Yalova Fidan Market Beyaz Gardenya Çiçeği

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yalova Fidan Market Beyaz Gardenya Çiçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yalova Fidan Market Satıcı Ünvanı: SERVET GEDİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3900018274
    Bu ürün Yalova Fidan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Yalova Fidan Market Beyaz Gardenya Çiçeği

Yalova Fidan Market’te yer alan Beyaz Gardenya çiçeği, rubiaceae bitki familyasının bir üyesidir. Pasifik adalarında ve Asya kıtasında yetiştirilir. Çoğunlukla Japonya, Çin gibi ülkelerde ve Avustralya, Okyanusya ve Afrika gibi tropikal iklimin hakim olduğu bölgelerde bulunur. İçerdiği maddeler sayesinde bitkisel ilaç ve aroma terapi ürünlerinde tercih edilmesinin yanı sıra eşsiz kokuya sahip olan çiçek birçok parfümde de yer alır. Çiçeğin yaprak bölümleri koyu yeşildir. Hiçbir mevsimde yaprak dökmemesiyle çalı formunda bulunur. Çiçek bölümü ise sarı öze sahip beyaz renkte, estetik bir görüntüdedir. Serin havayı ve bol suyu seven bu bitki, ılıman bölgelerde yetiştirilebilir. Hassas yapısı sayesinde farklı anlamları bulunan çiçek gizli aşkı ve melekleri simgeler. Bu eşsiz çiçeği sevdiğiniz insanlara hediye edebilirsiniz.

  • 20-25 cm boyutlarında
  • Köklü yapı
  • Kolay bakım olanağı

Beyaz Gardenya Çiçeğinin Faydaları

Beyaz Gardenya Çiçeğinin Faydaları

Yalova Fidan Market Beyaz Gardenya Çiçeği yorumları incelendiğinde oldukça fazla yararı bulunan bir bitki olduğu göze çarpar. Mekanınızda hoş bir koku ve estetik görüntü sağlamasının yanı sıra çiçeği farklı şekillerde de değerlendirilir. Bitkinin öne çıkan özelliklerinden biri ateş düşürücü özelliğe sahip olmasıdır. İçerdiği doğal maddeler, kaygı seviyesini düşürüp hayat kalitesini artırır. Doğal ağrı kesici olan gardenyalar, baş ağrısını geçirebilir. Yaraların iyileşme sürecinde hızlandırıcı bir etkisi olduğu belirlenen bitki, apselere de etki eder. Dikkat dağınıklığı ve yorgunluk sorunlarında size yardımcı olur. Kas spazmını azaltması sayesinde regl dönemi ağrılarınız hafifler. Bu mucizevi bitkinin kokusunu, esanslarınızla birleştirip parfüm olarak da kullanabilirsiniz. Gardenyanın, tercih ettiğiniz mekanın atmosferini değiştirip ferahlatan şık ve sade görünüşü ile günlerinizi oldukça enerjik ve keyifli şekilde geçirme olanağına sahip olabilirsiniz.

Beyaz Gardenya Çiçeği Bakımı ve Gelişimi

Beyaz Gardenya Çiçeği Bakımı ve Gelişimi

Güneş ışığına karşı hassas bir yapıya sahip olan Yalova Fidan Market Beyaz Gardenya Çiçeği bakımına dair birtakım ipuçları sunar. Güneş ışığına günde altı ile sekiz saat arasında maruz kalması gereken bitki, yaz döneminde uykuya dalar. Doğru ısıda muhafaza edilirse çiçekleri ve yaprakları dökülmez. Suyu oldukça seven bu bitkinin düzenli aralıklarla sulanması gerekir. Yaz aylarında, haftada iki veya üç kere sulanmalıdır. Suyun, çiçeğin bütün bölümlerine ulaşması önemli bir unsurdur. Ilık su ile sabit bir ölçü tercih edilmelidir. Kışın, aşırı soğuktan ve sert rüzgarlardan korunmalıdır. Çiçeğin konumlandırıldığı mekanın ısısının minimum 15, maksimum ise 25 derece olmasına özen göstermelisiniz. Saksıyı, yalnızca üç senede bir kere Nisan ayında değiştirmeniz önerilir. Bitkinizin, çiçeklerine ve yapraklarına dokunmamalısınız. Böylelikle uzun ömürlü ve canlı bir bitkiye sahip olabilirsiniz.

Ekonomik Beyaz Gardenya Çiçeği Fiyatı ve Yorumları

Ekonomik Beyaz Gardenya Çiçeği Fiyatı ve Yorumları

İlkbaharın başlangıcıyla tomurcuklanmaya başlayan bu zarif çiçek, havalar ısınınca çiçeklerini açar. Bakım süreci sağlıklı şekilde sürdürülürse sonbahar aylarında ikinci kez açabilir. Bunun için aşırı sulama yapmamak oldukça önemlidir. Aksi takdirde tomurcuklar dökülebilir. Bitki toprağının asidik özellikte olmasına dikkat etmelisiniz. Yalova Fidan Market Beyaz Gardenya Çiçeği fiyatları açısından da oldukça ekonomik olması ile göze çarpar. Ürünü elde etmeden önce Trendyol’un sınırsız sayıda değerlendirme seçeneğine başvurabilirsiniz. Dilerseniz pratik bir biçimde puan ortalamasına göz atıp karar verebilir dilerseniz de yorumlar bölümüne girip bu bitkiye sizden önce sahip olanların fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Ürün fotoğrafında bitkinin çiçek açmış halini inceleme ve fotoğraflı yorumlarda yer alan görsellere bakma imkanınız bulunur. Bu zarif, hoş kokulu ve kolay bakım olanağı bulunan bitkiye, hiç vakit kaybetmeden avantajlı fiyatıyla sahip olabilirsiniz.