Yakamoz Yayınları Bts K Pop Mucizesi - Adrian Besley - 9786052973080

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
250 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,50 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
122,76 TL
Kurumsal Fatura
124,51 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yakamoz Yayınları Bts K Pop Mucizesi - Adrian Besley - 9786052973080

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BTS, adını tüm dünyada duyurmuş, oldukça başarılı bir kore pop grubudur. Güney Kore'de kurulmuş olan BTS, Amerika dahil pek çok ülkede mılyonlarca hayran edinerek K-POP dünyasında bir ilke imza atmıştır. Önce Kore de, sonra tüm dünyada müzik listelerinin zirvesine taht kuran BTS nin başarısında en büyük rolü ise inanılmaz hayran grubu ARMY oynuyor. ARMY nin gruba duyduğu sonsuz sevgi, BTS üyeleri için en büyük güç kaynağı. İlk kez bir kitap, BTS nin 2013 te ilk çıkışlarından günümüze uzanan başarı hikâyesini tüm detaylarıyla anlatıyor. Bu kitapta BTS nin kuruluşuna, müzik geçmişine, birbirinden yetenekli yedi grup üyesini sahnede canlı olarak izlemenin nasıl bir duygu olduğuna, BTS nin başarılarla dolu bu yolda hangi ünlü isimlerin beğenisini aldığına dair pek çok ayrıntı bulacaksınız. Bangtan Boys olarak bilinen grup üyelerinin özel yaşamları, saç modelleri, kıyafet seçimleri ve aralarındaki ilişki hakkında yazılanları okudukça ve şarkılarını dinledikçe BTS nin neden bu kadar çok sevildiğini anlayacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Adrian Besley
Geri Bildirim Ver