Xtreme Nutrition Whey Protein Tozu 2000 gr (çilek Aromalı)

1.049 TL
(16,14 TL / servis)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xtreme Nutrition Whey Protein Tozu 2000 gr (çilek Aromalı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Big Center Supplements Satıcı Ünvanı: SAVAŞ KESME İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5480191419
    Bu ürün Big Center Supplements tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xtreme whey protein tozu 2000 gr (çilek aromalı) Lezzet uzmanı Xtreme nutrition'dan süper lezzetler !!! Hem içerik hem de lezzet açısından vazgeçilmeziniz olacak Xtreme nutrition whey protein Özel formülü ve eşsiz aroma lezzetleriyle spor hayatınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Her bir porsiyonda (32 gr)
  • - 24 gr whey protein - 5000 mg bcaas - 4000 mg glutamine ve glutamine öncülleri - 2000 mg creatine içeren formülüyle Leziz çikolata, çilek, muhteşem bisküvi ve tadına doyamayacağınız beyaz çikolata-Ahududu aromaları ile antrenmanlarınızın vazgeçilmezi olacaktır. Xtreme nutrition whey protein yüksek kaliteli whey ham maddesi kullanılarak hazırlanmış, ekstra Bcaa lar, L-GlutamineVe Creatine ile güçlendirilmiş bir protein içeceği formülüdür. Xtreme nutrition whey protein ( peynir altı suyu proteini) sütten elde edilen doğal ve zengin bir protein kaynağıdır. Yeterli miktarda protein almak, spor ve yoğun egzersiz yapanlarda protein dengesinin ve kas kütlesinin korunmasına ve kas gelişimine yardımcı olur. Severek tüketeceğiniz aromalarıyla Xtreme nutrition whey protein, spor ve yoğun egzersiz nedeniyle artan protein ihtiyacınızı hızlı, pratik ve ekonomik bir şekilde karşılamanız için mükemmel bir seçenektir. Karıştırırken Köpürme ve içtikten sonra midede Şişkinlik yapmaz. Kullanım şekli: Antrenmandan önce: antrenmandan 1 saat önce alacağınız 1 porsiyon Xtreme nutrition whey protein antrenman sırasında kas kütlenizin korunmasına yardımcı olur. Antrenmandan sonra: antrenmandan hemen sonra alacağınız 1 porsiyon Xtreme nutrition whey protein antrenman sonrası protein dengesinin sağlanması ve kas gelişimine destek olur. Gün içinde: antrenman yapmadığınız günlerde de bir veya iki porsiyon xtreme nutrition whey proteini lezzetli bir öğün arası ve ideal bir protein takviyesi olarak tüketebilirsiniz. Xtreme nutritionÜrünlerinin hiç birinde domuz yağı ve benzeri domuz kaynaklı katkı maddeleri kullanılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Servis 65
Geri Bildirim Ver