Yataş Visco Therapy Free Medikal Yastık

599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Visco Therapy Free Medikal Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolgun yapısı sayesinde visco yastıklar gibi destek sağlar, ancak boncuk elyaf karışımı daha yumuşak etki yaratır.
  • Poly-Cotton örme kumaş kullanılmıştır.
  • Dolgu malzemesi silikon boncuk elyaf ve visco parçacıklardan oluşur.
  • Ürün ölçüsü : 50x70 cm
  • Yıkama Talimatı:
  • Ağartma yapılmaz.
  • Kurutma yapılmaz.
  • Ütülenmez.
  • Kuru temizleme uygulanamaz.
  • Sadece kılıfı 30 derecede yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Polyester
  • Dolgu Materyali Visko
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yataş Visco Therapy Free Medikal Yastık

Sağlıklı bir uyku ile gün içerisinde enerji dolu ve keyifli hissedebilirsiniz. Yastık seçimine dikkat etmek sağlıklı bir uyku için önemlidir. Kaliteli bir uyku için yastık seçimi önem taşır. Yataş Visco Therapy Free medikal yastık rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşatmak için sizi bekler. Dolgun yapısı ile visco yastıklara benzer destek sağlasa da, boncuk elyaf karışımı sayesinde daha yumuşak bir yapıya kavuşur. Visco Therapy Free medikal yastık polycotton cinsi örme kumaşa sahiptir. Nefes alma özelliğine sahip açık hücreli sünger yapıdadır. Yüksek hava geçirgenliğine sahiptir. Ürün hava geçirgenliği ile vücut ısısını yastıkta depolamadığı için terleme oranını düşürür. Kılıfı çıkarılabilir özelliktedir, bu sayede dilediğiniz zaman çıkarıp yıkayabilirsiniz.

  • Nefes alma özelliğine sahip
  • Yumuşak ve destekleyi
  • Vücut ısısına ve basıncına duyarlı

Yataş Visco Therapy Yastık Özellikleri

Yataş Visco Therapy Yastık Özellikleri

Yoğun ve yorucu bir günün ardından herkes iyi bir uyku uyumak ister. Yataş Visco Therapy yastık güne enerjik olarak başlayabilme imkanı sunar. Dolgun bir yastık gibi destek sağlar, ama yumuşaklığı daha fazladır. Visco elastik sünger yapısı vücudun şeklini alır, konforlu bir uyku deneyimi yaşatır. Ürün akıllı sünger olarak da anılır. Yataş Visco Therapy Free medikal yastık kullananlar sağlıklı bir uyku deneyimi yaşama fırsatı elde eder. Medikal alanda da kullanımı mevcuttur. İnsan vücudunun doğal bir eğrisi vardır, bu eğri bozulduğunda çeşitli ağrılara neden olur. Visco ürünler bu eğriyi minimum düzeye indirmek üzerine üretilir. Vücut basıncına duyarlı olmasıyla kullanım sonrasında eski haline geri döner. Eski haline dönmesi için açık havada bırakmak ya da elle kabartma gibi ekstra bir işlem gerekmez.

Yataş Therapy Free Yastık Avantajları

Yataş Therapy Free Yastık Avantajları

Visco Therapy Free yastık polycotton kumaş ile üretildiği için esnektir. Tamamen pamuktan oluşan kumaşlara göre kırışma oranı azdır. Süngeri ise açık hücrelidir. Hava geçirgenliği özelliği ile terleme ya da teri hapsetme oranı düşer. Yataş Visco Therapy Free medikal yastık yorumları kapsamında boncuk elyaf karışımının yastığı yumuşatarak, uyku deneyimini iyileştirdiği dikkat çeker. Vücudun doğal eğrisini destekler. Ürün kılıfıyla birlikte gelir. Dilediğiniz zaman kılıfı çıkararak 30 derecede makinede yıkayabilirsiniz. Böylelikle yastığınız hep temiz kalır. Yastığın makinede yıkanmaması gerekir. Ürünün yalnızca kılıfı, 30 derecede makinede yıkanabilir. Ürüne ağartma, kurutma ya da ütüleme yapılmamalıdır. Kuru temizleme için de uygun değildir. Yastık bu gibi işlemlerle zarar görebilir. 50x70 cm boyutlarındadır. Silikonize elyaftan ve visco parçacık dolgularından oluşur. Yumuşak ve destekleyici etkisi vardır.

Yataş Visco Therapy Free Medikal Yastık Fiyatları

Yataş Visco Therapy Free Medikal Yastık Fiyatları

Yataş Visco Therapy Free medikal yastık fiyatları kullanılan malzemenin kalitesine göre belirlenir. Polycotton kumaş ile üretilen kumaşın yapısı esnek ve yumuşaktır. Kolay kırışmaz. Ürünün açık hücreli silikon yapısı hava geçirgenliğini üst düzeye çıkararak konforu artırır. Bu özellik sayesinde uyku sırasında terleme önlenebilir. Vücut eğrisine göre şekil alan model konforlu bir uyku deneyimi yaşatır. Kullanıldıktan sonra eski haline geri döner. Yastığı uzun süre boyunca ilk günkü yapısıyla kullanmanız mümkündür. Destekleyici yapısı uyku sırasında duruşun bozulmasının önüne geçer. Sertlik seviyesi boncuk elyaf karışımı ile ayarlanır. Böylelikle ürün orta sertlikte bir yapıya sahip olur. Model 50x70 cm ebatlarındaki boyutuyla yeterli ölçülerdedir. Esnek yapılı kılıfı kolayca çıkarılabilir. Makinede yıkanabilen kılıf leke tutmaz özelliğiyle dikkat çeker. Yataş Visco Therapy Free medikal yastık YTSGRPİST-309662 ürününü Trendyol üzerinden uygun fiyata satın alabilirsiniz.