10
El Rondosu kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo

198,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARVALE Satıcı Ünvanı: İBY GROUP İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469148853600001 Vergi Kimlik Numarası: 4691488536
    Bu ürün ARVALE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yakut Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo

Yemek hayatınızda önemli bir rol oynar. Sağlıklı ve lezzetli yemekler yaparken size eşlik edecek, hayatınızı kolaylaştıracak ürünler ise en önemli ihtiyaçlardır. YAKUT üstten basmalı pratik doğrayıcı rondo size oldukça kolay kullanımı sayesinde büyük bir rahatlık sağlar. Üstten basmalı rondo, kullanışlı bir yapıya sahiptir. Paslanmaz üç bıçağı sayesinde sert yiyecekleri bile rahatça doğramanızı sağlar. Yakut rondo, üstten basmalı çalışma prensibine sahiptir. Bir rondodan beklenen her şeyi fazlasıyla sunar. İki farklı hız ve durdurma özelliği sayesinde kolay ve pratik bir şekilde doğrama işlemlerini gerçekleştirmenize olanak tanır. Elektrik ya da pil gerektirmediği için oldukça cazip bir üründür. Üstelik mutfakta kısıtlı alan için biçilmiş kaftandır çünkü devamlı karışan kablolarla uğraşma derdiniz yoktur.

  • Yüksek dönme hızı
  • Paslanmaz üç bıçak
  • İki farklı hız ve pulse seçeneği

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo Özellikleri

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo Özellikleri

İşlevsel ve kullanışlı bir ürün olduğu için kolay kullanım imkanı sunar. YAKUT üstten basmalı pratik doğrayıcı rondo sahip olduğu pratik yapısı sayesinde kullanışlı bir üründür. İçerisine doğramak istediğiniz ürünü ekledikten sonra kapağı kapatıp bastırmanız yeterlidir. Geri kalanı Yakut Rondo sayesinde kısa sürede halledilir. Çelik bıçakları istediğiniz ürünü kolaylıkla parçalamanıza yardımcı olur. Paslanmaz özelliğe sahip olan bıçakları sayesinde ister makinede isterseniz de elde kolayca yıkayıp temizleyebilirsiniz. Rendeleme sistemi, hamur karıştırma özelliği bulunan pratik rondo ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. Özellikle emniyet kilit sistemi sizi oluşabilecek kazalara karşı korur. Sahip olduğu 1 litre haznesi sayesinde hızlıca doğrama işlemini gerçekleştirir. Bu sayede doğramak istediğiniz ürüne daha kolay ve çabuk yoldan ulaşırsınız. Ergonomik tasarımıyla YAKUT üstten basmalı pratik doğrayıcı rondo kaliteyle buluşturarak mutfaktaki zamanınızdan tasarruf ettirir.

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo Avantajları

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo Avantajları

Yemek yaparken özellikle zaman kazanmak çok önemlidir. Bu anlamda işinizi kolaylaştıracak ve iş yükünüzü hafifletecek bir ürün size çok yardımcı olur. Biber, tavuk, domates gibi malzemeleri rendelemek ve doğramakla kaybedeceğiniz vakti üstten basmalı rondo sayesinde kazanırsınız. Yapışmaz tabanı kullanımını olası kazaların önüne geçmenizi sağlar. Dayanıklı ve üstün kaliteli yapıya sahip olduğundan uzun süre kullanıma uygundur. Avantajlı boyutu sayesinde depolama açısından büyük kolaylık sağlar. YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo fiyat olarak bütçe dostu bir üründür. Kullanımında elektrik gerekmediği için sizi gereksiz masraflardan korur. Kablosuz kullanımı sayesinde oldukça rahat ve geniş kullanım alanı sunar. Yüksek sesten rahatsız olanlar için ideal olmasının yanı sıra ağır olmayan yapısı, kaliteli parçaları ve sağladığı kolaylıkla vazgeçilmez bir üründür. İhtiyacınız olana tek bir ürün ile ulaşabilirsiniz.

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo Fiyat

YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı Rondo Fiyat

Pratik ve kaliteli olan bu ürün, fiyat açısından oldukça hesaplıdır. Ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak bir fiyat oluşturulur. Cep dostu bir ürün olması özelliğiyle size istediğiniz rahatlığı iyi fiyata sağlar. Üstten basmalı rondo mutfağınıza büyük kolaylık getirir. Ergonomik ve pratik tasarımı sayesinde kolayca yemek yapabilirsiniz. Depolama alanı da birçok kişinin uğraşmak istemediği bir sorundur. YAKUT üstten basmalı pratik doğrayıcı rondo depolama alanı derdine çare niteliğinde bir üründür. Fazla yer kaplamayan, avantajlı ölçüleri sayesinde rahatça depolanabilir. Bu anlamda YAKUT Üstten Basmalı Pratik Doğrayıcı yorumları incelendiğinde yüksek memnuniyet sağladığı görülür. Geniş haznesi, keskin bıçakları, ergonomik yapısı size beklediğinizin de üstünde bir hizmet sunar. Trendyol sayesinde bu ürüne ulaşarak avantajlı fiyat seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.