4
Tek Kişilik Yorgan kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Yataş Bedding Bambu Tek Kişilik Yorgan

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Bedding Bambu Tek Kişilik Yorgan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çevre dostu, organik ve doğaldır. Doğal bambu sayesinde hafif ve nefes alabilen ürünlerdir. Terletmez ve sıcak günlerde serinlik hissi verir. Tek, tek XL, çift ve çift XL olmak üzere 4 farklı ölçüsü mevcuttur. Ürün Özellikleri Kumaş rengi krem, biye rengi yeşildir. Kapitonesi farklı olup, dış kumaşı özel bambu desenlidir. 300 gr/m² %20 bambu, %80 silikonize elyaf dolguludur. Tek kişilik yorgan ölçüsü 155x215 cm'dir. Yıkama Talimatı %100 Pamuk Kumaş 40 derecede yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dolgu Materyali Bambu
  • Dış Materyal Pamuklu
  • Özellik Hipoalerjenik
  • Boyut/Ebat 155 x 215
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 0 - 0.99 Kg
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Yataş Bambu Tek Kişilik Yorgan

Yataklar, bakterilere çok maruz kalan yerlerden biridir. Bu yüzden de hijyene çok ihtiyaç duyulan yerler arasındadır. Vücut sıcaklığını dengeleyen ve bakteri oluşumunu engelleyen Yataş bambu tek kişilik yorgan kullananlar gibi siz de yataklarınızı bakterilerden uzak tutabilir, kesintisiz bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürünün biye kısımları yeşil, kumaş yüzeyi rengi kremdir. Yüzey üzerinde de bambu desenleri yer alır. Ürün bu özelliği ile büyük beğeni toplar. Yumuşaklığı, hafifliği ve rahatlığı ile öne çıkan ürün müşterilerine uzun süreli kullanım imkanı sunar. Organik bambu lifleri, temiz kalan yapısı ve nem emici özelliği sayesinde vücudun terlemeden nefes almasını sağlar. Bu nitelik sayesinde uyku süresi boyunca ısı dengeniz korunur ve rahat bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Organik bambu liflerinin nem emici özelliği
  • Estetik bambu desenleri
  • %100 pamuk kumaş

Nem Emici Yataş Bambu Tek Kişilik Yorgan Özellikleri

Nem Emici Yataş Bambu Tek Kişilik Yorgan Özellikleri

Yatak ve yorganlar söz konusu olduğunda ilk akla gelen konulardan biri hijyendir. Bakteri oluşumuna engel olan Yataş bambu tek kişilik yorgan ile istediğiniz hijyene kavuşabilir ve temiz bir uykunun tadını çıkarabilirsiniz. Ürünün %100 pamuk içeriği, yüksek hava geçirgenliği ve dolgun yapısı ile sizlere ideal sıcaklıkta bir uykunun maksimum konforunu yaşatmayı hedefler. Kumaş rengi krem, biye rengi yeşil olan ürünün kapitonesi farklıdır. Aynı zamanda bu modelin dış yüzü özel bambu desenleri ile hoş bir görünüm sunar. Belirtilen yıkama talimatlarına uyarak Yataş yorganı uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Kaliteli özellikleri ve temiz içeriğiyle dikkat çeken Yataş bambu tek kişilik yorgan YTSGRPİST-901028 modeliyle siz de konforlu ve hijyenik bir uykunun keyfini çıkarabilir, yatılı misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabilirsiniz.

Yataş Bambu Yorganla Uykunun Doğal Hali

Yataş Bambu Yorganla Uykunun Doğal Hali

Sağlıklı, konforlu ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamak istiyorsanız bambu tek kişilik yorgan ile istediğiniz rahatlığa kavuşabilirsiniz. Vücut sıcaklığını dengeleyen ve bakteri oluşumunu engelleyen bambu bitkisi Yataş yorgan ile yataklarınızı bakterilerden uzak tutabilir. Ürün, %100 pamuk içerikli dış materyalinin gözenekli yapısı sayesinde nem ve havayı etkili bir şekilde yönetmeyi başarır. Modelin bu özelliği aşırı ısınmayı engeller ve ferah bir uyku hissi sunar. Aynı zamanda bu ürün birçok kez yıkandıktan sonra bile yumuşaklığını korur. Kısa sürede kuruma niteliği bulunduğu için sık aralıklarla yıkanmaya uygundur. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygun olan ürün kurutma makinesinde kullanıma uygun değildir. Yüksek nem emiciliği sayesinde vücudun nefes almasına yardımcı olan model hakkında ayrıntılı bilgi için siz de Yataş bambu tek kişilik yorgan yorumları bölümünü ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Bütçe Dostu Yataş Bambu Tek Kişilik Yorgan Fiyatları

Bütçe Dostu Yataş Bambu Tek Kişilik Yorgan Fiyatları

Yataş bambu tek kişilik yorgan fiyatları ve sahip olduğu kaliteli içerik özellikleri sayesinde diğer yorgan çeşitleri arasında ön plana çıkar. Bambu selülozdan elde edilen lifler, doğal lifler arasında yer alır ve defalarca yıkamadan sonra bile yumuşaklığını korumaya devam eder. Çevre dostu olan bu ürün koku yapmaz. Hafif olan ürünü kolaylıkla taşıyabilir, istediğiniz yerde havalandırabilirsiniz. Ürünün dış yüzeyinde bulunan materyalde herhangi bir alerjik madde bulunmaz. Bu sayede nevresim kılıfı olmadan da kullanmanız mümkündür. Yumuşak, hafif ve dengeli bir uyku deneyimi yaşamak isteyen kişilerin tercihleri arasında olan bu estetik tasarımlı ürün hakkında detaylı açıklamaya Yataş bambu tek kişilik yorgan kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyerek kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kampanyalar dahilinde sunulan uygun fiyat avantajlarından yararlanarak Trendyol üzerinden kolay ve güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz.