Yapı Kredi Yayınları Benden Sonra Mutluluk / Özdemir Asaf /

190,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,20 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,68 TL221,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Benden Sonra Mutluluk / Özdemir Asaf /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rina Pazarlama Satıcı Ünvanı: SADİFE ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580064698
    Bu ürün Rina Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitapta, Özdemir Asaf'in ölümünden sonra, arkasinda biraktigi defterlerden, dosyalardan seçilmis siirlerini bulacaksiniz. Bunlarin büyük çogunlugu dergilerde bile görünmemis siirlerdir.Özdemir Asaf yogun düsün ve duyarliklari, çarpici sözcükler seçtigini sezdirmeden, küçük dizeler halinde isledigi kisa siirlerle verdi. Daha sonra, kimi bir kitaptan, kimi yasamdan kopardigi izlenimlerden esinlenerek bilgece dörtlükler yazdi. Kendisiyle birlikte çagiyla ve toplumuyla hesaplasmalarda buruk öfkesini içinde saklayan yeni taslama biçimleri getirdi." Sükran Kurdakul"Isimiz zordu. Binlerce siir arasindan bir siir yapmak gerekiyordu. Özdemir Asaf birçok siirinin defterlerde ve dergi yapraklarinda sararmasini istemis.KItaplarina almamis. Kitaplarina almadigi eski siirlerini biz de disarda biraktik. Siir ayiklama isi, seçme isinin büyük bölümünü aldi. Birçok siiri Özdemir Asaf tamamlamisti. Gönlümüz rahat, onlari kitaba aldik. Bazi siirler ise birkaç kez yazilmislardi, bunlari da özenli bir elestirel seçme isleminden sonra kitaba koyduk. Ürün Adı: Benden Sonra Mutluluk Ürün Kodu: 9789750818813 Yazar: Özdemir Asaf Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 280 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver