1
Dondurulmuş Hamur İşleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

XUSHI GIDA Kore Usulü Pirinç Kek ( Korean Rice Cake) - 500g

159 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  159 TL
%5 indirim
2 x  151,05 TL
302,10 TL
%10 indirim
4 x  143,10 TL
572,40 TL
%15 indirim
5 x  135,15 TL
675,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

XUSHI GIDA Kore Usulü Pirinç Kek ( Korean Rice Cake) - 500g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: China Market Satıcı Ünvanı: XUSHİ GIDA İTHALAT İHRACAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063000600013 Vergi Kimlik Numarası: 8720630006
    Bu ürün China Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ingredient? Rice Flour, Glutinous Rice Flour, Water Storage: Store and refrigerate it at (+3°C) after opening, Caution before order: *This Is Frozen Food Product, Responsibility For Shipments Outside Of Istanbul Is With The Buyer. *Shipped With Styrofoam Box And Chalake, It Can Protect Freshness For 2 Days, Even In Case Of Frosting. *There is no refund for Frozen Food, Hence Please consider carefully before placing an order. İçindekiler: Pirinç Unu, Yapışkan Pirinç Unu, Su Depolama: Açtıktan sonra (+3°C) de saklayın ve soğutun . Sipariş öncesi dikkat: *Dondurulmuş Gıda Ürünüdür, Istanbul Dışı Gönderimlerde Sorumluluk Alıcıya Aittir. *Strafor Kutu Ve Buzakü Ile Gönderilir, Buzakü Erimesi Durumunda Bile 2 Gün Bozulmadan Tazeliğini Koruyabilme Durumu Vardır. *Dondurulmuş Gıdaların iadesi yoktur, Bu nedenle lütfen sipariş vermeden önce dikkatlice düşünün.
Geri Bildirim Ver