Yaşar Plak Plak - Bergen - Acıların Kadını

385 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yaşar Plak Plak - Bergen - Acıların Kadını

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLAKSEN Satıcı Ünvanı: BURHAN BAĞLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1322901488800001 Vergi Kimlik Numarası: 1310854879
    Bu ürün PLAKSEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parça Listesi LP 1 1.Eller Aldı 2.Sevgilim Ol 3.Acıların Kadını 4.Benim İçin Üzülme 5.Kul Duası 6.Gülümse Biraz LP 2 1.Dertli Dertli 2.Kararsız Sevgili 3.Olmaz Olsun 4.Sen Affetsen Ben Affetmem 5.Bi Çare 6.Neden Dönmesin Yazar: Yayınevi:Yaşar Kekeva Plakçılık Basım Yılı:2022 Yai Grubu:3-6 Kategori:Arabesk Roman Türü:Arabesk Cilt Bilgisi:PLAK Basım Dili:Türkçe YayinEvi:Yaşar Kekeva Plakçılık

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Arabesk
  • Sanatçı Bergen
Geri Bildirim Ver

Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını

Eski parçaları, şarkıcıları ve grupları keşfetmek bazı insanlar için oldukça önemlidir. Bazen, dinlemek istediğiniz eski parçaların internette bulamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda plaklar yardımınıza koşar. İnternet üzerinden bulamadığınız sanatçıların albümlerini plakçılarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Plaklar, üzerinden birçok farklı teknolojik gelişme geçse de değerini ve etkisini kaybetmez. Dolayısıyla bu ürünün nostaljik bir yanı da vardır. Aynı zamanda ürün, oldukça kaliteli ses vermesiyle öne çıkar. Sağlam bir müzikle birleşen Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını, gelişmiş bir müzik deneyimi sağlar. İçerisinde birçok şarkı barındıran ürün, zengin bir içeriğe sahiptir. Nostalji ruhunu yansıtan bir ürün olarak karşınıza çıkar. Nostaljik ürünlerden hoşlanan kişiler için değerlendirebileceğiniz bir hediye alternatifidir. Bu ürünü satın alarak keyifle müzik dinleyebilirsiniz.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Farklı bir müzik dinleme deneyimi
  • Zengin içerik

Nostaljik Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını Yorumları

Nostaljik Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını Yorumları

İnsanların müzik dinleme kültüründe değişiklikler yaşanabilir. Plaktan müzik dinlemek, her yaş grubunun hoşuna gidebilecek farklı bir aktivitedir. Eşsiz bir ses deneyimi yaşatmasıyla Bergen - Acıların kadını plak ürünü, birçok kişinin koleksiyonunda yer alır. Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını yorumları, ürünün kalitesi ile ilgili fikir verici olabilir. Oldukça yüksek bir ses kalitesine sahip olan ürün, Bergen’in klasik albümünü dinlemek için idealdir. İyi bir pikap ile dinlediğinizde plağın kalitesi size keyif verir. Bu ürün, içeriğinde birçok parça barındırır. Bu özelliği sayesinde sevdiğiniz sanatçının farklı parçalarını dinleyebilirsiniz. Yüksek ses kalitesi, farklı bir dinleme deneyimi yaşatır. Dijital ortamda kaybolan detayları yakalamanızı sağlar. Bu sayede sanatçının size aktarmak istediği duyguları yakalayabilirsiniz. Zengin içeriğiyle ve kalitesiyle öne çıkan bu ürüne göz atabilirsiniz.

İlgi Çeken Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını

İlgi Çeken Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını

Arabesk şarkılar, hem dinlerken hem de söylerken yoğun duygular hissettirir. Anlamlı sözleri, anlatılanı düşünmenizi sağlar. Eşsiz müzikle birleşen sözleri, farklı duyguları hissetmenize yol açar. Sözleri ne kadar trajik duygular içerse de, anlatılma şekli sayesinde bu parçalardan keyif alabilirsiniz. Bu tür hüzünlü melodiler sıkıntınızı azaltmanıza da yardımcı olur. Plaklara kaydedilen arabesk şarkılar, çok derin bir dinleme deneyimi yaşatır. Acıların Kadını Bergen, zengin içeriğiyle farklı duygular hissetmenizi sağlar. Plağın yüksek ses kalitesiyle birleşen şarkılar, içinizde farklı duyguları açığa çıkarır. Bunun yanı sıra, yüzlerce plağın arasından seçtiğinizin plakları tek tek dinleyip keşfetmek size ayrı bir tecrübe kazandırabilir. Plaklar sınırlı sayıda üretilir. Bu durum, gün geçtikçe plakların oldukça değerli olmasını sağlar. Koleksiyonerler arasında eşsiz plaklara sahip olmak size farklılık sağlar. Bu ürünü koleksiyonunuza ekleyerek müzik zevkinizi sergileyebilirsiniz.

Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını Fiyatı

Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını Fiyatı

Yaşar Plak - Bergen - Acıların Kadını fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Teknolojik gelişmelerle birlikte müzik, çok hızlı tüketilen bir ürün haline gelir. Her gün birçok farklı sanatçı çeşitli şarkılar çıkarır. Ancak unutulmayan sanatçıların parçaları oldukça dikkat çeker. Bu sanatçıların plakları ise değerini kaybetmez. Bu ürün, döneminin özelliklerini yansıtan nostaljik bir plaktır. Elinize aldığınızda bile o dönemin ruhunu hissedebilirsiniz. Ürünün kapağı, estetik yönüyle öne çıkar. Elinizde fiziksel olarak mevcut olan bir plak, sizde farklı bir deneyim oluşturabilir. Plaklar, gerçekçi ses kalitesiyle öne çıkar. Bu özelliği sayesinde size çok farklı bir dinleme tecrübesi yaşatır. Sanatçının aktarmak istediği duyguları oldukça iyi anlayabilirsiniz. Ürün, plak koleksiyonunuza zenginlik katar. Müzik zevkinizi sergilemenize yardımcı olur. Zengin içeriğiyle öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan indirimli fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.