YAKUT Decohomeart El Rondosu

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YAKUT Decohomeart El Rondosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ferhat Ateş Kardeşler Züccaciye Satıcı Ünvanı: FERHAT ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5608330177000001 Vergi Kimlik Numarası: 1000315524
    Bu ürün Ferhat Ateş Kardeşler Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanımı Rondo haznesine yıkanmış sebze ve meyvelerinizi koyunuz. Bıçağın doğru yerleştirildiğini kontrol ediniz. Kapağı kapatınız. Ve sadece rondo ipini çekiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yakut El Rondosu Ürünleri Trendyol'da!

Yakut el rondosu, mutfaktaki işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştıran aletlerden bir tanesidir. Kaliteli ve ergonomik yapısı sayesinde pek çok gıdanın kısa sürede doğranmasına yardımcı olur. Geniş iç haznesi, kaliteli ipi ve ergonomik boyutu ile her kullanıcının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunar. Yakut el rondosu, manuel olarak çalışan mutfak aletlerinden bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde fazla efor sarf etmeden çeşitli gıdaları doğramanızı mümkün kılar. Bıçak ve kesme tahtası olmadan hayatınıza pratiklik katar. Pişireceğiniz yemeğin malzemelerini kısa sürede hazırlamanıza olanak tanır. Yakut el rondosu, işlevselliğinin yanı sıra estetik tasarımıyla da dikkat çeker. Pembe ve beyaz rengin hâkim olduğu alet, mutfağınıza şıklık katar. Ürün sayesinde mutfakta geçirdiğiniz süreyi kısaltabilirsiniz.

  • Ürün, kapasitesi 70 ml'dir.
  • Rondonun içerisindeki mekanizma 4 bıçaklıdır.
  • Gereç, manuel olarak kullanılır.

Yakut El Rondosunun Özellikleri Nelerdir?

Yakut El Rondosunun Özellikleri Nelerdir?

Yakut ipli el rondosu, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla bir mutfak aletinden elde edebileceğiniz performansın fazlasını sunar. Farklı sertliklerdeki gıdaları bıçak yardımıyla kesmenize gerek kalmadan tüm işleri sizin yerinize tamamlar. Güçlü bıçaklar, doğrama işlemini kısa sürede yaparak hazırlayacağınız yemeğin malzemelerini oluşturur. Size de malzemeleri uygun sıralamayla yemeğe eklemek kalır. Yakut ipli el rondosu, fiziksel güçle çalışan aletlerden bir tanesidir. Kapak kısmında bulunan ipi devamlı olarak kendinize çektiğinizde haznede bulunan bıçakların döndüğünü görebilirsiniz. Hızlı bir şekilde dönen güçlü bıçaklar hem yumuşak hem de orta sertlikteki gıdaları kolayca doğrar. Ürünün kapağını açarak haznenin içerisindekileri çıkarabilirsiniz. Doğranan gıdaların boyutları, kişisel tercihe göre değişkenlik gösterebilir. Örneğin çilek püresi yapmak isteyen kişiler, rondoyu uzun bir süre çalıştırabilir. Hafif parçalı bir malzeme için işlem süresini kısaltabilirsiniz.

Yakut El Rondosu Kullanışlı mıdır?

Yakut beyaz el rondosu, tercih edebileceğiniz kullanışlı ürünlerden bir tanesidir. Son derece ergonomik olan ürün, sebze ve meyvelerin istenen şekilde doğranmasına imkân tanır. Bu sayede bıçak ve doğrama tahtası gibi malzemeleri kirletmenize gerek kalmaz. Dilediğiniz gıdayı doğrudan Yakut beyaz el rondosunun içerisine atabilirsiniz. Hem püre hem de parçalı gıdalar elde etmenizi sağlayan rondo, birbirinden lezzetli sofralar kurmanıza yardımcı olur. Salata, tatlı, tuzlu ve ana yemekler için farklı sos türlerini hazırlamanızı sağlar. 4 adet bıçağa sahip olan mekanizma, farklı sertlikteki gıdaları kolay bir şekilde doğrar. 70 ml boyuta sahip olan geniş iç hazne, doğrama işlemine verim katar. Tek seferde birçok ürünü aynı anda doğramanızı sağlar. Kendinize ya da diğer işlerinize vakit ayırmanızı kolaylaştırır. Yakut beyaz el rondosu, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.

Yakut El Rondosu Kaliteli midir?

Yakut el rondosu, markanın yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretilir. Ürünün her bir parçası, kullanıcıların mutfaktaki hayatını kolaylaştıran özelliklerle donatılır. Birbirinden kaliteli 4 adet bıçak, yumuşak ve orta sertlikteki gıdaları saniyeler içerisinde doğrar. Her kullanımda hız ve pratiklik kazandırır. Yakut el rondosunun temizlik işlemini gerçekleştirmek de son derece basittir. Ürünün ilk günkü formunu koruması için çeşitli kriterlere dikkat edilmelidir. Rondonun tüm parçaları sökülerek bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ancak ipli mekanizmanın bulunduğu kapak kısmını nemli bir bezle temizlemeniz önerilir. Kapağın suyla uzun süre temas etmesi, ipin çürümesine neden olabilir. Kapağın kuruduğundan emin olduktan sonra rondoyu dolapta ya da çekmecede muhafaza edebilirsiniz. Yakut el rondosu yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenmeniz mümkündür. Siz de bu mutfak gerecini Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.