Yakamoz Yayınları Kurallar Kitabı 1 Ve 2 - Merthan Demir -

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yakamoz Yayınları Kurallar Kitabı 1 Ve 2 - Merthan Demir -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayatınıza Yön Verecek Kurallar Kitabı - 1 - (192 Sayfa)KURAL 89:Kendi içindeki boşluğu doldurmadan başkalarının boşluklarına yama olma!KURAL 138:Bir erkek ile bir kadının arasındaki uzaklığa ara değil yara denir. Ara ne kadar çok ise yara da o kadar derindir. Yarayı sarmayı deneyin.KURAL 70:Ümitli olmak lazım. Her gün güzel olacak, diye değil de. Bir gün güzel olacak diye beklemek lazım.KURAL 139:Kalbinin duvarlarını hiç kimse için yıkma! Sana gerçekten gelecek kişi o duvarları aşmasını bilecektir.KURAL 61:Onun seni seviyor ya da sevmiyor olmasıyla papatyaların hiçbir ilgisi yok! Papatyaları üzme!KURAL 273:Yaralarının olması değil, birilerinin o yaralarına merhem olmaması acıtır canını. Eğer sadece varlığı ile yaralarının acısını unutturan birileri varsa hala hayatın henüz kaybetmiş sayılmazsın. Öyleyse kaybetmemeye çalış!KURAL 280:Sayısı kaderine yazılmış nefesini, değersiz şeyler için tüketme!Hayatınıza Yön Verecek Altın Kurallar Kitabı - 2 - (204 Sayfa)KURAL 78: TUZU BİBERİ EKSİK ETME!Gün gelecek film şeridi gibi geçecek hayatın gözlerinin önünden... Arkada sevdiğin şarkı çalacak bir de sevdiğin kadının tam 25 yaşındaki halini görürsen keyfine diyecek yok! Bir zamanlar dert sandığın şeyler filmin en heycanlı sahnelerinden ibaret olacak... Derdin yoksa zaten o filmin ne heyecanı kalır ne gişesi kalır. Seni sen yapan dertlerin, hayatının tuzu biberidir. Aman tuzu biberi eksik etme, yemeğin lezzeti kaçmasın!KURAL 172: KAYBETMEYİN!Aldığınız çiçekleri kurutup saklayın kadınları kaybetmeyin.KURAL 140: ÖNEMSEME!Sevmediğiniz insanla münakaşadan kaçının, onun size söylediklerine karşı yapmanız gereken tek şeyonu önemsememektir. Eğer onunlamünakaşaya girerseniz sinsi bir yılan gibizehrini üzerinize atıp rahatlar. Kurala uyup önemsemezseniz, zehrini kusamadan kendi içinde boğulacaktır. Önemseme!KURAL 105: MUCİZENİ FALLARDA ARAMA!Kırk yıllık hatırı olan bir fincan kahvenin telvesinde ya da bir iskambil destesinin sinek valesinde aradığın
  • geleceğine dair sürekli söylentiler olan ama bir türlü gelmeyen kısmetini daha gelmeden yeterince yormadın mı? :) Falların zihninde kurduğu, inanmaya can attığın masallara değil de, gerçek mucizelere inan. Tohumun ağaç
  • kömürün elmas olduğu mucizelerle dolu dünyamızda elbet bir gün senin de mucizen seni bulacak. Mucizeni fallar arama! Yayinevi: Yakamoz Yayınları Yazar: Merthan Demir Boyut: 13.50x21.50 cm Sayfa: 396 sayfa Kagit: 2.Hamur Kagit

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Merthan Demir
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yakamoz Yayınları Merthan Demir Kurallar Kitabı Trendyol'da!

Yakamoz Yayınları Kurallar Kitabı 1 ve 2 Merthan Demir tarafından yazılmıştır. Kurallar kitabı 1 ve 2, alışılagelmiş eserlerin dışında kalan özel bir kitaptır. Her sayfasında birkaç cümle barındıran bu kitap, yüzlerce kuralı içinde barındırır. Yazar Merthan Demir'in hayata dair bir takım düşüncelerini kurallaştırılıp yazıya döktüğü bu kitap oldukça dikkat çekicidir. Yazar kendi üslubunu ve hayata karşı olan düsturunu bu kitapla okuyuculara aktarmıştır. Kısa kurallardan oluşan bu kitabı bir çırpıda okuyabilirsiniz. Sade bir anlatıma sahip olan bu kitap, pek çok farklı kişinin ilgisini çeker. Siz de bu ürünü tercih ederek yaşam kalitenizi kısa sürede artırabilirsiniz.

  • Basım Dili: Türkçe
  • Yazar: Merthan Demir
  • Sayfa sayısı: 1. kitap 192 sayfa - 2. kitap 208 sayfa

Merthan Demir Kurallar Kitabı 1 ve 2'nin Konusu Nedir?

Merthan Demir Kurallar Kitabı 1 ve 2'nin Konusu Nedir?

Yakamoz Yayınları Kurallar Kitabı 1 ve 2 Merthan Demir tarafından kaleme alınmıştır. Söz konusu eserin konusu son derece ilginçtir. Alıştığımız hikâye ve roman anlatıcılığındaki konu konsepti bu kitapta yoktur. Kitap, yazar Merthan Demir'in hayata dair belirlediği bazı kuralları kâğıda döktüğü bir eserdir. Eserde belirli bir konu işlenmemiştir. Söz konusu kitap, belirli bir konu üzerinde durulmadığı için öne çıkar. Bu, eserin çok daha konforlu bir biçimde okunmasına katkı sağlar. Eserin içinde kurallar da herhangi bir konuya bağlı değildir. Kitapta yazarın aklından geçen ve hayatın her alanına dokunabilecek kurallar bulunur. Konusu olmayan ve son derece rahat okunan bir kitap arıyorsanız bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan satın alabilirsiniz.

Yakamoz Yayınları Merthan Demir Kurallar Kitabı Kime Hitap Eder?

Yakamoz Yayınları Kurallar Kitabı 1 ve 2 Merthan Demir tarafından yazıldığı için hemen herkese hitap edebilecek düzeyde bir eserdir. Belirli bir konusu, karakteri, olay örgüsü ya da hikâyesi bulunmayan bu kitap, yazarın hayata dair görüşlerini kurallaştırıp paylaştığı yapıttır. Sade bir anlatıma sahip olduğu için kitap okuma alışkanlığı kazanmakta zorluk çekenler için iyi bir seçim olabilir. Küçük yaştaki çocukları okumaya teşvik etmek için de idealdir. Hızlıca kitap bitirmeyi seven kişiler de bu eserden memnun kalır. Ürünün sayfalarında yalnızca birkaç kural bulunduğu için kitabı kısa sürede okuyup bitirebilirsiniz. Yakamoz Yayınları Kurallar Kitabı 1 ve 2 Merthan Demir tarafından herkese hitap edebilecek bir şekilde hazırlanmıştır. Bu kitap, hayatın farklı noktalarını alışılagelmişin dışında bir bakış açısından görmek isteyenlerin dikkatini çeker.

Merthan Demir Kurallar Kitabının Yorumları Nasıldır?

Yakamoz yayınları kurallar kitabı 1 ve 2 Merthan Demir tarafından yazıldığı için çoğunlukla olumlu yorumlar almıştır. Pek çok kişi, kitapta yer alan kuralları benimsemiş ve esere karşı olan beğenisini dile getirmiştir. Yorumlarda öne çıkan unsurlardan bir tanesi de kitabın akıcılığıdır. Pek çok kişi, bu özelliğe dikkat çekmiştir. Bireylerin beğenisini kazanmış olan bu kitabı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Kaliteli yapısı ve duru diliyle öne çıkan eser, hayatında farklılık yaratmak isteyenlerin favorilerinin arasında yer alır. Özellikle çeşitli kavramları farklı yaklaşımlarla değerlendirmeyi arzulayanlar bu üründen övgüyle bahseder. Dilerseniz Kurallar Kitabı 1 ve 2 Merthan Demir yorumlarına bakarak siz de bu eser ile alakalı olan değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Böylelikle kitap hakkında daha fazla fikir sahibi olursunuz. Siz de keyifli bir okuma deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan bu sıra dışı eseri Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.