Yamaha C40 Klasik Gitar Profesyonel

8.350 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999,78 TL8.884,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.670 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.728,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yamaha C40 Klasik Gitar Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çalgı Kutusu Satıcı Ünvanı: SEZGİN DUTKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3200406956
    Bu ürün Çalgı Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yamaha C40 Klasik Gitar
  • Yamaha klasik gitarları otuz yıllık bilgi birikimi ve naylon telli enstruman üretiminde tecrübenin sonucudur.
  • Kaliteli materyallerin kullanımı ve şirketin yetenekli işçilerinin emekleri bu gitarlara istinasız olarak dikkat çekici performans katıyor ve bunu çok makul fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.
  • CG konser serisi modellerin özellikleri hafif yapıları ince cilaları dünya çapında aldıkları övgüler, hassas ve zengin sesleri çok kolay çalınabilirlikleridir.
  • Yeni başlayan genç ve yeni başlayan yetişkinler için mükemmel başlangıç düzeyi modelleri ve pahalı olmayan öğrenci enstrumanları seçenekleri bulunmaktadır. Bunların hepsi Yamaha markasının kalitesinin pırıltılarıdır.
  • Ses tahtası: Ladin
  • Arka ve Kenarlar: Meranti
  • Sap: Nato
  • Klavye-Tuşe: Gül ağacı
  • Alt eşik: Gül ağacı
  • Alt eşik üst eşik mesafesi:nbsp650mm (25.59”)
  • Akort mekanizması: Kom
  • Gövde Cila: Natural
  • Sap Cila: Satin.

Ürün Özellikleri

  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Yamaha C40 Klasik Gitar

Genellikle sanatseverlerin kullandığı Yamaha C40 klasik gitar, naylon telli bir enstrümandır. İstediğiniz her yerde rahatlıkla götürülebilecek ağırlıktadır. Klavye ve köprü malzemesi, gül ağacından yapılır. Civanın somun genişliği 5,2 cm olması, her yaş ve boydaki kişiye taşıma rahatlığı sağlar. Modelin tahta renkte olması müşterilerden büyük beğeni toplar. Aynı zamanda minumum 9,4 - maksimum 10 cm kütle derinliği olan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Estetik tasarımı ve kaliteli görünümü ile koyduğunuz yere şıklık katar. Tahta kalitesini şık görünüm ile buluşturan Yamaha klasik gitar, sizi her anlamda memnun eder. Fazla büyük olmayan yapısıyla küçük alanlarda zahmetsizce saklama rahatlığı verir. Bu modeli, sahip olduğu kaliteli materyal sayesinde bozulma problemi yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tahta tasarım
  • Şık görünüm
  • Kullanışlı yapı

Dikkat Çeken Yamaha C40 Klasik Gitar Özellikleri

Dikkat Çeken Yamaha C40 Klasik Gitar Özellikleri

Yamaha C40 klasik gitar kullananlar, ürünün kaliteli tellerinden ve şık görünümünden memnun kaldıklarını ifade ederler. Ayrıca gül ağacının kokusuz olması, modeli kullanma rahatlığı sağlar. Çaldığınız yerde ortama sıcak bir ambiyans ve hoş bir hava kazandırır. Ağır olmayan tasarıma, kullanışlı yapıya ve ideal büyüklüğe sahiptir. Ürün, sahip olduğu üst ve yan malzeme farklılığından dolayı şık bir görünüm sunar. Kaliteli tellere sahip olan bu ürün, uzun ömürlü bir performans sergiler. Fazla büyük olmayan tasarımıyla müşteriler için avantajlıdır. Bu avantajı sayesinde küçük mekanlarda rahat saklama imkanı sunar. Ürün, bu özellikleri sayesinde büyük beğeni kazanır. Ahşap renkli olan gitar, çalmayı bırakıp kenara bıraktığınızda dekoru tamamlayıcı niteliktedir. Kaliteli bir görünüme sahip olan bu Yamaha markalı gitar, arka ve kenarlarının meranti bitkisinden üretilmesi ile uzun zamanlar aşınma problemi olmadan kullanım sağlar.

Bütçe Dostu Yamaha C40 Klasik Gitar Fiyatı

Bütçe Dostu Yamaha C40 Klasik Gitar Fiyatı

Yamaha markalı olan gitar, klasik tarzda tek ebat bir enstrümandır. Çalmayı bıraktıktan sonra yerleştirdiğiniz her alanın dekorasyon stiline uyarlanabilir. Dayanıklı ve kullanışlı gül ağacı malzemesinden üretilen bu klasik gitar, uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini korur. Ağır olmayan tasarımı ile bu modeli sırtınızda veya elinizde dilediğiniz her alana rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken ahşap görünümü ve ideal minimum 9,4 kütle derinliği, birçok kişiye hitap eder. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Küçük mekanlarda bu ürün hayat kurtarır. Oldukça modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Özellikle küçük alanlarda kolay saklamak için tasarlanan bu gitar, kullanım açısından da idealdir. Yamaha C40 klasik gitar fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Pratik ve kullanışlı bir gitar modeli için markanın tasarımına göz atabilirsiniz.

Kullanışlı Yapısı ile Yamaha C40 Klasik Gitar Yorumları

Kullanışlı Yapısı ile Yamaha C40 Klasik Gitar Yorumları

Kullanışlı ve şık görünümlü olan Yamaha C40 gitar, ihtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir. Kaliteli gül ağacından tasarlanan bu ürünün üst malzemesi ladin ağacından, arka ve yan malzemesi ise meranti ağacından üretilir. Böylece müşterilere uzun zamanlar kullanım avantajı sağlar. Kolaylıkla her yaştan kişinin kullanabileceği bir tasarımdır. 6 tane telinin ve 65 cm tel uzunluğunun olması, boyun ve kol ağrısı yaşamadan rahat bir kullanım imkanı sağlar. Çevre ve sağlınız açısından güvenilir bir ürün olan gitar, kimyasal ve zararlı maddeler içermez. Ahşap renkli olan ürün, evin her odasında kullanım için uygundur. Yamaha C40 klasik gitar yorumları bölümüne Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Müşteri yorumları, ürünün fiyatı hakkında memnuniyet bildirir. Bu ürünü uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.