Yapı Kredi Yayınları Gizli Yüz / Orhan Pamuk / / 9789750832048

121,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Gizli Yüz / Orhan Pamuk / / 9789750832048

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orhan pamuk’un yazdığı, ömer kavur’un yönettiği gizli yüz, türk sinemasının sıra dışı, unutulmaz filmleri arasındadır. Pamuk ’un kara kitap’tan alıp geliştirdiği bir hikâyeye dayanan bu film, gösterime girdiği 1991 yılında antalya film festivali’nde en iyi film ve en iyi senaryo, montréal yeni sinema festivali’nde ise en iyi film ödülleri’ni kazandı. Gizli yüz’ün metnini, filmden seçilmiş fotoğraflarla birlikte, orhan pamuk’un senaryonun oluşumunu anlatan önsözüyle birlikte yayımlıyoruz. Kimlik, hatırlamak ve aşk konularındaki bu hikâyeyi kurarken, tıpkı bir romanı yazarken olduğu gibi, önceden hesapta olmayan bir yığın yan öğe, konucuk, tema, kişi, eşya, yer, ıvır zıvır kalemimin ucuna kendiliğinden geldiler: Unutulmuş kasabalar, çayhaneler, masalar, saat kuleleri, hayatta karşılaştığım tuhaf insanlar, kasaplar, ortalıkçı kadınlar, şeyh galip’ten mısralar, ağaçlar... Yazmak, o çok söylenen basmakalıp deyişle, bir yolculuğa çıkmaksa eğer, yazmak mutluluğu da yolculuk boyunca karşınıza çıkıveren bu yol arkadaşlarını kendi dünyanıza kazandırabilmenin sevinci olmalı. Ürün adı: Gizli yüz Ürün kodu: 9789750832048 Yazar: Orhan pamuk Basım yılı: 2021 Kapak türü: Karton kapak Sayfa sayısı: 128 Kağıt cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Orhan Pamuk
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver