YAKUT Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı 65x45 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YAKUT Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı 65x45 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 1.Ölçeklidir istediğiniz ölçüde hamur açabilmenize yardımcı olur. 2.Kolaylıkla hamurlarınızı yapışmadan açmanıza yardımcı olur. 3.Katlanabilir ,yer kaplamaz. 4.Yıkanabilir silikon malzemedir 5. 65x45 cm ölçüsündedir. 6.Kalın silikondur ince değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
Geri Bildirim Ver

YAKUT nz00300 65 x 45 cm Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı

Yakut 65×45 cm büyük boy silikon hamur açma matı hamur açarken düz bir ortamda rahat bir şekilde hamur açmanıza olanak sağlar. Ölçekli bir şekilde üretilen bu ürün sayesinde her ölçüde hamur açabilme fırsatı bulunur. Aynı zamanda, ürün sayesinde kolay bir şekilde hamur açarken hamurlar birbirine yapışmaz. Olabildiğince kısa süre içerisinde istenilen ölçekte düzgün hamur açılmasını sağlayan ürün, mavi, turuncu, pembe ya da yeşil renklere sahiptir. Katlanabilir özelliğe sahip ürün, bu anlamda çevrede çok az yer kaplar ve taşınabilir özelliktedir. İstenilen yere kolay bir şekilde taşınabilir. Kalın silikonludur. Aynı zamanda, silikonu yıkanabilir. Böylelikle ürünün temizliği kolaylıkla gerçekleştirilir. Bahsi geçen matın genel özelliklerinden bazıları ise aşağıdaki gibidir:

  • Büyük boy
  • Kalın silikon
  • Ölçülü

Yakut 65x45 cm Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı Özellikleri Nelerdir?

Yakut 65x45 cm Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı Özellikleri Nelerdir?

Yakut büyük boy silikon hamur açma matı özellikleri arasında en önemlilerinden birisi yağlı ve yağsız kullanıma uygun olmasıdır. Yağlı ve yağsız kullanıma uygun olması sayesinde hamurlar ürüne yapışmaz. Aynı zamanda, ürün kanserojen madde içermez. Böylece gönül rahatlığı ile sağlıklı hamurlar açılabilir. Yıkanabilir silikon malzemeye sahip olan ürünün temizliği de oldukça basittir. Hamurlar ürüne yapışmadan açılabilir. Ölçekli bir şekilde üretilen ürün, istenilen ölçekte hamur açılmasına fırsat tanır. Katlanabilir özelliği ile bulunduğu ortamda yer kaplamaz. Kolaylıkla bir yerden başka bir yere taşınabilir. 65×45 cm büyük boy olması sayesinde büyük boy hamur açma işlemleri için de uygundur. Kanserojen maddeleri içermeyen ürün, sağlığa zararlı kimyasallar da içermez. Kişilerin istedikleri ölçüde hamur açmalarını sağlar.

Yakut Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Yakut Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Yakut 65×45 cm büyük boy silikon hamur açma matı, birçok alanda kullanılabilir. Evde ve iş yerlerinde kolaylıkla kullanılabilen bu ürün, katlanabilir ve yer kaplamaz özellikleri ile bulunduğu ortamda yer kaplamaz. Bu sayede, istenilen her ortamda kullanılabilir ve kolaylıkla taşınabilir. Yapışmaz bir yüzeye sahip olan ürün, yağlı ve yağsız kullanıma uygundur. Böylelikle her türlü hamur açma işlemi için rahat bir hamur açma fırsat sağlar. Mavi, turuncu, pembe ya da yeşil renkte kullanılabilen bu ürün, renkleri sayesinde de bulunduğu ortama estetik bir görünüm katar. Bu anlamda hemen hemen her yerde kullanılabilen ürün, kalın silikonlu olması ile de kullanıcıların dikkatini çeker. Ürünün silikonu aynı zamanda temizlenebilir özelliğe sahiptir.

Yakut Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matının Kullanımı Kolay mıdır?

Yakut Büyük Boy Silikon Hamur Açma Matının Kullanımı Kolay mıdır?

Yakut 65×45 cm büyük boy silikon hamur açma matı yorum konusunda kullanıcılar ürünün kullanımının nasıl olduğunu merak etmektedir. Ürün, sahip olduğu özellikler ile oldukça kolay bir kullanım sunar. Özellikle de ürünün yağlı yağsız hamur açma işlemine uygun olması hamur açmak isteyen kişiler için büyük bir kolaylık sunar. Ürünün bu özelliği sayesinde hamurlar mata yapışmaz ve kolaylıkla açılabilir. Kalın silikona sahip olan ürünün silikonu temizlenebilir yapıdadır. Böylelikle silikonun temizliği kolaylıkla gerçekleşir. Katlanabilir özelliği sayesinde de kolaylıkla bir yerden başka bir yere taşınabilir. Aynı zamanda, bu özelliği sayesinde bulunduğu ortamda yer kaplamaz. Tüm bu özellikleri bir araya geldiğinde ürünün kullanışlı bir ürün olduğu görülebilir. Yakut 65×45 cm büyük boy silikon hamur açma matı fiyatı ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmek yeterlidir.