Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım (KUTULU)

325,58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
427,64 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
427,44 TL422,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım (KUTULU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Don Quıjote

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım

Don Kişot ya da orijinal adı ile Don Quijote, birçok kişinin bildiği gibi dünya edebiyatındaki ilk modern romandır. İspanyol asılı Miguel de Cervantes tarafından yazılan bir romandır. İlk modern Avrupa romanı olarak kabul edilmesiyle öne çıkar. Don Kişot, kurgu eserler arasında oldukça popüler bir romandır. Eser, iki bölümden oluşur. Yazar Cervantes tarafından birinci bölümü 1605’te, ikinci bölümü ise 1615’te yayımlanır. İspanyol edebiyatının başyapıtlarından biridir. Don Kişot, Batı edebiyatının klasik eserleri arasındadır. Yayımlandığı günden beri pek çok dile çevrilir ve defalarca basılır. Don Kişot Yapı Kredi Yayınlarının 2016 yılında yayımlanan son baskısı, Jale Parla’nın yeni saptamalarıyla ilk kez tam anlamıyla Türkçeye kazandırılır. Don Quijote YKY, satın alarak keyifle okumaya başlayabilirsiniz.

  • İlk modern roman
  • Batı klasiği
  • Postmodern anlatı

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote Cilt 2 Takım Hikayesi

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote Cilt 2 Takım Hikayesi

Şövalye ve kahramanlık romanları, her dönem insanların ilgisini çeker. İspanyol yazar Miguel de Cervantes, bu durumu yüzyıllar öncesinden görür ve postmodern olarak adlandırılan anlatının öncülüğünü Don Kişot adlı eseri ile yapar. Eser, modern Avrupa’nın ve özellikle yazarın memleketi olan İspanya’nın başyapıtı olarak kabul edilir. Eserde Manchalı bir asilzade olan Don Kişot’un şövalye romanlarının etkisi ile haksızlıklara karşı savaşmak için başlattığı mücadele anlatılır. Bu hikayede Don Kişot; yel değirmenleri, koyunlar ve şarap fıçıları ile mücadele eder. Eserin ana fikri ise sınıf ve değer arasındaki ayrımdır. Eser yalnızca batı edebiyatında değil, dünya edebiyatında da büyük ses getirir. Don Kişot birden fazla dile çevrilmesinin yanı sıra birçok kez de Türkçeye çevrilir. Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 cilt takım olarak basılarak okuyucusunun beğenisine sunulur.

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım Özellikleri

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım Özellikleri

17. yüzyılın ilk çeyreğinde yazılan ve başyapıt kabul edilen Don Kişot eseri, yazıldığı dönem şartlarına rağmen dönemin sorunlarına korkusuzca atıfta bulunur. Cervantes, eseri yazdığı dönem Avrupa’sının yozlaşmış ve kabul edilemez sınıf ayrımını eleştirir. İspanyol edebiyatının dünya edebiyatına en büyük katkılarından biri olan eser, Yapı Kredi Yayınları kitap serisinin önemli çeviri yapıtlarından biridir. Birçok kez Türkçeye çevrilen yapıt; son düzenlemeler ve eklenen önsözler ile okurların beğenisine sunulur. 2016 yılında Roza Hakmen’in çevirisi ile iki cilt olarak karşınıza çıkar. 1078 sayfa olan eser; hamur kağıda basılı, ciltsiz ve karton kapaktır. Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 cilt takım yorumları bölümüne bakıldığında ürünü temin edenlerin büyük çoğunluğunun, kitabın içeriğinden memnun olduğunu belirttiği görülür. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün özellikleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım Fiyatı

Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 Cilt Takım Fiyatı

Etkileyici bir stile sahip olan bu ürün, sıklıkla okurların gündemine gelir. Özellikle klasik edebiyat romanlarına, yerli ve yabancı okur kitlesinin her dönem ilgisi büyüktür. Cervantes’in ünlü eseri Don Kişot, bu eserlerden biridir. Her zaman okuyucu bulan eserin baskıları, belirli zaman aralıkları ile devam eder. 2016 yılında basılan Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 cilt takım kullananlar, ürünün basımının oldukça kaliteli olduğunu belirtir. Yapı Kredi Yayınları altında çıkarılan eser, yüksek kalitesi ve kullanım kolaylığı açısından sıklıkla tercih edilir. Normal boy olması ile kolaylıkla taşınabilir. Orijinal dili İspanyolca olan bu eser, Roza Hakmen tarafından Türkçeye eksiksiz bir biçimde çevrilir. Trendyol’dan Yapı Kredi Yayınları Don Quijote 2 cilt takım fiyatı üzerine inceleme yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü uygun fiyatı ile kolaylıkla satın alabilir ve okuyabilirsiniz.