Yapı Kredi Yayınları Beyoğlunun En Güzel Abi?si?

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Beyoğlunun En Güzel Abi?si?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhtiyaç Odası Satıcı Ünvanı: CEM ALİ KOCAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5671122443
    Bu ürün İhtiyaç Odası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEYOĞLUNUN EN GÜZEL ABİSİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Ümit
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit

Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit 529769 yerli roman türleri arasında en çok sevilen kitaplarından bir tanesidir. Beyoğlu’nun en güzel şekilde betimlendiği bu kitap, özellikle İstanbul aşığı olanların da son derece ilgisini çekmektedir. Ahmet Ümit’in yine bir cinayet temalı olan bu kitabı, okuyucuları adeta kitaba da kilitlemektedir. Sonunun merak edildiği ve her cümlesinde daha fazla merak uyandıran Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit kitabı pek çok insan tarafından tercih edilmektedir. Cinayet ve bunla alakalı olarak temaları seven insanların kesinlikle okumaları gereken bir konudur. Son zamanlarda popülerliğini daha da fazla artıran bu kitap, birçok farklı kesime de ilgi çekici konusu ile hitap edebilmektedir.

  • Sürükleyici Olay Örgüsü
  • Okuyucuyu Merak Ettiren İçerik
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit Roman ile Yazarın Dünyasına Giriş

Roman severlerin ilgi duydukları türlerden bir tanesi de cinayet ve bu cinayetlerin araştırılması alanındaki türler olmaktadır. Hal böyle olunca da bu kitap da bu türü sevenler için oldukça ilgi çekici bir hale gelmektedir. Bu noktada, doğru roman tercihi yapanlar boş vakitlerini değerlendirecek önemli bir roman bulmuş olurlar. Ahmet Ümit Beyoğlu'nun En Güzel Abisi konusu ile ilgileri üzerine çeken bir kitap olmaktadır. Olay örgüsünün ve karakterlerin en iyi şekilde dizayn edilmiş olduğu bu kitap, edebiyat ustalarından da tam not almaktadır. Pek çok insan tarafından beğenilerek okunan bu kitaba sahip olmak isteyenlerin sayısı da bir hayli fazladır. Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit ile kendi bakış açılarını geliştirmek isteyen insanların sayısı da azımsanmayacak seviyededir.

Kişisel Gelişimde Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit Kitabın Önemi

Kişilerin dünyaya genel bakış açılarını ve düşüncelerini değiştirebilecek bu kitap, oldukça sevilen bir kitap haline gelmektedir. Kitabın kişisel gelişim yönünde de önemli faydalarının bulunması pek çok insanın ilgisini çekmeye yetmektedir. Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit içeriği genel olarak merak uyandırıcı konuları barındırıyor olsa bile, kesinlikle dünya görüşü ile ilgili olarak birçok mesaj da içerisinde yer almaktadır. Hal böyle olunca da dünyanın genel yapısını daha yakından görmek ve gerçeklerle daha iyi bir şekilde yüzleşmek isteyenler de bu kitabı tercih etmektedirler. Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit kampanyaları sayesinde kitabı çok daha uygun fiyatlara satın almak mümkün olmaktadır. Bütçeyi aşmadan kitap sahibi olmak önemli bir avantaj olmaktadır.

Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit 529769 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Roman türleri arasından en çok sevilenlerden olan cinayet ve gizem türlerinde ön plana çıkan bu kitap ile ilgili olarak sıklıkla araştırmalar da yapılmaktadır. Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit yorumları incelemesi yaparak da kitap hakkında bilgiler almak mümkündür. Bu sayede romanı okuyan insanların ne düşündüklerine ve nasıl yorumlar yaptıklarına kolay bir şekilde ulaşılmaktadır. Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit fiyatı da bu süreçte en çok merak edilen konulardan bir tanesi olmaktadır. Çok daha etkili sonuçlar alabilmek ve romandan fayda görmek isteyenler bu noktada birçok detaya da önem vermektedirler. Okuyucuların ilgisini çeken bu kitabı Trendyol’da Yapı Kredi Yayınları Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet Ümit indirimleri sayesinde uygun fiyata satın alabilirsiniz.