Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi

299,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (57)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
194,65 TL
12 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,50 TL
12 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COŞKUN AVM Satıcı Ünvanı: HARUN COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130010770
    Bu ürün COŞKUN AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk’un kitabı Masumuyet Müzesi, 2008 yılında yayımlanmıştır. Orhan Pamuk, kitabı kızı Rüya’ya ithaf etmiştir. Yazar bu kitabı on yıllık çalışma sonucunda oluşturduğu bilinmektedir. Kitap New York Times tarafından “2009 Yılının En İyi Kitapları” listesinde yer almaktadır. Orhan Pamuk, Masumiyet Müzesi’ni yayımladıktan sonra 2012 yılında bu romandan esinlenerek romanla aynı adı taşıyan müzeyi hayata geçirmiştir. Müze, İstanbul’da kurulan ilk şehir müzesidir. Müzede İstanbul’da yaşanan, 1970’li yıllardan 2000’li yıllara kadar uzanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı objelerin yanı sıra 1950’li yıllarından itibaren gündelik hayatımızda kullanılan pek çok sayıda obje yer almaktadır. Masumuyet Müzesi 2014 senesinde Avrupa Müze Forumu tarafından “Avrupa Yılın Müze Ödülü”ne layık görülmüştür. Kitap, aynı zamanda “Hatıraların Masumuyeti” ismiyle beyazperdeye uyarlanarak Venedik Film Festivali’nde izleyicilerle buluşmuştur. 1975 yılında başlayan hikayede varlıklı bir ailenin oğlu olan Kemal’in uzak akrabası Fisun ile yaşadığı aşk anlatılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Orhan Pamuk
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk

Orhan Pamuk, Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görülen Türk yazardır. Yazarın romancılığı postmodern edebiyatın bir parçasıdır. Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Pamuk’un beğenilen eserlerinden biridir. Bu roman ile keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilirsiniz. 29 Ağustos 2008’de yayınlanan eserin geniş bir okuyucu kitlesi bulunur. Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi kullananlar sınıf ayrımının günlük hayatı nasıl etkilediğini kurgu karakterler aracılığıyla öğrenir. On yıllık bir çalışmanın sonucu olan bu eseri okuyarak yazarın romancılığını yakından tanıyabilirsiniz. 1975 yılında geçen hikayede tekstil zengini Basmacı ailesinin oğlu ile fakir Keskin ailesinin kızı arasındaki aşk anlatılır. 465 sayfadan oluşan kitap akıcı ve sürükleyici dili ile okuyucudan tam not alır. Kitap Türkiye’nin yanı sıra Almanya’da da yüz binden fazla basıma sahiptir.

  • Merak uyandıran konu
  • Etkileyici kapak tasarımı
  • Akıcı ve sürükleyici anlatım

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Konusu

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Konusu

Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi, uzun çalışmaların sonucu olan bir eserdir. Merak uyandıran bu romanı okuyarak karakterlerin hayatlarına dahil olabilirsiniz. Kitabın başında, tekstil zengini Basmacı ailesinin 30 yaşındaki oğulları Kemal’in Sibel isimli bir kadınla ilişkisi anlatılır. İki tarafında ciddi olduğu bu ilişki, Kemal’in sevgilisine hediye almak için gittiği çanta dükkanında farklı bir yola evrilir. Basmacı ailesinin uzak akrabası olan Keskin ailesi, Basmacı ailesinin aksine oldukça fakir bir ailedir. Ailenin kızı olan Füsun bir çanta dükkanında çalışır ve Kemal ile yolları da burada kesişir. 18 yaşındaki Füsun’dan etkilenen Kemal, kadın ile birlikte olmaya başlar. Füsun, çantacı dükkanında çalışırken aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanır. Kemal ise Füsun’a matematik çalıştırarak ona yardım etmeye çalışır. Sürükleyici olay örgüsüyle dikkat çeken bu kitabı okuyarak olaylara hakim olabilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Yorumları

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Yorumları

Kitap satın almadan önce içerik hakkında fikir sahibi olmak için okuyucu yorumları incelenir. Çoğunluğun beğendiği yüksek puanlı kitaplar okuyucuya güven verir. Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi yorumları ve okuyucu deneyimlerini inceleyerek kitabın içeriği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yazar eserini sınıfsal bir durum üzerine oturtulmuş bir aşk hikayesi, olarak tanımlar. Kitapta karakterler arasındaki sınıfsal farklılıklar göze batmadan işlenir. Füsun’u kaybetme korkusu yaşayan Kemal, kadına ait eşyaları gizlice alarak biriktirir. Birinci tekil kişi ağzından ilerleyen eserde, son sayfalarda sözü Orhan Pamuk alır. Kemal kitap boyunca Füsun'un sarı ayakkabıları, küpesinin teki gibi nesneleri gizlice toplar. Yazarın bu nesnelere benzer eşyaları sergilediği bir müzesi de bulunur. Çukurcuma’da yer alan Masumiyet Müzesi kitap ile aynı ismi taşır. Gerçekçi tarzı ile okuyucuyu içine çeken bu kitap ile Masumiyet Müzesi hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Fiyatı

Bütçe Dostu Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi Fiyatı

Masumiyet Müzesi YKY, Orhan Pamuk’un kızı Rüya’ya ithaf ettiği aşk romanıdır. Kitapta dostluk, yalnızlık, mutluluk, cinsellik ve aile gibi günlük yaşam konuları işlenir. Kitabı okuyarak siz de karakterlerin serüvenine ortak olabilirsiniz. 1975’te bir bahar günü başlayan aşk hikayesi, kahramanların zenginliği ve mizah duygusu ile ön plana çıkar. Eserin sürükleyici olay örgüsünün yanı sıra uygun fiyatlı oluşu okuyucuların beğenisini alır. Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi fiyatı müşteri talepleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kampanyaları takip ederek romana bütçenize uygun fiyatıyla sahip olabilirsiniz. Kitap ile aynı adı taşıyan Masumiyet Müzesi, İstanbul’da kurulan ilk şehir müzesidir. Bu durum, okuyucuların gözünde kitabın gerçekçiliğini artıran bir detaydır. Siz de sürükleyici olay örgüsü ve yalın dili ile dikkat çeken bu eseri Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.