde edebilmeleri için fareler kadar mouse padlerin önemi de oldukça yüksektir. Xrades mouse padler pürüzsüz bir yapıyla üretilerek kaydırma hızlarını güçlendirmenize yardım eder. Ayrıca kirlenme ve tozlanma gibi durumların önüne geçebilmek için de özel bir yüzeyle üretilir. Göz zevkinize hitap eden mat siyah tasarımı sayesinde de güzel bir görünüm oluşturabilmenizi sağlar. Masalarınıza şıklık katarak sağlıklı bir oyun deneyimi elde edebilmenize de yardım eder. Ayrıca oyuncuların cebine uyum sağlayabilmesi adına avantajlı fiyat kategorisinde satışa sunulur. Xrades siyah 90x40 cm XXL gaming oyuncu mouse pad MP00060 fiyatlarına Trendyol'dan kolay bir şekilde ulaşarak satın alabilirsiniz. Xrades siyah 90x40 cm XXL gaming oyuncu mouse pad MP00060 yorumlarını okuyup ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olarak daha önce deneyimleyen müşterilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz.