Yak 8 Adet Eklem Ağrı Kesici Yama Bitkisel Tıbbi Vücut Omuz Diz Boyun Bel Kas

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yak 8 Adet Eklem Ağrı Kesici Yama Bitkisel Tıbbi Vücut Omuz Diz Boyun Bel Kas

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Transdermal dalga teknolojisi (tts) ile ağrı kesici bileşenler vücudun acı alanlarına verilir, vücut ısısını ve enerjisini kullanarak hızlı bir şekilde gevşemenize yardımcı olur. Bandın yüzeyinde kırmızı kore ginsengi. Saponin (ginsenoside). Glukozamin ve germanyum (gümüş lyonlar) ve deniz planktonları vardır. Kore kırmızı ginseng. Saponin (ginsenoside). Glukozamin ve germanyum (gümüş lyonlar) ve deniz planktonları gibi doğal maddeler içerir. Transdermal teknolojisi ile bu genel ağnı kesici bileşenler vücudun acı alanlarına verilir ve vücut ısısını ve enerjisini kullanarak hızlı bir şekilde gevşemeye yardımcı olur. Germanyum ve bandın üst yüzeyindeki diğer elementler cildinizden vücut sıcaklığının etkisiyle geçer. Yamanın uygulandığı bölgeden başlayan ve zamanla tüm vücudunuza yayılan bir ateş düşürücü yanıta yol açıyor. Kan dolaşımının artmasına, derin detoksifikasyonun. Kabartma romatoid artritin artmasına ve kas ağrısının azalmasına, kanın yenilenmesine ve oksijenlenmesine neden olur. Transdermal dalga teknolojisi (tts) son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz transdermal dalga teknolojisi (tts) ile geliştirilmiş bantlar, altın kore kırmızısı ginseng. Saponinter. Glucosamine ve gümüş lyonları gibi çeşitli farmasötik aktif bileşenlerin, gözenekler vasıtası ile kılcal damarlara salınımın sağlar. Bu etken maddelerin deriden vücuda entegrasyonunu sağlayan, isi ile eriyen ve dağılan platformu sayesinde daha güvenli hale getirilen tts teknolojisi, son dönemde enjeksiyon yönteminin önüne geçecek niteliktedir.
Geri Bildirim Ver