3
Aktivite Eğitici Kitap kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (58)
14 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
209 TL'ye 90 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200,72 TL
14 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225 TL210 TL
14 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
2 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
171,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar

Yapı Kredi yayınları büyük sorular kitabım hayvanlar 2-9789750848537 ürünü hayvanlar kitabıyla devam etmektedir. Yepyeni olarak üretilen kitap hayvanlar âlemini 8 konuya ayırarak resimli sorular ve resimli yanıtlarla okuma serüveninde ilk adımını adan küçüklerin bilgilenmesini ve eğlenmesini sağlayarak renkli bir görsel şölen sunmaktadır. Sorulara ve yanıtlara eşlik eden 150 ‘ye yakın sevimli resimler küçüklerin hayvanlara merak ettiklerini öğrenmesini sağlayarak, evde, bahçede, denizde, Çiftlikte, Ormanda ve buzullarda birçok hayvanı tanıma imkânı sunmaktadır. Özellikle minik okurlar için hazırlanan Yapı kredi yayınları büyük sorular kitabım ürünü kalın sayfalıdır ve yuvarlak köşelere sahiptir. Özellikle Ebeveynler tarafından tercih edilen bu ürünler çocuklar tarafından severek okunmaktadır. Sahip olduğu içeriği sayesinde çocuklarda merak uyandırmaktadır. Ürün modellerin inceleyerek, bütçenize uygun olan ürünleri tercih edebilirsiniz.

  • Renkli Görseller
  • Hayvanlar Alemi
  • Eğitici Öğretici

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar Modelleri

Okurken eğlendiren ve öğreten YKY büyük sorular kitabım resimli sorular ve resimli yanıtlara sahiptir. Bu sayede çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlamaktadır. Büyük sorular kitabı 8 konuya ayrılmış resimli sorular ve resimli yanıtlarla okuma sürecinde ilk adımını atan minik okuyuculara eğlenecekleri ve öğrenecekleri rengârenk bir görsel şölen sunmaktadır. Özellikle sorulara ve yanıtlara eşlik eden 150’ye yakın sevimli resimler minik okuyucuların çevresindeki nesneleri tanımasına ve isim vermesine yardım etmektedir. Siz de bu kitabı tercih ederek çocuğunuzun ilk adımı atmasını sağlayabilirsiniz. Yapı kredi yayınları büyük sorular kitabım hayvanlar içeriği ebeveynlerin ve çocukların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Çocuklar için son derece bilgilendirici ve eğlendirici bir ürün olan kitap çocuklara okuma konusunda kolaylık sağlamaktadır. Ürünün içeriğini inceleyerek çocuklar için ne kadar öğretici olduğunu fark edebilirsiniz.

Çocuk Serisi Kitaplarından Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar

Çocuk kitabı serilerinden biri olan Büyük sorular kitabım YKY ile seri devam etmektedir. Yepyeni olarak üretilen kitap hayvanlar âleminden 8 konuya ayrılarak resimli sorular ve resimli yanıtlar içermektedir. Okuma sürecine yeni başlayan küçük çocuklar için bilgilendirici ve eğlendiri olan kitap çocuklara görsel bir şölen sunmaktadır. Soru ve cevaplara eşlik eden 150’ye yakın sevimli resim miniklerin hayvanlara olan ilgi ve merak ettikleri konularda bilgi sahibi olmasın sağlayacaktır. Evde, bahçede, çiftlikte, denizde ve buzullarda yaşayan olağanüstü hayvanlar minikler için özel olarak hazırlanmıştır. Kitap sayfaları oldukça kalındır ve köşeleri yuvarlak olarak üretilmiştir. Yapı kredi yayınları büyük sorular kitabım hayvanlar indirimleri, ebeveynler tarafından yakından takip edilmektedir. Siz de bu kitapları uygun fiyatlarda satın almak için indirim dönemlerini takip ederek çocuklarınız için satın alabilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar 2-9789750848537 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

İçerik açısından oldukça farklı olan Yapı kredi yayınları büyük sorular kitabım hayvanlar çocuklar için uygun bir üründür. Çocukları eğlendirirken hayvanları öğreten kitap çocukların ilgisini çekmeyi başarmıştır. 8 konuya ayrılan sorular ve yanıtlar sayesinde çocuklar hayvanları kolayca öğrenmektedir. Bu kitabı tercih ederek çocuğunuzun hayvanları öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Yapı kredi büyük sorular kitabım sayesinde çocuğunuz birçok hayvanı kısa sürede öğrenecektir. Kalın ve çok sayfalı olan kitap ebeveynler tarafından da çocuklara okunmaktadır. Anlatış tarzı ve içeriği açısından zengin olan çocuk kitabı çocuklar tarafından severek okunmaktadır. Ayrıca birçok seriye sahip olan ürün modelleri arasından dilediğiniz seriyi tercih edebilirsiniz. Yapı kredi yayınları büyük sorular kitabım hayvanlar yorumları ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Ürün yorumlarını inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünün fiyatı markanın belirlediği fiyatlara göre değişiklik göstermektedir. Ürünü satın almaya karar verdiyseniz, Trendyol’dan satın al seçeneği ile kolayca satın alabilirsiniz.