6
Sucuk kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Yaşam Foods Yaşam Vegan Sucuk 200gr

145 TL
(725 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,49 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yaşam Foods Yaşam Vegan Sucuk 200gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yaşam Vegan Satıcı Ünvanı: HAKAN YAŞAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5290418891
    Bu ürün Yaşam Vegan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Yaşam Foods Bitkisel Et Alternatifleri günlük beslenmenizde pratik ve yüksek besin değerine sahip bir seçenek olacak. Bitkisel Et, Vegan Sucuk, Vegan Döner çeşitleri Vegan Sofralarınıza renk katacak. İÇİNDEKİLER: Soya Proteini, Buğday Gluteni, Sucuk Baharatı, Çiçek Yağı, Salça, Tuz. ALERJENLER: Alerjenler koyu renk ve altı çizili olarak belirtilmiştir. UYARI : ? Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır. ? İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz. ? Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz. ? Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. ? Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.
Geri Bildirim Ver

Yaşam Foods 001 200gr Vegan Etsiz Sucuk

Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk, üretiminde herhangi bir hayvansal ürün kullanılmayan vegan, vejeteryan ve pesketaryenlerin rahatlıkla tüketebileceği lezzetli bir üründür. Lezzeti ve kokusuyla etli sucuklara benzer bir tada sahip olan bu ürün, içerisinde hayvansal gıda kullanılmadan da muadil tatlara ulaşılmasının mümkün olduğunu gösterir. Genellikle hayvansal ürünleri tüketmeyen kişiler tarafından muadil tat olarak tercih edilen sahip Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk aslında herkesin tüketebileceği oldukça lezzetli bir üründür. Besleyiciliği ve içeriğiyle bu sucuk sadece lezzetli değil aynı zamanda son derece de sağlıklıdır. Siz de günün istenilen öğününde çeşitli tariflerde kullanılarak tüketilebilecek Yaşam Foods vegan sucuğu tercih edebilirsiniz. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla bu sucuğu düşük ücretlendirmeyle temin edebilirsiniz.

  • 200 gramdır.
  • Vegan tüketimine uygundur.
  • İçerisinde hayvansal gıda bulunmaz.

Yaşam Foods Etsiz Sucuğun İçeriği Nasıldır?

Yaşam Foods Etsiz Sucuğun İçeriği Nasıldır?

Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk soya proteini, sucuk baharatı, buğday gluteni, çiçek yağı, salça ve tuz içerir. Veganların tüketebilmesi için uygun olan bu ürünün içerisinde herhangi bir hayvansal besin bulunmaz. İçeriğinde hayvansal gıda bulunmamasına rağmen Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk içeriğinin kalitesi nedeniyle besin değeri yüksek bir üründür. Hayvansal gıda bulunan yiyecekler gibi bu sucuğun içerisinde protein, karbonhidrat ve yağ bulunur. Yaşam Foods 200 g vegan sucuk 7,7 g yağ, 11,86 g karbonhidrat ve 35,39 g protein içerir. 100 gram Yaşam Foods vegan etsiz sucuğun kalorisi ise 258,4 kcal’dır. Siz de hayvansal gıda tüketmek istemiyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Yaşam Foods 200 g Vegan Sucuk Lezzetli midir?

Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk oldukça lezzetli bir üründür. Sucuk tadının birebir yakalandığı bu vegan sucuk içerisinde herhangi bir hayvansal gıda bulunmaz. Lezzetiyle dikkat çeken bu ürün hayvansal gıda tüketmeyen kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği enfes bir sucuktur. Baharat yoğunluğu, tadı ve besleyiciliği ile Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk neredeyse dana sucukla benzer bir tada sahiptir. Genellikle veganlar ve vejeteryanlar tarafından tüketilmesine rağmen bu ürün herkes tarafından tercih edilebilir. Kullanıcılarının keyifle tükettiği Yaşam Foods vegan etsiz sucuk, alışılan hayvansal sucuğun tadını bitkisel alternatifiyle üretilen ve üretiminde hiçbir hayvana zarar verilmeyen eşsiz bir üründür. Tadı, kokusu ve içeriğiyle öne çıkan Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk, fiyatı nedeniyle de sıklıkla tercih edilir.

Yaşam Foods Vegan Sucuk Nasıl Tüketilir?

Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk kullanıcılarının isteğine bağlı olarak hem çiğ hem de pişirilmiş şekilde rahatlıkla tüketilebilir. Besin değeri yüksek ve sindirimi kolay bu sucuğun hayvansal sucukla tıpatıp tariflerde kullanılması mümkündür. Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk genellikle kahvaltıda tüketilen omlet veya tost içerisinde ya da sade kızartılarak yemeye hazır hâle getirilir. Aynı zamanda pizza üzerine, poğaça veya börek içerisine de konulabilir. Ürün rahatlıkla çiğ olarak tüketilebilir ve bu sucuk sindirimi kolay olduğu için mideyi rahatsız etmez. Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk tüketicilerinin damak tadına göre çeşitli pişirme teknikleriyle istenildiği şekilde yenebilir. Sizde enfes yemek tarifleri veya kahvaltı için Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk tercih edebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Yaşam Foods 200 g vegan etsiz sucuk yorum kısmına göz atabilirsiniz.