YAKUT Silikon Hamur Açma Matı 45x65 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YAKUT Silikon Hamur Açma Matı 45x65 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hamur açma örtüsü hamur matı ölçekli hamur açma işlerinde en büyük yardımcınızdır ölçeklidir istediğiniz ölçüde hamur açabilmenize yardımcı olur kolaylıkla hamurlarınızı yapışmadan açmanıza yardımcı olur katlanabilir ,yer kaplamaz
  • Yıkanabilir silikon malzemedir 45x65cm ölçüsündedir kalın silikondur ince değildir
  • Ürün stok durumuna göre asorti renk gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 cm

Hamur açma matlarına özel zamanlar ve günlük kullanımlar başta olmak üzere birçok farklı alanda ihtiyaç duyulur. Hafif ve kullanışlı tasarımı ile bu silikon hamur açma matı 45x65 ebatlarındadır. İdeal ölçüsü ile fazla yer kaplamadan kullanabileceğiniz bu ürün, sahip olduğu tüm özellikler ile müşterilerinden de büyük beğeni toplar. Kaliteyi şıklık ile buluşturan silikon hamur açma matı ile açma işlemleri, kolay ve keyifli bir hal alır. Ayrıca yarattığı kullanım kolaylığı sayesinde size büyük bir zaman kazandırır. Ürün ergonomik ve fonksiyoneldir. Müşterilerini her anlamda memnun eder. Silikon hamur matı kullananlar hamuru farklı boyutlarda açabilme imkânına kavuşur. Aynı zamanda bu işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirler. Birbirine uyumlu renkler halinde müşterilerine sunulur.

  • Ergonomik ve fonksiyonel tasarım
  • İdeal ölçüler
  • Hijyenik kullanım

Şık Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 cm Özellikleri

Şık Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 Cm Özellikleri

Pratik ve hijyenik mutfak aletleri her zaman ön plana çıkar. Silikon malzemeden yapılan bu hamur açma matı müşterilerine büyük bir kullanım kolaylığı yaratır. Bu özelliği sayesinde hamurunuzu mata yapışmadan kullanabilirsiniz. Asorti renk halinde müşterilerine sunulur. 45x65 cm ölçüsündedir ve katlanabilirlik özelliğine sahiptir. Böylece alan tasarrufu imkânı sunar. Hızlı bir şekilde hamur açabilirsiniz. Hamur açma örtüsü matı, ölçeklidir. Bu sayede istenilen boyutlarda ve kolay bir şekilde hamur açılabilir. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür, silikonu da kalındır. Yakut silikon hamur açma matı 45x65 cm kullananlar tarafından da bu ürün, sahip olduğu özelliklerden dolayı sıklıkla tercih edilir. Ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile övgü toplayan Yakut silikon hamur açma matı 45x65 cm 1002500 ürün kodu ile satışa sunulur.

Kullanışlı Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 cm 1002500

Kullanışlı Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 Cm 1002500

Evlerde, iş yerlerinin ya da işletmelerin mutfaklarında zaman kazanabilmek için kullanabileceğiniz mutfak aletlerine ihtiyacınız olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde istediğiniz ölçülerde ve hızlı bir şekilde hamur açabilir, yemek veya tatlılarınızı tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Yakut silikon hamur açma matı 45x65 cm ebatlarında, ince tasarımlı ve fazla yer kaplamayan bir alettir. Ergonomik ve işlevi geniş olan bu ürün, ideal ölçüleri ve silikon yapısı sayesinde size hem alan hem de zaman tasarrufu yaratır. Hamurlarınızı yapışmadan açabilirsiniz. Bu kolaylık işlem sırasında enerjinizi de oldukça az harcamanızı sağlar. Yakut silikon hamur açma matı ile pratik ve hijyenik sunumlar hazırlayabilirsiniz. Uzun ömürlü ve kalitelidir. Ekonomik açıdan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca kullanım kolaylığı sağlayan hamur açma matı kullananlar bu ürünü dilerse sevdiklerine de hediye edebilir veya çeyizine ekleyebilir.

Avantajlı Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 Fiyatları

Avantajlı Yakut Silikon Hamur Açma Matı 45x65 Fiyatları

Yakut silikon hamur açma matı 45x65 cm fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. İnce tasarımlı bu alet, silikon malzemeden tasarlanarak satışa sunulur. Ölçekli yapısı ile farklı şekillerde hamur açabilme, zarif sunumlar yapabilme imkânı sunar. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu hamur açma matı 45x65 cm ölçüsünün yanı sıra katlanabilirlik özelliğine de sahiptir. Böylece minimum düzeyde yer kaplar ve alan tasarrufu yaratır. Şık bir tasarıma sahiptir. Asorti renk ile müşterilerine sunulan bu ergonomik ürün, uzun ömürlü oluşu ile ekonomiktir. Pratik ve hijyenik bir kullanım olanağı sağlar. Ayrıca temizliği kolaydır, rahatlıkla yıkanabilir. Yakut silikon hamur açma matı 45x65 cm yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.