Yasomi T27S Buz Başlıklı ipl Lazer Epilasyon Cihazı Pembe 990000+ Atım ( Yasomi Türkiye Garantili )

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yasomi T27S Buz Başlıklı ipl Lazer Epilasyon Cihazı Pembe 990000+ Atım ( Yasomi Türkiye Garantili )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yasomi Satıcı Ünvanı: İSA İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480088335800001 Vergi Kimlik Numarası: 4800883358
    Bu ürün Yasomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Atım Sayısı 900.000 - 1.000.000
  • Tip Kablolu
  • Uygulama Alanı Vücut
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Pembe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kademe Ayarı Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Yasomi T27S Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cihazı Pembe 990000 Atım (Türkiye Garantili)

Epilasyon cihazları, istenmeyen tüylerden kurtulmak için günlük hayatta ihtiyaç duyulan aletlerdendir. Yasomi T27S buz başlıklı lazer epilasyon cihazı pembe 990000 atım (Türkiye garantili) istenmeyen tüyleri kökten çözen ışınları ile ön plana çıkar. Kıl köklerine gönderilen ışınlar ile tüm tüyleri yok eder. Kademeli atımı kıl köklerine göre ayar yapma avantajı sağlar. Yüksek atım sayısı tek makine ile istenmeyen tüylerden kurtulma fırsatı sunar. Kolay tutulabilen boyutlarda üretilir ve kullanırken rahat hareket etme olanağı tanır. Tüm vücutta kullanılabilen Yasomi T27S buz başlıklı lazer epilasyon cihazı, sıklıkla tercih edilir. Uygulayacağınız bölgeye göre otomatik veya manuel olarak kullanabilirsiniz. Cilt renginize göre dişli seçimi yapabilirsiniz. Yasomi T27S buz başlıklı lazer yorumları ile ürünü değerlendirip satın alabilirsiniz.

  • Yüksek atım sayısı
  • İstenmeyen tüyleri kökten yok etme
  • Kademeli ışın ayarı

Teknoloji Harikası Yasomi Buz Başlıklı T27S 990000 Lazer

Teknoloji Harikası Yasomi Buz Başlıklı T27S 990000 Lazer

Gelişmiş özelliklere sahip kullanışlı ürünler her zaman ön plana çıkar. Yasomi T27S lazer epilasyon buz başlığı sayesinde yanma olmadan epilasyon işleminizi yapmanızı sağlar. Işın atarken soğuyan buz başlığı acıyı yok denecek kadar azaltır. Tüylerin büyümesini kökten geciktiren ışınları 990.000 atım sayısı ile tüm vücudunuza epilasyon yapabilme olanağı tanır. 5 farklı ışın vitesi sayesinde ışın yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz. Bikini bölgesi gibi hassas yerlere uygularken düşük viteste çalıştırıp bacak ve koltuk altları için yüksek viteste ışın atımı yapabilirsiniz. Yasomi T27S buz başlıklı lazer kullananlar otomatik ve manuel ışın atımı seçenekleri için bu ürünü tercih ederler. Manuel atım seçeneği, küçük ve hassas bölgelerde kendi istediğiniz hızda epilasyon yapabilme avantajı sağlar. Cildi tahriş etmeyen özel ışınlar tüy köklerinin derinine kadar inerek tekrar oluşumunu engeller.

Yasomi Pembe Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Eşsiz Tasarımı

Yasomi Pembe Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Eşsiz Tasarımı

Evde epilasyon işlemlerinizi pratik bir şekilde yapmak istiyor olabilirsiniz. Yasomi T27S buz başlıklı lazer eşsiz tasarımı ile büyük beğeni toplar. 260 gr hafif tasarımı ile epilasyon sırasında rahat kullanım avantajı sağlar. Küçük boyutlarda üretilen bu ürün, hareketlerinizi kısıtlamadan kullanabilme fırsatı sunar. 3 cm genişliğinde ışınlama alanı, vücuttaki tüm bölgelere rahat bir şekilde lazer uygulama olanağı tanır. Bikini bölgesi gibi dar alanlarda dahi ışın atımını kusursuz bir şekilde yapar. Üzerinde modları ve ışın viteslerini görüntülemek için bulunan ekranı sizi her anlamda memnun eder. Çekim sayısı, kullanılan mod ve atış sayıları bu ekrandan kontrol edilir. Hiçbir kurulum gerektirmeyen Yasomi T27S sadece prize takılarak çalıştırılır. Yasomi T27S buz başlıklı lazer epilasyon cihazı pembe 990000 atım (Türkiye garantili) kullananlar istenmeyen tüylerden arınarak pürüzsüz bir cilde sahip olur.

Yasomi Lazer Epilasyon Cihazı 990000 Atım Fiyatları

Yasomi Lazer Epilasyon Cihazı 990000 Atım Fiyatları

Yasomi T27S buz başlıklı lazer epilasyon cihazı pembe 990000 atım (Türkiye garantili) fiyatları belirlenirken ürünün tüm gelişmiş özellikleri göz önüne alınır. Yüksek atım sayısı ile ön plana çıkar. Tüm vücuda yetecek kadar ışın atımına sahip bu alet cilde zarar vermeyen ışın teknolojisi ile büyük beğeni toplar. Işın vitesi vücut tipine ve kullanılan bölgeye göre yoğunluk ayarı yapma avantajı sağlar. Bikini bölgelerinde düşük viteste çalıştırarak teninize nazik bir şekilde uygulayabilir, tahriş olmasını engelleyebilirsiniz. Manuel ve otomatik modlarda çalışabilen cihaz, hassas bölgelerde kendi hızınıza göre atım yapma fırsatı sunar. Üzerindeki LED göstergesi sayesinde kalan atış sayısını görebilir, kullanılan modu değiştirebilirsiniz. Yasomi T27S buz başlıklı lazer epilasyon cihazı pembe 990000 atım (Türkiye garantili) yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.