Yargı Yayınevi ?? Kpss Ales Dgs Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yargı Yayınevi ?? Kpss Ales Dgs Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yargı Yayınları KPSS ALES DGS Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi KPSS LİSANS 2013-2020 ÖN LİSANS 2014-2018 ALES - 2006-2020 DGS - 2013-2020 ISBN: 9786254422164 YAZAR: Yargı Yayınevi Komisyon SAYFA SAYISI: 136 EBAT: 19x27

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yargı Yayınevi 9786254422164 Kpss Ales Dgs Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi

Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi, sınavlara hazırlananlar için yardımcı bir soru bankası kitabıdır. Adından da anlaşıldığı üzere, KPSS, ALES ve DGS sınavlarında belirli yıllarda, önceden çıkmış sözel mantık sorularının tümünü içerir. İleriki senelerde çıkabilecek bu tip sorulara gerçekçi ve benzersiz örneklerden derlenmiştir. Sözel mantık soruları, kişinin akıl yürütme ve problem çözme yeteneğini sınar. Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi, öğrencilerin sınavlara doğru sorularla hazırlanmasını ve bu konuda pratik kazanmasını hedefler. Kitap içeriğinde bu alanda oldukça yeterli sayıda örnek soru bulunmaktadır. Cevap anahtarı ayrıca kitabın sonunda verilmiştir.

  • Tamamı sınavlarda çıkmış sorulardan oluşur.
  • Toplam 136 sayfadır.
  • 19 cm x 27 cm ebatlarında, büyük test kitabı boyutundadır.

Yargı Yayınevi Kpss Ales Dgs Klas Serisinin İçeriği Nedir?

Yargı Yayınevi Kpss Ales Dgs Klas Serisinin İçeriği Nedir?

Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi, fiyatının uygunluğuna karşı farklı sınavlardaki soruların hepsini tek bir kitapta toplayan geniş bir içeriğe sahiptir. KPSS Lisans 2013-2020, Ön Lisans 2014-2018, ALES 2006-2020, DGS 2013-2020 yıllarında sınavlarda çıkmış sözel mantık sorularının tümünü kapsar. Mantık sorularının genel amacı, bireylerin doğru okuma, anlama ve verilen bilgilerden yararlanarak problem çözme yeteneğini sınamaktır. Bu yetenek de ancak bol bol soru çözerek ve pratik yapılarak kazanılabilir. Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisinde sözel mantık alanında gerekli pratiği edinebilmeniz için oldukça yeterli sayıda soru bulunmaktadır. Toplam 136 sayfadan oluşan kitabın her sayfasında, çözümleri çalışabileceğiniz boşluk alanlar bırakılmıştır. Cevap anahtarı kitabın sonunda mevcuttur.

Yargı Yayınevi Ales Benzersiz Sözel Mantık Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi, KPSS, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na, DGS, Dikey Geçiş Sınavı’na, ALES, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınavı’na girmek isteyenlere yönelik mükemmel bir hazırlanma kitabıdır. Özellikle ezbere dayalı öğrenmeye alışık olanlar sözel mantık sorularında zorlanır. Mantık soruları, yaratıcı düşünme ve sözel bilgileri yorumlayarak problem çözme yeteneği gerektirir. Bu alanda pratik yaparak soru çözme yeteneğini ilerletmek isteyenler için çok değerli bir kılavuzdur. Sözel mantık soruları uzun bilgilerden oluşur ve çok dikkatli okuma, anlama gerektirir. Sınavda fazla vakit kaybettiren sorulardır. Bu soruları daha hızlı çözebilmeyi hedefleyenler için Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi, önemli bir yardımcıdır.

Yargı Yayınevi Kpss Dgs Klas Serisi Çıkmış Sorular Kaliteli midir?

Yargı Yayınevi Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi, konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanmış, kaliteli bir soru bankası kitabıdır. Sözel Mantık sorularında doğru sonuca varmak için ezbere dayalı bir formül bulunmaz. Bu tip sorulara çözüm yöntemleri geliştirebilmenin en etkili yolu olabildiği kadar çok soru çözmektir. Öğrenciler, bu konuda gerekli hızlı ve pratik çözme becerisine ancak doğru hazırlanmış soruları çözerek varabilir. Bu kitap, kaliteli soru içeriğiyle öğrenciler için değerli ve güvenilir bir kaynaktır. İleriki yıllarda çıkabilecek sorulara benzer ve gerçekçi örnekler içerir. Her bir doğru sorunun sağladığı puan avantajı düşünülürse bu alanda kendinizi geliştirmek, sınav başarı oranına büyük ölçüde katkı sağlar. Yargı Yayınevi KPSS ALES Benzersiz Sözel Mantık Çıkmış Sorular Klas Serisi yorumlarında, sınava bu kitap ile hazırlananlar, içeriğinin gayet yeterli ve profesyonelce düzenlenmiş olduğunu belirtmişlerdir.