Yapı Kredi Yayınları Armut Dibine Düşmeyince

262,09 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Armut Dibine Düşmeyince

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akkuş Kitap Satıcı Ünvanı: ALİ AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0310140785
    Bu ürün Akkuş Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapı Kredi Yayınları, Armut Dibine Düşmeyince , Andrew Solomon, 9789750836763. "Armut dibine düşer" yaygın bir özdeyiştir. Peki ama ya düşmezse? Bize ben-zemelerini umarak dünyaya getirdiğimiz çocuklarımız, bazen bizden köklü biçimde farklı olurlar. Kendisi de farklı bir çocuk olarak dünyaya gelen Andrew Solomon, on yıl boyunca üç yüzden fazla aileyle yaptığı görüşmelere dayanarak insanların birey ve ebeveyn olmak konusunda nasıl cesur tercihlerde bulunduklarını sergiliyor. Kuşaktan kuşağa aktarılan dikey kimlikler ve toplumsal bir varlık olarak edindiğimiz yatay kimlikler arasındaki çatışmaları, oldukları gibi kabullendikleri çocuklarıyla birlikte büyüyen anne babaları anlatıyor. Armut Dibine Düşmeyince, tıp biliminin bizi normalleştirme çabalarına karşın çeşitliliğimizi korumak için verdiğimiz evrensel mücadelenin, insan sevgisinin ve şefkatinin dokunaklı ve sürükleyici bir anlatımı. "Andrew Solomon'un ebeveynliğin beraberinde getirebildiği en yoğun güçlüklerden birçoğunu kapsayan araştırması, bizi insan farklılığına ilişkin anlayışımızı gözden geçirmeye zorluyor. Olgularla ve duygularla dolu bu anıtsal kitabın belki de en büyük armağanı, insanı sürekli düşünmeye ve yeniden düşünmeye yöneltmesi." -Philip Gourevitch- "Her on yılda ancak bir kez ortaya çıkan anıtsal bir kitap." -Steven Pinker- "Ötekiliğin zarif bir anatomisi... Solomon sağır, cüce, trans-cinsiyetli ve Down sendromlu topluluklarda karşılaştığı destek ve empati kaynaklarını dokunaklı bir dille yazıyor." -Jane Shilling, Daily Telegraph- "Andrew Solomon bize toplumumuzdaki kimlik gruplarına ilişkin eşsiz bir eğitsel deneyim, kavrayış, empati ve akıl dolu bir deneyim sunuyor. Armut Dibine Düşmeyince kitabını okumak zihin açıcı bir deneyim." -Eric Kandel, Nobel Fizyoloji/Tıp Ödülü sahibi- (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Andrew Solomon
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver