Yakamoz Yayınları Büyük Dünya Tarihi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
184,85 TL
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL

Ürün Bilgileri

Yakamoz Yayınları Büyük Dünya Tarihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Dünya Tarihi Ürün Adı : Büyük Dünya Tarihi Yayınevi : Yakamoz Yayınları Yazar : Andrew Marr Kategori : Araştırma-İnceleme Stok Kodu : 9786052971604 Boyut : 0x0 Basım Tarihi : 2018-01 Kağıt Türü : 2.Hamur “Büyük Dünya Tarihi”
  • Kleopatra, Büyük İskender, Cengiz Han ve Galileo gibi geçmişe yön veren büyük insanların hikâyesini anlatsa da, aslında bu bizim de hikâyemiz. Çünkü yeryüzünün ilk uygarlıklarından günümüze dek süren bu serüvenin başkahramanları, yaptıklarıyla günümüz dünyasını da şekillendirmişlerdir. Yüzyıllar boyunca yapılan savaşların, büyük zaferlerin ve yenilgilerin, yaşanan doğal afetlerin, salgınların, önemli icatların ve önemsiz gibi gözüken daha pek çok ayrıntının, tüm insanlığı nasıl etkilediğini Andrew Marr'ın kuvvetli kaleminden okuyalım. Bu kitaptan uyarlanan “Büyük Dünya Tarihi” belgeseli, BBC'nin en büyük yapımlarından biridir ve NTV'de yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Andrew Marr
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Büyük Dünya Tarihi - Andrew Marr | Yakamoz Yayınları

Büyük dünya tarihi kitap, geçmişte yaşanan önemli olayların anlatıldığı zengin içerikli bir kitaptır. Eserde yeryüzünde yaşayan ilk uygarlıklardan yakın zamana kadar pek çok konu ele alınır. Yakamoz Yayınları tarafından piyasaya sürülen kitap, içeriği ile okuyucuların beğenisini kazanmıştır. Geçmişte yaşanan olayların bugüne olan etkisini Büyük Dünya Tarihi Yakamoz Yayınları kalitesi ile okuyabilirsiniz.

Tarih bilginizi güçlendireceğiniz ve akıcı dili sayesinde keyifli bir okuma deneyimi yaşayacağınız bu kitap kütüphanenizin en değerli parçalarından biri olmaya adaydır. Yakamoz yayınlarının şık kapak tasarımı ile okuyucunun beğenisine sunulan bu eser, estetik görünümü ile de fark yaratır. Eser sayesinde tarih hakkında merak ettiğiniz pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

  • Kitap 624 sayfadır.
  • BBC’nin Büyük Dünya Tarihi belgeseli, bu kitaptan uyarlanmıştır.
  • Önemli kişilerin hayatları, salgınlar, savaşlar, icatlar gibi çeşitli konuları içerir.

Büyük Dünya Tarihi Kitabı Yazarı Kimdir?

Yakamoz Yayınları Büyük Dünya Tarihi - Andrew Marr

Büyük Dünya Tarihi Andrew Marr tarafından kaleme alınmıştır. Yazar; güvenilir kaynaklara dayanan tarihî bilgileri kendi geniş birikimi ile bir araya getirerek okuyuculara sunmuştur. Geçmişe yön veren insanları ve olayları detaylı bir şekilde anlatmış, böylece okuyucuyu bilgilendirmeyi amaçlamıştır. Büyük Dünya Tarihi Yakamoz Yayınları kitabı tarihe ilgi duyan her yaştan okuyucunun severek okuyacağı değerli bir eserdir.

624 sayfa olan Büyük Dünya Tarihi kitap dünyasında etkili anlatımı ve sürükleyici dili ile öne çıkar. Okuyucuların tarihi olarak genel kültürünün gelişmesine katkı sağlar. Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrencilerin dersleri için kaynak olarak kullanabilecekleri bu eser dünyanın tüm coğrafyalarında yaşanmış önemli olay ve kişileri öğrenmek için uygundur. Kitabı önemli sınavlara hazırlanırken de tercih edebilir; keyifli okumalar yaparak bilgi birikiminizi artırma fırsatına erişebilirsiniz.

Büyük Dünya Tarihi Kitabının Konusu Nedir?

Büyük Dünya Tarihi kitap konusu ve ilgi çekici yapısı ile beklentileri karşılar. Büyük İskender, Kleopatra ve Cengiz Han başta olmak üzere geçmiş zamanın liderlerini anlatır. Bu önemli kişilerin tüm hayatını ve izlerini 624 sayfaya sığdırır. Büyük Dünya Tarihi kitabının içerisinde önemli kişiler ve hayatları, yaşanan doğal afetler, salgınlar, yüzyıllar boyunca süren savaşlar, antlaşmalar, zaferler ve yenilgiler, önemli icatlar gibi pek çok konu yer almaktadır.

Büyük dünya tarihi kitap, türüyle de dikkatleri üzerine çeker. Araştırma ve inceleme kategorisine giren bu kitap, tarih severlerin beğenisine sunulur. Her bir sayfa detaylı bir şekilde işlenir ve geçmiş hakkında bilgiler verir.

BBC’nin en büyük yapımlarından biri olan Büyük Dünya Tarihi Belgeseli, bu özel kitaptan uyarlanmıştır. Andrew Marr’ın kuvvetli kalemi sayesinde geçmiş zamanın etkilerini kolayca hissedebilirsiniz.

Büyük Dünya Tarihi Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

Büyük dünya tarihi kitabını tarihe ilgi duyan herkes alabilir. Yetişkin ya da öğrenci fark etmeksizin, genel kültür seviyesini artırmak isteyen her kişi için ideâldir. İlk uygarlıklardan beri süregelen olaylar, Büyük Dünya Tarihi kitabı sayesinde metinlere aktarılır.

Tarih kitaplarının fiyatları, çeşitli kriterlere göre belirlenir. Bu kriterler arasında malzeme kalitesi, yayınevi, yazar ve içerik yer alır.  Büyük Dünya Tarihi kitabının fiyat politikası, bu kriterlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak yoğun içeriği ve sayfa sayısı düşünüldüğünde bu kitap oldukça uygun fiyatlıdır.

Trendyol üzerinden Büyük Dünya Tarihi Andrew Marr yorumlarına ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Binlerce ürünü, web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden satın alabilirsiniz. Online alışveriş platformu, güvenilir alışveriş imkânı sunarak kullanıcılarını memnun eder.