Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar

124,89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
117,80 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,07 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir roman düşünün ki asıl anlattığı, tek bir satırında dahi geçmeyen duygular, umutlar, hayal kırıklıkları, özlemler olsun. Kazuo Ishiguro’nun benzersiz tarzını en iyi ortaya koyduğu eserlerinden biri olan Günden Kalanlar böyle bir roman...İngiliz malikanelerinin ihtişamını yitirdiği dönemin son büyük başuşaklarından biridir Stevens. Amerikalı yeni işvereninin arzuladığı düzeni kurmak için birlikte çalıştığı eski kahyayı ziyaret etmeye karar verir ve İngiliz taşrasında bir yolculuğa çıkar. Yol boyunca karşılaştığı manzaraların ve insanların yarattığı izlenimler anılarıyla ve mesleğinin gereklerine dair düşünceleriyle birleşerek, özenle bastırdığı duygularını ortaya sererken, hayatını idealleri uğruna harcayan Stevens basmakalıp fikirleri ve saplantılarıyla okurun kalbini fetheden eşsiz bir kahramana dönüşür.Dokunaklı bir dramın özündeki komiği okura yaşatmayı başaran Günden Kalanlar, edebiyat tarihinin köşetaşlarından biri.“Katman katman açılan, büyüleyici bir roman.”The New York Times“Okuru fark ettirmeden sarsan, parlak bir roman.”Newsweek“Bir yazarın varabileceği en yüksek mertebe... Hayranlık uyandıracak derecede cesur ve bütünlüklü bir anlatı.”The New York Review of Books

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Anonim
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar Kazuo Ishiguro

Birbirinden farklı konulara sahip olan kitaplar, okuyucuların kaliteli ve verimli bir şekilde zaman geçirmesine destek olur. Günlük aktiviteler arasında yer alan kitap okumayı düzenli olarak yaparak çeşitli avantajlar elde edebilirsiniz. Kazuo Ishiguro tarafından özenle yazılan eser de bunlardan biridir. Pek çok kitaplıkta yerini alarak hedef kitlesine ilgi çekici bir olay örgüsü sunar. Siz de merak uyandıran anlatım tarzına sahip olan bu kitabı temin edebilirsiniz. Kazuo Ishiguro Yky tarafından sunulan eserin yazarıdır. Özenle seçtiği kelimeleri etkili bir kurgu ile birleştiren yazar profesyonelliğini gösterir. Sade bir anlatım tarzını benimsemekle birlikte çok sayıda kişiye hitap edebilmeyi kolaylaştırır. Ağır kelimelerin aksine bilinen ve sıklıkla kullanılan kelimeler seçer. Kitaplığınıza bu eseri taşıyarak farklı bir olay örgüsüne şahitlik edebilirsiniz.

  • Normal boyut
  • Türkçe basım dili
  • Sade bir anlatım

Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar Konusu

Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar Konusu

Türkçe basım diline sahip olan eser, kolay anlaşılabilir cümleleri ve akıcı anlatım tarzı ile öne çıkar. O nedenle okurlar tarafından beğenilir. Gençler ve yetişkinler tarafından ilgi çekici bulunan bu yapıt, kaliteli materyalden üretilir. Gerek sayfa gerek baskı kalitesi bir kitap alırken dikkat edilen ayrıntılar arasında bulunur. Bu gibi pek çok ayrıntıya dikkat edilerek ortaya konulan eser, olayları farklı açılardan yorumlama noktasında destek verir. Dikkat çekici bir kurguya sahip olan yapıt, ana olay etrafında gelişen küçük çaplı olayların meydana gelmesi ile oluşur. Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar, ana fikir kapsamında çeşitli olayları ele alırken okurun keyifli bir şekilde zaman geçirmesine de yardımcı olur. Günden Kalanlar Kazuo Ishiguro adlı yazarın uzun soluklu çalışmasının bir sonucudur. Zaman içerisinde çeşitli şekillerde evrilerek ortaya konulan eseri siz de okuyabilirsiniz.

Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar Özellikleri

Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar Özellikleri

Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar Kazuo Ishiguro isimli yazarın günlük okumalar için uygun olacak şekilde ortaya koyduğu eserlerden biridir. Ciltsiz şekilde sunulan eser, kısa süre içerisinde okunup bitirilebilecek niteliktedir. Kendine bağlayan kurgusunun yanı sıra olayların anlatım tarzı da okurlar tarafından beğenilir. Hem yazı boyutu hem de kitabın iç ve dış tasarımı, okumayı etkileyen önemli faktörler arasında bulunur. Bu gibi öne çıkan unsurlara bağlı olarak hazırlanan ve sunulan eseri siz de tercih ederek farklı hikayelere eşlik edebilirsiniz. Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar Kazuo Ishiguro kullananlar tarafından beğenilen ve tavsiye edilen yapıtlardan biridir. Duygu yüklü olayları anlatım tarzı, okuyucuların yüksek oranda etkilenmesinin nedenleri arasında yer alır. Fantastik ve bilim kurgu alanına ilgili olan kişilerin kitaplığında bulundurduğu eseri temin ederek dingin okuma saatlerine sahip olabilirsiniz.

Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar Fiyatı ve Yorumları

Kazuo Ishiguro Günden Kalanlar Fiyatı ve Yorumları

Duyguları ön plana alarak okuyucularına seslenen eser, yazarın özgün kaleminden ortaya çıkan bir yapıttır. İngiltere’de yaşanan çeşitli olayları konu alır. Stevens isimli karakterin yolculuk etmesi ile başlayarak bu yolculuk boyunca şahit olduğu pek çok yaşanmışlığı yorumlaması ile devam eder. Farklı duyguları konu alarak okura gerçekçi bir kurgu sunar. Özlem, hayal kırıklığı ya da beklenti gibi pek çok insancıl duyguların ön planda olduğu kitap ile okuma saatlerinize farklılık katabilirsiniz. Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar Kazuo Ishiguro yorumları da yapıtın bu gibi özelliklerinden ortaya çıkan beğenileri sunar. Yapı Kredi Yayınları Günden Kalanlar Kazuo Ishiguro fiyatı gibi satın alma sürecine etki eden çeşitli faktörleri bu gibi bölümleri inceleyerek öğrenebilirsiniz. Sonrasında edindiğiniz bilgiler ışığında ve ilgi alanınız doğrultusunda Trendyol üzerinden kitap siparişinde bulunabilirsiniz.