Yamaha Ida Ymh Motosiklet Montu

2.990 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yamaha Ida Ymh Motosiklet Montu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LBC MOTO GİYİM MARKET Satıcı Ünvanı: LBC GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608135234300001 Vergi Kimlik Numarası: 6081352343
    Bu ürün LBC MOTO GİYİM MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sürtünmeye kalın 600d kumaş tan dış kabuk Iç astar membran kaplamalı su geçirmez ve dikiş altları kaynak bantları ile kapatılmış Iç astara fermuar ile bağlı sökülebilir 120 gr elyaflı çift astarlı içlik Dış kabukta önde ikicep, sağ göğuste bir cep ve iç astar kısmında bir cep bulunmaktadır Yaka içi ve manşet içi yumuşak pamuklu kumaş malzeme ile üretilmiştir Bel kısmından daraltma için cırt cırtlı kemer mevcut Ön ve arkadan gece görünürlüğü arttırıcı reflektör şeritler mevckut Omuz sırt ve yan kısımlarda esnekliği sağlayan teknik kumaş takviyeli Marka logoları kalitesiz baskı değil, uzun yıllar dayanımlı nakış işlemi ile uygulanmıştır Omuz dirsek ve sırt kısımlarında çıkarılıp takılabilen ce onaylı level 1 korumalar mevcuttur. Önde sağlam dayanıklı kalın diş fermuar kullanılmıştır. Kol ağızları fermuarlı sistem ile körüklenip genişleyebilir. Fermuar altında soğuk girişini engelleyen supat uygulaması ile güçlendirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Mont Tipi Motosiklet Kışlık Kısa Mont
  • Mevsim 4 Mevsim
Geri Bildirim Ver