Yamaha Psr-e373 Org

12.446,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.995 TL

Ürün Bilgileri

Yamaha Psr-e373 Org

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Yamaha 103011500062 Psre373 61 Tuşlu Org

Yamaha PSRE373 61 tuşlu org fonksiyonel özellikleri ve ilgi çekici tasarımı ile öne çıkar. Bu ürün hem amatör bireyler hem de profesyoneller tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Siyah renkli olan bu org, farklı dekorasyon tarzlarına kolayca uyum sağlar. Makul boyutları sayesinde fazla yer kaplamaz. Cihazın üzerinde çeşitli ayarların kontrol edilebilmesini mümkün hâle getiren butonlar bulunur. Yamaha PSRE373, dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu, ürünün uzun ömürlü bir kullanım vadetmesini mümkün hâle getirir. Enstrümanın üst kısmında yer alan nota sehpası, çalmak istediğiniz parçaların bölümlerini rahatça görebilmenizi sağlar. Bu aparat, rahatlıkla açılıp kapandığı için kolay kullanım imkânı tanır. 150 farklı arpeji hafızasında barındıran ürün, keyifli bir müzik deneyimi yaşamanızı sağlar.

  • Renk: Siyah
  • Tuş Sayısı: 61
  • Ağırlık: 4,6 kg

Yamaha Psre373 61 Tuşlu Org Özellikleri Nelerdir?

Yamaha Psre373 61 Tuşlu Org Özellikleri Nelerdir?

Yamaha PSRE373 61 tuşlu siyah org özellikle amatör bireylerin nota hâkimiyetinin artmasını sağlayacak olan fonksiyonlar barındırır. Ürün, dokunma hassasiyetine sahip olan bir klavye barındırır. Bu, kas hafızanızın gelişmesini mümkün hâle getirir. Makul boyutları sayesinde adından sıkça söz ettiren enstrüman, arzu edilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Müzik aletinin genişliği 945 mm, yüksekliği 118 mm, derinliği ise 369 mm olarak belirlenmiştir. Şarj edilebilir piller ile uyum olan enstrüman, işlevini yerine getirebilmek için kablo bağlantısına ihtiyaç duymaz. Orgun metronom özelliği de bulunur. Bu, özellikle pratik yaptığınız esnada parçanın ritmini kaçırmanızı önler. Çok sayıda ritim ve ses barındıran bu müzik aleti, canlı performanslar için de tercih edilebilir. Orgun dayanıklı yapısı, dış mekân kullanımını mümkün hâle getirir.

Yamaha Psre373 61 Tuşlu Org Kullanımı Nasıl?

Yamaha Psre373 61 Tuşlu Org Kullanımı Nasıl?

Yamaha PSRE373 61 tuşlu org pratik bir kullanım imkânı sunduğu için kişilerin favorilerinin arasında yer alır. LCD bir ekrana sahip olan enstrüman, yaptığınız ayarları kolayca takip edebilmenizi sağlar. Arka aydınlatma fonksiyonu da barındıran panel, bulunduğunuz ortam aydınlık olduğunda bile ekranda yer alan bilgileri kolayca görebilmenize imkân tanır. Müzik aletinin hafızasında 12 farklı akor çalışması yer alır. Bunlar, özellikle amatör bireylerin kendilerini geliştirmesine yardımcı olur. Cihaz, pek çok farklı fonksiyon barındırsa da bunların tümü, kutu içeriğinde yer alan kitapçık sayesinde kolaylıkla öğrenilebilir. Bahsi geçen müzik aleti, USB aracılığı ile farklı ekipmanlara bağlanabilir. Yamaha PSRE373 61 tuşlu org, yüksek bir ses kalitesine sahiptir. Cihaz, 16 bit stereo ses aktarımı yapabilir. Enstrümanın üzerinde yer alan hoparlörlerin genişliği ise 12 cm olarak belirlenmiştir.

Yamaha Psre373 61 Tuşlu Orgu Kimler Alır?

Yamaha Psre373 61 Tuşlu Orgu Kimler Alır?

Yamaha PSRE373 61 tuşlu org oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Bu ürün, piyano çalmayı öğrenmek isteyen bireylerin rahatlıkla pratik yapmasını sağlar. Hem yetişkinler hem de çocuklar için satın alınabilecek olan ürün, beklentileri fazlası ile karşılar. Enstrümanın içinde yer alan çalışmalar, kişilerin müzik teorisi hakkında daha fazla bilgi edinmesine olanak tanır. Profesyoneller tarafından da tercih edilebilecek olan bu müzik aleti, canlı performanslar sırasında kolaylık sağlar. Ürünün üzerinde yer alan bağlantı noktaları, pedal kullanımını mümkün hâle getirir. Yamaha PSRE373 61 tuşlu org, müzik eğitimi veren bireyler tarafından da tercih edilebilir. Portatif tasarımı sayesinde öne çıkan bu ürün, dersin verileceği yere kolayca taşınabilir. Dilerseniz siz de Yamaha PSRE373 61 tuşlu org yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.